0zero7 Přitom vysoký pas je pro malé osoby fajn, prodlužuje nohy.
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas a zvětšuje prdel
(pardon, ale můj zadek už se fakt nedá nazvat jinak:-P
viktorka_od splavu To je bohužel negativní stránka věci a taky to tedy chce ploché břicho
. No, už takové střihy taky vyřazuji
.
viktorka_od splavu Hele, ale nepřeháněj, viděla jsem tě v hadrovém vlákně. A ty nevíš, ze velké p*dele jsou in? ![]()
whiskas jasně
(ploché břicho to naopak naštěstí nutně nechce, takže vpoho)
whiskas me nohy prodluzuji podpatky, vysoky pas ani nahodou.... plus je to maximalne nepohodlne pri sezeni, takze max mid rise a cau.
Fakt? Já když jsem měla menší p*del, tak mi ten střih maximálně vyhovoval.
Stávkuje nám konvice. Teď se mi ty nákupy moc nedaří, dnes sypalo zpět povlečení. ( Nejsem schopná si vybrat hezké povlečení). Ty příbory, co jsem sem dávala před 14 dny, ještě neopustily e-shop v Německu.
Tak doufám, že tato nepojede taky odkud přišla.

0zero7 old navy do evropy nedorucuji ![]()
Hned jsem se divala, ty leginy jsou fakt super a doat nutne bych par paru potrebovala.
Nemate nekdo tip, kde koupit leginy? Chci je hlavne na sport no a nekdy na home office no a vlastne i na chozeni ven ![]()
Má Arket nejaký zľavový kód ako Cos?
Lilly_Ku podivej se na Oysho. Maji ruzne jednobarevne, kompresni, vysoky pas. Ja uz jinde nekupuju.
Třetí plizovaná sukně v zářivý barvě
. 60% sleva a já se neudržím... peklo, s těmi online nákupy.

continuity Já tu konvici mám a jsem moc spokojená. :) Krásně vypadá a dělá, co má. Tak snad bude taky dobře sloužit.
marieu ta je krasna! Kez bych na neco takovyho mela postavu.
continuity Ta je úžasná!
marieu ta je krasna! Kez bych na neco takovyho mela postavu.
Jo, jo, napadlo mě totéž.
Lilly_Ku Nike má též leginy s vysokým pasem a i barvy se najdou.
Hwi díky, ta naše stara má snad deset let. Je skleněná, ale už chci něco trochu jiného.
@paktofonika ma, ale asi se ted menil, takze ho nevim
marieu Ta je super.
Já pořád váhám nad jednou jedovatě zelenou. Ale asi na to kašlu, spíš bych už konečně měla začít tu skříň rozprodávat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí