Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 14. března 2021 17:44

Vy jste mi připomněly, že potřebuju nový birkeny

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. března 2021 17:46

marieu Gatita ja už som bola túto zimu tretí krát na sklerotizacii, pomôže to vždy tak na dva-tri roky, potom znova :/ Laser mi nepomohol na metličky vobec, tak som teraz skúsila sklerotizaciu aj na ne (predtým mi sklerotizoval len veľkú žilu). No výstavnú tu nohu mať nikdy nebudem ale tak polovica metliciek zmizla. Ale ja už som to mala dosť hrozne, odkladala som tento posledný zakrok kvôli tehotenstvu a korone už dva roky, u mňa to ide rýchlo :( Dajte potom vedieť čo vám pomohlo, mne aj angiologicka vravela, že ten laser nie je žiadny zázrak.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. března 2021 17:48

Ounz mne už jedny prišli minulý týždeň ale neodvážila som sa to sem napísať

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 14. března 2021 17:50

Mrakoplas nebuď měšťka a ukaž je :)

Online 999
19828 příspěvků moje polička 14. března 2021 17:52

jinx Už to vidím, to je jiná, ta tvoje je hezčí. A ten pocit jít na výlet v dnešních dnech znám. Šla jsem si dnes do Pařížský pro kafe a v Kaprovce v Bodeguitě jsem si koupila mojito a připadala jsem si jako na dovolené :-).

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 14. března 2021 17:52

mirajo já to taky nechávám vyhnít už dlouho. Chtěla jsem toho pořešit povícero vloni na podzim, než se letos vrátím naplno do práce.

Mrakoplas no, tak se nechám překvapit. Kdysi to mimoděk vyřešil můj otec, strojní inženýr, tak, že se mu v létě nechtělo voblíkat přes šortky ke svařování. Brutálně si spálil holeně, ale po odhojení mu varixy zepředu zmizly tak o 70% 

Ounz potřebuju a chci. Hned jsem si otevřela po příspěvku jinx birkenstock.com... v tomhle jsem doopravdy vovce. 

edit: dotaz k cos scuba věcem- jak se chová ten materiál?!? Dejchá to? Já na sobě roky nenosím už ani viskózy, samý přírodní vlákna. Jakmile v teple popoběhnu, skoro by mi teklo po zádech...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. března 2021 17:57

Ounz idú späť a nič výnimočné, čierne gizehy ale sú mi uzke, potrebujem široké, toto je španielska topánka. :(

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 14. března 2021 17:59

Mrakoplas škoda :)

Offline mirajo
2674 příspěvků moje polička 14. března 2021 18:04

marieu Mam to podobne jako ty a ve scuba se potim stejne jako v jinych, i prirodnich materialech. Urcite min nez v PES. Prakticky material to je, nemacka se, kocici chlupy pousti snadno...

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 14. března 2021 18:38

mnum Děkuju :-). Mají tam popsané i rozměry, tak snad by to mohlo sednout.

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 14. března 2021 18:48
Reakce na continuity:

MP Marge dobrej střih žádné extrémní úpravy nevyžaduje, ale chce to fakt šikovného kadeřníka. 

​No, hele, tohle se rika, ale mne se to v zivote moc neosvedcilo. Kdyz mas od prirody ridke, jemne, zplihle a mastne vlasy, tak je velmi nepravdepodobne, ze i ten nejsikovnejsi kadernik te ostriha tak, abys na to nemusela sahnout. Prinejmensim to musis denne vyfoukat - coz vetsina populace zvladne bez problemu, akorat ze ja holt patrim k te mensine

Ja jsem na ty ruce tak leva, ze na to snad je nejaka diagnoza! 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. března 2021 18:56

Jezis, ona je pulka brezna a tady se uz kupujou birkeny! Ja si koupila povinny ruceni na pristi rok, vonavku a stredni yankee candle, tak mam na tenhle mesic uz vybrano

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. března 2021 18:56

Jezis, ona je pulka brezna a tady se uz kupujou birkeny! Ja si koupila povinny ruceni na pristi rok, vonavku a stredni yankee candle, tak mam na tenhle mesic uz vybrano

Online viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 14. března 2021 19:03

MP Marge no to jsme dve a denne rozhodne nefoukam, nefoukam (ve smyslu pres kartac) vubec. neumim to a stejne mam ty vlasy pak krepaty a muselo by se to jeste vyzehlit. no a prijit i o ten zbytek fakt nehodlam, takze nene. nejlepsi jsou kdyz jen uschnou, nebo difuzer. ev. den pred mytim ta zehlicka, mam parni takze tolik nepali. myslim ze ta trvala ti vlasy jeste vic vysusuje a krepuje, na to bych se fakt vykvajzla

Offline mitford sister
1719 příspěvků moje polička 14. března 2021 19:26

ještě jednou díky všem. až padnu na ty brejle v černý, slibuju, že si koupím ještě jedny! :)

MP Marge hele vlasy mám průměr spíš horší, stříhám a barvím se sama - takže je to asi dobrá fotka... žádnou nedostižnou metu v tomhle směru nepředstavuju :)) jen používám různý ty kofeinový přípravky, takže mám pocit, že se mi nijak dramaticky nezhoršujou. s vlasama je to (jako skoro se vším) YMMV, takže jen pro orientaci se mi osvědčilo toto a taky řada loreal professionel pro longer (i když nemám dlouhý).

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 14. března 2021 19:29

Gatita K těm varixům a metličkám. Snacha byla asi před měsícem na laseru, protože se jí to po porodu zhoršilo. A teď mi říkala, že je zklamaná, že ten efekt je minimální.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 14. března 2021 19:35

MP Marge 

Takhle jsem si na vejšce nechala šmiknout mikádo cca po bradu a už to nikdy neudělám. A to byl kadeřník podle mě šikovnej fakt hodně. Jen jak prostě mám těch vlasů asi pět, navíc velejemných, tak jen to umýt nestačí, strašně splihlý to pak je. Na památku coby varování mám sadu fakt příšernejch fotek z bakalářských promocí, kde mi neustále skrz těch pár krátkejch vlasů lezou uši, takže vypadám jak dumbo a nikdo mně samozřejmě nic neřekl, abych si to nějak upravila!! :) No prostě zlatý dlouhý vlasy, tam se ten nedostatek v hustotě a objemu nějak nažene vždycky, nebo pro mě to takto platí.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 14. března 2021 19:42

crazydaisy diky za info! Uz mam i vytipovanou kliniku, ale jsem prave take dost skepticka, kdyz vim, ze predchozi odstranovani (byť jinou metodou, ale zas slo o mnohem mensi nalez. Po porodu to mam totiz vyrazne horsi, fakt regulerni krecaky) bylo dost k nicemu. Ted na tom byla kamaradka, tak trochu zbabele vyckavam, jak se to vyvine u ni. Protoze je to pro me s dvema detma bez hlidani dost slozita ababaze a ty penize pro me nejsou uplne male. 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 14. března 2021 19:52

Gatita Každý na to možná reaguje jinak. Uvidíš, co kamarádka. Snacha měla velký očekávání, doktor prý měl dokonce nějakej novej super laser. No a zklamání dost velký.

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 14. března 2021 20:14

MP Marge no to jsme dve a denne rozhodne nefoukam, nefoukam (ve smyslu pres kartac) vubec. neumim to a stejne mam ty vlasy pak krepaty a muselo by se to jeste vyzehlit. no a prijit i o ten zbytek fakt nehodlam, takze nene. nejlepsi jsou kdyz jen uschnou, nebo difuzer. ev. den pred mytim ta zehlicka, mam parni takze tolik nepali. myslim ze ta trvala ti vlasy jeste vic vysusuje a krepuje, na to bych se fakt vykvajzla.

​No, ona v mem pripade spis odmastuje nez vysusuje, coz je celkem vyhoda

Akorat ze uz moc nefunguje. Ty dve posledni byly uplna katastrofa - namisto zvlneni mi to zkreplo, navic uz zacina byt videt, jak ty vlasy proridly. Hnus!

Taze vykvajznout se na to skutecne budu muset, neb mi nic jineho nezbyva. (Priznavam se ale, ze obcas koketuju z myslenkou nechat si vlasy prodlouzit - aspon jednou v zivote mit pocit, ze mam dlouhou, hustou, sexy hrivu Kamaradka byla, a vypada to dobre. Jenze ona sve puvodni vlasy nemela tak mizerne jako ja )