Ta sukně me zaujala. Prosím Tě,jakou mám vzít velikost.( pas 72, boky 100). Děkuji
Co jste si dnes koupili/y?
černá káva já jsem ji vracela, protože mi nesedela, tak ti to úplně neřeknu. Ale zdálo se mi, že sedí ty velikostni tabulky.
Luna já také, určitě nejsou poslední ![]()
Tak nevím. V rychlosti jsem jí na sebe hodila jen s podkolekama, co mám na sobě od příchodu z práce, ale přes zadní díl mi prosvítá tmavé prádlo. Co s tím? Ještě jednu spodničku? Maureen ?? 
marieu sukně dobra, netvař se tak skepticky ![]()
marieu sukně ti moc sluší...taky jsem zvažovala spodničku,ale nakonec ji nenosím...myslím,ze by pod tím další "sukně" byla vidět...kdyz budeš mít punčocháče,tak pradlo nebude videt...
marieu jooo...jsem ti vlastně neodpověděla...a až bude teplo
...tak bez punčocháčů asi zvolím prádlo tělové barvy??
takže další bunda na skialpy...
marieu slusi ti
marieu tělový prádlo ![]()
Catherinne ono to bude spíš na ty tmavý punčocháče, jak psala Maureen , ten tyl kolem pasu je na holou kůži celkem kousavej.
tina děkuju
eM děkuju. skepse je mý druhý jméno
. Teď na ní budu tejden koukat, jak visí na ramínku i se štítkem a přemejšlet, jestli mám na to, jí nosit. Děti budou nadšený! ( na podzim před školkou při setkání s nějakou maminkou s tulu sukní "princeznaaaaaa")
marieu nejlepsi bude, kdyz si ji vezmes hned zitra;) A bude po dilematu:)
tina zítra mám dopoledne home office u plotny a odpoledne cyklostezku s dětma
. Hlavně k ní nemám nic nahoru. Křivák mám v plánu až na podzim... teď si holt musím počkám, až bude počasí na ten rolák.
marieu mě se teda sukně na tobě líbí..! a strašně by mě zajímal pohled zboku, na produktovce mě dost ruší, jak má sukně zadní díl kratší..
Jo, v kombinaci s mým zadkem "Ferda mravenec" to není dobrý nápad.
Pavlena mně ta asymetrie ani nevadí, i když i pro ný oko je obvyklejší k jedné straně a ne vpředu/vzadu... bůček jsem si teda nefotila.
marieu mne sa na tebe sukna velmi paci.
Místo dalších tenisek jsem zakoupila covid testy
Až otevřeme, budeme mít taky povinné testování (už schváleno). Takže tři litry pápá...
Ale hlavně abysme se otevření někdy dočkali.
EDITH4B jakoze budete muset testovat zakaznice? Nestaci vam, kdyz vam ukazi vysledek testu z testovaciho mista?
Proc se ptam. Ja radsi chodim do UVN, kde mi muzou hned udelat kontrolni pcr, nez bych se nechala otestovat samotestem v praci, kde kdyz mi vyjde antigen c+ tak musim nahanet praktika, aby mi vystavil zadanku.
Lamicka testovat se musi i zivnostnik a zamestnanci firmy, zakaznici snad ne... zatim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí