Karja tak díky, už dvě jste je schválily, jdu je objednat.
Co jste si dnes koupili/y?
Tak Betty taky je chválím, kudy chodím. Mám zateplené černé hladké a žluté z broušené kůže. Velikost sedí.
Jedu dál v módu Nákup sportovního oblečení

Brioso nejsou, mám dojem, že to tak bylo uvedeno i v přibaleném info letáku.
Vincenzina Ja jsem si od nich ted koupila dvoje a jsem nadsena!![]()
marieu Skoda, ale dekuju.
Prave jsem zakoupila tricko v moc hezkem (dle meho mineni) odstinu zelene. To zase budu jako vyblity zeli:

Rolaku neni nikdy dost! Uz mam v cerne, a prestoze slozeni me na prvni pohled nijak neoslnilo, tak jsem v nem stravila polovinu zimy - nekutecne mekky a prijemny na telo. A hreje!

A slimky. S ohledem na soucasny stav meho bricha jsem objednala o cislo vetsi. Tak jsem trochu nervozni...
A z ceho mam momentalne nejvetsi radost je, ze jsem sice jeste nezakoupila, ale zarezervovala vikendovy pobyt v mestecku Galena. Mam pristi vikend narozeniny, tak jsem si vzala v patek a v pondeli volno. V patek budu odpocivat, pit kafe v posteli, valet se s knizkou a mazlit se s psiky. Odpoledne si zajdu na masaz. No a v sobotu zajedeme do te Galeny.
Galena je, udajne, jedno z nejhezcich mist ve state Illinois. Malebne mestecko na rece Mississippi, ktere je zname historickou architekturou a vinnymi sklepy. Tez tam je pivovar, ale to me nijak nelaka, neb pivo nepiju. (Ja tedy v teto zivotni fazi nepiju zadny alkohol, ale na narozeniny delam vyjimku a zarezervovala jsem si v Galene ochutnavku vin!) Je tam spousta obchudku se starozitnostmi, tam bych mohla byt cely den!
Je zajimave, ze prestoze uz v Illinoiz ziju od roku 2004, tak jsem v Galene jeste nebyla. Tak se tesim ![]()
MP Marge to ti přeju, jela bych hned! Užij si to.
MP Marge odkud je prosím rolák, je moc hezký a ta barva. A výlet ti přeju a v dobrém těžce závidím.![]()
MP Marge je super, ze muzes takhle planovat. Poradne to oslav a uzij si to!
MP Marge odkud je prosím rolák, je moc hezký a ta barva. A výlet ti přeju a v dobrém těžce závidím.
Dekuju ![]()
Rolak je GAP.
MP Marge tvůj plán zní skvěle, užij si to
MP Marge te zelene se neboj. Ja mam ten Cos zeleny svetr, co tu probehl, ta barva je trochu jasnejsi nez triko, ale vyblita nejsem! A to s tim mam obcas potize..
A moc si uzij dovolenku a vylet..!!
Pavlena Hele, ja jsem si s tim vyblitym zelim delala spis srandu - no asi takhle: Bleda sice jsem, ale me se vzdycky libil takovy ten kontrast bleda plet, rude rty, havrani vlasy, a tak dale
Takze kdyz v necem pusobim blede, tak mi to v podstate nevadi!
Fakirka Pavlena Dekuju, damy, jen aby vyslo pocasi! Jaro v severnim Illinois je nevyzpytatelne... Dnes je krasne, slunicko sviti, ptaci cvrlikaji, snezenky kvetou, primo to laka jit nekam ven - takze ja mam samozrejme PMS, krece jako blazen, valime se tady se psy v posteli a cekame, az zaberou prasky ![]()
MP Marge mas dobre plany na oslavu tak ti zelam krasny zazitok a vsetko najlepsie. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí