999
do přiznání... kdysi jsem měla podobný model, jen jeden kus- ani nevím, jak se mi zatoulal do skříně. Doteď si pamatuju nevěřícný šok v očích drahého (ačkoliv bězně nenosím žádnou divočinu)...půjdu do nich!! Respektive do bambusový varianty, ta se osvědčila.
Co jste si dnes koupili/y?
nellielovett to bude asi taky Massimo Dutti. Taky uz nad nimi premyslim. ![]()
Mám na cestě tyto šaty, k bílým teniskám, jsem zvědavá, co přijde, doufám, že paspule je kapánek nad pasem

zdensy zajímavé, odkud?
JankaM , fruugo.cz
zdensy děkuju
nellielovett to bude asi taky Massimo Dutti. Taky uz nad nimi premyslim.
Asi?! Já myslela žes je koupila... líbí se mi ten střih, taky mě zajímalo odkud jsou ![]()
barbucha koupila jsem svetr :) uz jsem je nasla, je to taky MD, akorat vubec netusim, jak u nich sedi velikostne kalhoty.
Jo ták!
Vypadaj dobře. Ale naslepo bych si netroufla, taky nevim jak s velikostma u nich. Já tam koukala na botky, ale nechám to bejt, až se otevře.
Lamicka když jsem byla s velikostí na pochybách, tak mi u kalhot většinou sedla menší
Lamicka Taky jsem myslela, ze koupilas kalhoty, jsou moc hezky, bez zkouseni orisek asi. Svetry taky hezky!
Leginy do fitka, troje dodelavaji, tak replacement.

A dostala jsem MCM mikinu (praskla moje zavislost na sedych mikinach ehm). Je super, tlusta 100% bavlna, kapuce je nepromokava a jde odepnout, taham ji ven skoro porad.

Koupila jsem si krásnou (barevně
) masku. Dokonce je i příjemná.

Luna pekny.![]()
Luna moc Ti to slusi, saty jsou![]()
Luna saty super, moc ti slusi. A vyborna je celenka, dobry reseni dorustani!![]()
Joo a mas super rasy, to je novy doplnko, ze jo..?!?!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí