continuity moc hezke oboje ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Zahajuji sezonu ´21

jinx zrovna jsem premyslela, jestli si na leto vystacim s tema co mam, nebo jestli potrevuju dalsi....![]()
A vubec jsem se dnes barevne celkem odvazala, asi to blizici se jaro :)) jeste chci o tri az ctyri cm kratsi mikado a novou balayage... :/

continuity To je krasny![]()
whiskas nedavno mi tady nekdo poradil ohledne panskych tricek, vzali sme pro manzela nekolik z tech drazsich ( maji v nazvu interlock) a jsou fajn, vyssi gramaz, pevnejsi, zatim se nepretocila ani neozmolkovala
711990 potrebujes! Libi se mi dalsi troje :))
jinx uka!:D
711990 ja uz to zavrela, ale vsechny jsou big buckle.
jinxjdu to omrknout, kupovala jsi primo z birkenstock stranek?
A toto me pobavilo, v blizicim se jaru jsem mela preklep a mobil vedel, jak na to :))

711990 na eobuvi, z jejich stranek myslim nikdy
Gatita já vlastně nemám úplně přehled, chystám se hodit dotaz kamarádce, je angioložka, co by přicházelo v úvahu vzhledem k mému nálezu. Měla jsem nějaké metličky a jednu výraznější žílu už před dětmi, po dvou těhotenstvích je to výraznější, ale nijak tragicky. Ten laser bude nejspíš nejefektivnější.
jinx Ta mikina je moc pěkná.
jinx dik:D na buzikovsky jaro uz se tesim![]()
999 dekuji, jsem na ni dost zvedava, ten cos s jejich velikostma a online k tomu, no loterie
... ale uz je to dlouhe a chtela jsem si aspon neco maleho koupit, tak snad to klapne. Maji i cernou, ale vyjimecne se mi vic libila svetla, ze tak jako vic vynikne, je zajimavejsi
711990 jasna vec, lasky cas ![]()
![]()
marieu To mi pripomina, ze bych varixy taky nemela nechat uplne, ehm, vyhnit
.Na metlicky jsem kaslala, ale ten burt nad kotnikem bude casem vetsi, ja vim. Noha je po plastice vazu, pak jeste dalsi mensi operaci, neproudi to tam uplne nejlip.
jinx Já bych si taky vybrala tuhle světlou. A ještě se mi líbí ta modrá, ale to už přičítám tě dlouhé izolaci doma :-).
999 modrou, to ted nevim, kterou myslis? ja jdu zitra po case do kancelare a mam pocit, ze jedu na vylet!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí