Lamicka kdo ti ten pcr test plati?
Co jste si dnes koupili/y?
marieu Ta sukně je dost dobrá, sluší ti.
Kan děkuju. Mně se překvapivě moc líbí, ale zatím jsem se nerozhodla, jestli to není příliš úlet.
edit: na mě konkrétně úlet.
Kokoska když máš pozitivní antigen a jsi bez příznaků, tak pojišťovna.
continuity jo vlastne
Kokoska jo tak to jsem pochopila uplne spatne, jakoze budou muset testovat zakazniky.
Kdyz vyjde pozitivne antigen, tak pojistovna a na nekterych testovacich mistech ten pcr hned udelaji.
Lamicka testovat se budeme muset my. O klientech se zatím nemluví...
EDITH4B ale testovat se můžeš na těch veřejných místech...
viktorka_od splavu pokud je tam volno
Kokoska u nás je potřeba objednat se asi týden dopředu, momentálně (chodí dítě kvůli brigádě)
Kokoska z vlastni zkusenosti, v Praze neni problem.
Lamicka jak kde. Nase nejblizsi misto ma prvni volny termin 28.4., kousek dal uz je to dobry. Ale clovek cestou do prace asi nechce jet pres kus Prahy.
Kokoska to nemusíš cestou do práce (zatím), on tam chodí v neděli
viktorka_od splavu u nas se momentalne nechodi do kanclu pravidelne, takze by asi bylo zodpovednejsi jit treba den pred tim, nez tam clovek potrebuje, nez v nedeli, kdyz schuzka je ve ctvrtek.
Kokoska jasně, nejde o neděli, ale spíš o to, že se prostě objednává dopředu na termín, který je volný a nejblíž nástupu na pondělní směnu. já jsem si teda taky naivně myslela, že po tom roce už bude veškerých termínů dostatek, no když nám onemocněl další člen rodiny tak jsem byla vyvedena z omylu, holt je furt potřeba pátrat a plánovat
viktorka_od splavu zatím se nemusím testovat. To nastane až budeme moct otevřít. Nakoupila jsem si testy domů (myslím, že spolehlivost bude stejná /na houby/jako u těch na testovacích místech), protože až otevřu, budu mít opět čtrnácti nebo šestnácti hodinový směny a nebudu mít čas běhat po testech.
viktorka_od splavu a taky se hodlám testovat častěji. Oficiálně to má být jednou týdně, což mi přijde úplně k ničemu, vzhledem k množství lidí, které budu mít postupně v kadeřnictví...

marieu V té sukni se mi líbíš. A myslím, že fakt stačí tělové prádlo a abys měla jistotu, že tě to nebude škrábat, kup si bombarďáky třeba z M and S. Něco takového https://www.marksandspencer.com/5-pack-supima-cotton-and-modal-no-vpl-full-briefs/p/clp22212902?color=NUDEMIX Je to spíš do přiznání, ale jsou tak fajn, že bych je nosila pořád :-).
Lamicka hezký! Co jsou zač kalhoty?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí