Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 22:53
Reakce na Sweet Potato:

no právě...kdyby nestál 4000, ale tak do 1500, tak ho beru  ale za ty prachy se mi zdá takový...nijaký. složení vypadá super, ale naživo to prostě není ono. ale ta barva je super a střih taky. 

Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 23:09
Reakce na Jiná Realita:

Ale aspoň to není škrabavé kousavé prkno, jako byl ten můj šedý, co jsem vracela. Psali na tom panenská vlna. Asi že by se dal používat místo pásu cudnosti.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 23:57
Reakce na Sweet Potato:

LOL.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 09:07
Reakce na nellielovett:

Porad premyslim nad temi saty, co jste si koupila. Zvazuju dokonce usiti - ale ja mam docela vystoupnute bricho - ten strih mi asi nebude vubec sedet, ze? 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 09:22

Ehm boty... zase...

V CCC hneda perka, fotku nemuzu najit . A dotazovane GR. 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 09:31
Reakce na nellielovett:

Jo no, za tu cenu bych si je nekoupila ani v mojí vysněné barvě. 

Koukněte na mango, nějaké bílé šaty tam mají.

mango, tak dík, no. Objednala jsem šestery šaty a budu doufat , že mně aspoň jedny budou sedět.

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 10:27

Vazu ve vetesnictvi za dve ecka.

jo a este novej sestrih a prirozenou studenou stredne blond barvu, jupi! :)

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 10:37
Reakce na Lilly_Ku:

Váze je pěkná a jsem zvědavá na Vaši novou barvu vlasů.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 10:37
Reakce na Candance:

Já vám můžu říct nejdřív až příští týden, jak šaty vypadají. Myslím, že asos má vrácení zdarma. Já taky nemám ploché břicho, ale zas tak moc jsme nad nimi nepřemýšlela, vyzkouším, uvidím. 

Boty jsou fakt dobré. Někdy se vyfoťte.

@berta Když můžu, pomůžu. 

@Lilli_ku pěkná váza a na vlasy jsem taky zvědavá..

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 10:43
Reakce na whiskas:

ona uplne moc nova neni, spis moje prirozena mokra slama. zacla jsem ale sedivet, ehm, takze barveni se nevyhnu. slo mi hlavne o to, aby ta barva byla studena a vypadala prirozene. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 10:45

koupila jsem si v tesku radio. uz dlouho jsem chtela nejaky, co bude mit usb/bluetooth. v tesku meli dneska ve sleve tohle pekny retro za 420 korun. kdyz jsem se divala po webu, vsude za tohle radio chteji 99-129 liber. tu teskackou cenu proto fakt nechapu :D mam z nej velkou radost:)

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 10:46
Reakce na Lilly_Ku:

Tím je to ještě zajímavější. Trefit přirozený, vlastní odstín, bývá nejtěžší. 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 11:24
Reakce na Lilly_Ku:

Vaza pekna a ten zostrih by ma zaujimal.Idem zajtra na blink ku neznamej kadernicke,tak by to chcelo nejaku inspiraciu. (Dufam,ze nebudem musiet chodit stale v ciapke,ale to by som mala teoreticky za to,ze nevydrzim dalsi mesiac cakat na svoju kadernicku )

edit:este ma napadlo k tomu sedivenie-ja som si vsimla,ze odkedy som nastupila do novej prace,sediny rastu,akoby som ich hnojila.Je ich stale viac a viac a tie male mrchy v mojich tmavych vlasoch strasne vidno a tak mam chut sa farbit kazdy 2-3 tyzden,ked ich tam tolko vidim

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 11:39
Reakce na pecka:

s tim barvenim uplne chapu, ja ted prave rozjimam, jak to udelat. s barvou jsem spokojena, ale nevim, jestli se mi chce davat kazdej mesic 70 E za barveni.

dokazu si predstavit, ze si ty vlasy nekdy v budoucnosti necham sedivy. ale tim v budoucnosti myslim tak za dvacet let, ne ted :D

sestrih moc kreativni neni. nechavam odrustat vlasy zniceny odbarvovanim na bilo, takze jen zkratit co to slo a nejak rozumne do tvaru. az to jeste trochu odroste, necham si ostrihat normalne podkovu, vpredu trochu delsi, vzadu kratsi a aby sla dat do culiku.

tak at jsi spokojena! :)

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 13:13

Tedy nekoupila, ale mohla bych.. 

Slánka a pepřenka

Správné krámy do domácnosti ;-) Stará půda

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 13:37

Dnes šaty a sveter

Offline Lamicka
14186 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 13:53

Já dnes hodně teplou parku na podzimní a zimní výlety. Ve skutečnosti je hezčí, odstín khaki je sytější, má super kapuci. Hlavně mi sedí, což je u online koupě zázrak. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 14:18

ach, šedivé vlasy...nedávno jsem si našla první, a v panice jsem ho vytrhla  vím, že to není řešení, ale nějak to samo. teď se pořád dívám, kdy vyleze znova.

nechápu, že jsem si ho tak dlouho nevšimla, měl snad 10 cm. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 14:51
Reakce na Jiná Realita:

sedive vlasy netrhat nebo z toho korinku uz nikdy nic nevyroste! lepsi sedivej nez zadnej:D ja mam sedivejch vlasu uz +/- padesat a zasadne netrham, to uz by mi tam za chvili nic nezbylo. jinak nesnasim barveni, takze doufam, ze az zesednu vic, ze budu vypadat jako tereza hofova (i kdyz se obavam, ze spis ne:D)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:10
Reakce na razorblade:

já vím, já vím...ale prostě ta PANIKA, že už je člověk starej, no.