Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 14. března 2021 20:16
Reakce na mitford sister:

ještě jednou díky všem. až padnu na ty brejle v černý, slibuju, že si koupím ještě jedny! :)

MP Marge hele vlasy mám průměr spíš horší, stříhám a barvím se sama - takže je to asi dobrá fotka... žádnou nedostižnou metu v tomhle směru nepředstavuju :)) jen používám různý ty kofeinový přípravky, takže mám pocit, že se mi nijak dramaticky nezhoršujou. s vlasama je to (jako skoro se vším) YMMV, takže jen pro orientaci se mi osvědčilo toto a taky řada loreal professionel pro longer (i když nemám dlouhý).

​Tak kofeinovy pripravky, rikas

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 14. března 2021 20:18
Reakce na Karoleena:

MP Marge 

Takhle jsem si na vejšce nechala šmiknout mikádo cca po bradu a už to nikdy neudělám. A to byl kadeřník podle mě šikovnej fakt hodně. Jen jak prostě mám těch vlasů asi pět, navíc velejemných, tak jen to umýt nestačí, strašně splihlý to pak je. Na památku coby varování mám sadu fakt příšernejch fotek z bakalářských promocí, kde mi neustále skrz těch pár krátkejch vlasů lezou uši, takže vypadám jak dumbo a nikdo mně samozřejmě nic neřekl, abych si to nějak upravila!! :) No prostě zlatý dlouhý vlasy, tam se ten nedostatek v hustotě a objemu nějak nažene vždycky, nebo pro mě to takto platí.

​Ja to vidim stejne, akorat ze moje vlasy rebeluji a uz i odmitaji vyrust

Prosim te, ja nemuzu mit ani blbej culik! Jak to mam ridky, tak mi prosvita kuze na hlave

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 14. března 2021 20:25

Karoleena to bych chtela videt:D ale pokud te to potesi, jako teenager jsem strasne chtela, aby mi koukaly usi z vlasu! Byla to soucast nejakyho ucesu, po kterym jsem tehdy touzila:D 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 14. března 2021 20:34

MP Marge prodloužení, aby bylo fakt pěkný, bude dost drahý. ale pokud po tom toužíš, tak proč ne:-) jinak teda, mastný jsou fakt lepší, mně už se nemastí vůbec a to suchý chroští je prostě děsný. dřív jsem taky vysušovala a zdrsňovala, abych vytvořila dojem hřívy, celkem to i fungovalo.. tak s tím ještě nějakou dobu určitě můžeš počítat

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 14. března 2021 20:42

viktorka_od splavu Hm

Ze bys mi dodala optimismu, tos nedodala

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 14. března 2021 20:54

MP Marge já mám taky pět vlasů třemi řadami, dříve vlnité, teď spíš krepate. Ještě před pár lety to šlo s polodlouhý mi, teď už jedu pár let v pixie. Foukám rotačním fénem, protoze kartáčem a obyč fénem to neumím. Prodloužení bych se bála - že to těch pár horních vlasů nezakryje.

49376 příspěvků moje polička 14. března 2021 21:13

MP Marge njn, tak aspoň víš, do čeho deš a jestli seš fakt tak šikovná jak já, tak ta rotační věc Makara je dosti nebezpečná, kdysi jsem se z toho musela vystříhat:-P

Offline zimnivecer
143 příspěvků moje polička 14. března 2021 21:17

Gatita ja jsem byla po druhem tehotenstvi na laserove operaci metodou EVLA, kdy mi byla zlikvidovana hlavni zila, ktera mela na svedomi metlicky a dalsi zily na noze.Tusim, ze to bylo na jare. operace byla rychla, bez komplikaci a bezbolestna. Nejake 2 az 3 tydny jsem nosila puncochu, mozna vic, uz si to poradne nepamatuju. zadne dalsi omezeni jsme nemela. Na podzim stejneho roku  jsem byla na sklerotizaci, ktera mi  pomohla odstanit  vedlejsi zily, ktera ta hlavni, uz odstanena, zivila. snazim se chodit kazdy rok na korekci toho nejhorsiho, co se zase ukaze, ale tyka se to spis druhe zatim neoperovane nohy. Laser na odstaneni metlicek jsem nezkousela, vysledky jsou pry nic moc, a za mámu tohle mohu jen potvrdit. Jinak me lekar nechtel odstranit zilu driv nez rok po porodu, pry trva nez si vsechno sedne, takze jsem si musela pockat. Jo a objednavaci doby jsou dost dlouhe a navic se doporucuje operacni obdobi podzim - jaro.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 14. března 2021 21:19

viktorka_od splavu Mně teď po operaci a rok braní Letroxu začaly ty vlasy rychle růst, (bohužel tedy i všechny ostatní chlupy), ale na jejich hustotu to nemělo vliv, mám je řídké, vysoké čelo a kouty, kůže mi taky prosvítá.

Jak jsem doma a ten čas tak utíká, tak najednou vždycky zjistím, že je mám do půli zad, většinou si ty chrouny přiskřípnu v podpaží nebo tak. A taky už jsem dlouho nezesvětlovala sprejem, tak mám nahoře takovou mastnou helmu pepř a sůl a pod tím vysušenou koudel v barvě poch*ané slámy. 

Jednou za čas vezmu nůžky a tak 10 cm ustřihnu, ty cancoury stačí stříhat rozdělený na dvě nudle vpředu na prsou, jen porovnávám, aby to bylo na obou stranách stejně dlouhý.

Pro případ teams meetingů to zamotávám do takový motanice vzadu a secvaknu skřipcem.

A vůbec nevím, co s tím dál. Ofinu nemůžu, sestříhaný nemůžu, to mikádo po bradu natupo jsem nosila, když jsem měla pod padesát kilo a stejně jsem měla pocit, že vypadám jak lívanec.

Jako za sebe můžu říct, že mi ta rouška, brejle na ní a zamotanec na hlavě dost zjednodušilo život. Jsem neviditelná.

Co bude, až bude zas život normální, to teda nevím.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 14. března 2021 21:20

viktorka_od splavu Já se jednou musela vystříhat i z obyčejnýho kulatýho kartáče, rotační by byl můj konec jistojistě.

Ale nedávno jsem viděla pár recenzí na kulmofén Revlon, ten teda naštěstí nerotuje a vesměs ho dost chválili, že za těch celkem pár peněz je to hodně muziky, tak jsem užuž byla nalomená, ale nevim no. Jak jde o péči o vlasy tak já su prostě levá a líná k k tomu, to je blbá kombinace.   

49376 příspěvků moje polička 14. března 2021 21:21

Jennyfor normálka, půjdeš k Catherinne a ta to vyřeší

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 14. března 2021 21:29

711990 Tak jako jo, když jsem právě v tom teenage věku žrala Pána prstenů a Legolase obzvlášť, tak se mi trčící uši z vlasů spolu se zapletenejma copánkama docela hodily do krámu, ale teď už na tuhle fantasy vlnu asi radši naskakovat nehodlám :D

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 14. března 2021 21:38
Reakce na razorblade:

Jezis, ona je pulka brezna a tady se uz kupujou birkeny! Ja si koupila povinny ruceni na pristi rok, vonavku a stredni yankee candle, tak mam na tenhle mesic uz vybrano

​No, ale než se tu jimi promoříme, je tu léto

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 14. března 2021 21:43

Karoleena mne se teda libi i tohle, jak to ucho kouka, s myma vlasama bohuzel nerealizovatelny, protoze bych musela mit asi 4x vetsi usi, aby byly videt

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 14. března 2021 21:46

711990 Uši rostou celý život, tak třeba ti ještě dorostou do vhodné velikosti ;)

Offline mirajo
2674 příspěvků moje polička 14. března 2021 21:56

711990 DruI I nošení respirátoru některým pomáhá...

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 14. března 2021 23:15

MP Marge njn, tak aspoň víš, do čeho deš a jestli seš fakt tak šikovná jak já, tak ta rotační věc Makara je dosti nebezpečná, kdysi jsem se z toho musela vystříhat:-P

​No ja jen slysim slovo "rotacni" a je mi jasne, ze bych se tomu mela zdaleka vyhnout

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 14. března 2021 23:28
Reakce na DruI:

711990 Uši rostou celý život

​Coze!? To jako fakt!?

Ja nechci, aby mi rostly!!!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. března 2021 00:05

zimnivecer hej, to som sa tiež dočítala, že laser na metličky nepomôže, kým sa nezlikviduje aj hlavná žila, ktorá ich vyživuje. Ja mám ešte problém, že po sklerotizacii veľkých žil mi nabehnú nové metličky a tie sa až tak nedari zničiť. Tu novú metódu, čo popisujes, tu v okolí nikto nerobí, škoda. 

Inak mne angiologicka vždy "vynada", že nenosím pančuchu permanentne, aj v lete . Nosím ju len cca dva mesiace po zákroku a počas menštruácie, lebo vtedy ma tie žily veľmi bolia a celá noha mi ocervenie ako tie žily na pár dní vystúpia..

Offline Lenka22
2660 příspěvků moje polička 15. března 2021 07:07

MP Marge to je jeden z mála poznatků z biologie asi v osmé třídě, co si pamatuju, že uši a nos rostou celý život. Myslím špičkový růst se tomu říká.