mooraTak přinejhorším na Petřín :-).
Co jste si dnes koupili/y?
pecka Díky :-)
masku S antioxidanty a Nars Tinted glow booster. Masku jsem jeste nezkousela, ale Nars prijemne prekvapil. 

Koupila jsem si nový běžecký boty . Očekávám zásadní zrychlení a běda, jak mi to nepůjde.
Mam ich a za mňa
. Bežia samé
cudzinka ach, díky, to moc ráda slyším :)
Nic nechci a nepotřebuju. Tak jen šatokošili a lehkej svetřík.
Ale budu na sebe přísná i nadále - jak to nebude sedět naprosto tip top, pomaže to do klínovejch řemenů! ![]()
barbuchaLehkej svetrik v M nekdo vykoupil, kdo to tak mohl byt?![]()
Aranel já si koupila ty černý pantofle s chlupama a jely zpět-těžký,nepohodlný,neseděly...na ty červený chlupatý baleríny nejsem dost šílená![]()
... kdo si koupí ty béžovokostkovaný by mě taky moc zajímalo...tak se někdo hecněte![]()
...a dodatečně děkuji za pochvaly![]()
bram zrovna taky vybírám nový adidasky, potřebuju i trailové
nějaké zrychlení u sebe neočekávám :-)
999 Vyprodanej! Tak to se máme po lockdownu v ulicích na co těšit ![]()
Dnes dorazily a jsem fakt spokojená ![]()

EDITH4B asi potrebuju Tvoje tenisky... Moc se mi libi
bram tiež potrebujem nové tenisky a už sa v tom hrabem týždeň a neviem si vybrať. Bojim sa vybrať po poslednom sklamaní s Asics. Tak nech dobre behajú :)
EDITH4B dobře jsme poradily![]()
pecka Magráta děkuju, já jsem moc spokojená s Adidaskama, mám užší nohu a sedí mi asi nejlíp. Určitě budou lepší značky nebo modely než Adidas, ale zas na to moje hobby běhání budou stačit. Taky jsem se ve výběru asi na 14 dní zasekla, ale pak jsem usoudila, že v téhle střední třídě budou kvalitativně ty boty hodně podobné a že bude stačit, když mi budou hezky sedět na noze. :) Dnes boty dorazily, vypadají dobře a těším se, až v nich večer vyběhnu.
Tak dobře pořiďte i vy! :)
EDITH4B krásné! Asi budu potřebovat ještě jedny ![]()
Celenky. Tri. Uz nezvladam vypadat jak hlavni postava ze serialu O Clovickovi. Tak!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí