viktorka_od splavu Mně teď po operaci a rok braní Letroxu začaly ty vlasy rychle růst, (bohužel tedy i všechny ostatní chlupy), ale na jejich hustotu to nemělo vliv, mám je řídké, vysoké čelo a kouty, kůže mi taky prosvítá.
Jak jsem doma a ten čas tak utíká, tak najednou vždycky zjistím, že je mám do půli zad, většinou si ty chrouny přiskřípnu v podpaží nebo tak. A taky už jsem dlouho nezesvětlovala sprejem, tak mám nahoře takovou mastnou helmu pepř a sůl a pod tím vysušenou koudel v barvě poch*ané slámy.
Jednou za čas vezmu nůžky a tak 10 cm ustřihnu, ty cancoury stačí stříhat rozdělený na dvě nudle vpředu na prsou, jen porovnávám, aby to bylo na obou stranách stejně dlouhý.
Pro případ teams meetingů to zamotávám do takový motanice vzadu a secvaknu skřipcem.
A vůbec nevím, co s tím dál. Ofinu nemůžu, sestříhaný nemůžu, to mikádo po bradu natupo jsem nosila, když jsem měla pod padesát kilo a stejně jsem měla pocit, že vypadám jak lívanec.
Jako za sebe můžu říct, že mi ta rouška, brejle na ní a zamotanec na hlavě dost zjednodušilo život. Jsem neviditelná.
Co bude, až bude zas život normální, to teda nevím.