Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 15:13
Reakce na Jiná Realita:

ja mám toľko šedivých vlasov, že až. A nechávajú ma úplne chladnou, kvôli nim som vôbec nepanikárila. Ale začínam panikáriť kvôli tomu, že čoraz horšie znášam cvičenie. Kedysi som dávala každý deň, a v pohode. Teraz trikrát do týždňa a umieram. Teda nie od vyčerpania, ale od toho, že ma vždy bolí nejaký kĺb, tu koleno, tam členok, ...

Online continuity
43127 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 17:56
Reakce na razorblade:

a proc by nevyrostlo? ja si je schvalne netrham, ale tak obcas neco vypadne, vyskubne se na kartaci.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 18:06
Reakce na continuity:

tak jasne, vypadne, to jo. ale proc to vytrhavat zamerne? i ten sedej vlas je zdravej vlas, kterej si sam rozhodne, kdy z ty hlavy vypadne. ale to jsou mozna jen zachvaty nas, ktery mame na hlave ridkej prd. i sedej vlas je dobrej:D

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 18:07

a hlavně za každej vytrženej šedivej vlas narostou tři další, haha :-D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 18:19
Reakce na Potrefenáhusa:

No aby som začala trhať, mne by sa viac vlasov hodilo, šedivé nešedivé :D

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 18:20

Kdo to byl, kdo tu jako první vytáhl biooo.cz v Kotvě?

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 18:24
Reakce na dzizisketa:

za kolik? 

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 18:32

Nechte toho s těma šedinama. Začínám jich mít čím dál tím víc a nevím, co s tím budu dělat. Jsem zrzka a fakt bych zrzkou chtěla zůstat, jenže mi přijde, že je to většinou na těch nabarvených zrzkách poznat, že jsou barvené. A já prostě chci svoji přirozenou barvu.

Online wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 18:41
Reakce na dzizisketa:

To Emi . Já tam na její doporučení šla původně taky "jenom pro šampon", ale hned po první návštěvě vzalo moje předsevzetí taky velmi rychle za své.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 18:47
Reakce na razorblade:

Až si nechám odrůstá vlasy, budu vypadat přesně jako na tom obrázku. Teda jen s jiným ksichtem.  Trochu se bojím, Aby to v mém podání nebyla Rusalka v důchodu. 

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 20:41

Byla jedna taková bajka. Postarší šedivějící muž měl starší ženu a mladou milenku. Nechtěl před milenkou vypadat staře, takže si vytrhával šedé vlasy. Manželka nechtěla, aby vypadal mladší než ona, takže mu vytrhávala tmavé. Až nakonec neměl vlasy žádné a obě ženy ho opustily 

Moje babička byla ve 40 letech úplně bělovlasá, mamka v 85 je "sůl a pepř". Mně se šediváky objevily kolem 45, takže se barvím na světlo, v tom se to případně ztratí.

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 21:09

Sedive dziny a, ano, svetr s roboty... 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 21:38
Reakce na razorblade:

sedive vlasy netrhat nebo z toho korinku uz nikdy nic nevyroste! lepsi sedivej nez zadnej:D ja mam sedivejch vlasu uz +/- padesat a zasadne netrham, to uz by mi tam za chvili nic nezbylo. jinak nesnasim barveni, takze doufam, ze az zesednu vic, ze budu vypadat jako tereza hofova (i kdyz se obavam, ze spis ne:D)

to mi přijde jako pověra. bych už musela bejt plešatá (ne, že bych si vlasy rvala, ale tak normálně průběžně vypadávají)

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 21:38
Reakce na Brioso:

Nechte toho s těma šedinama. Začínám jich mít čím dál tím víc a nevím, co s tím budu dělat. Jsem zrzka a fakt bych zrzkou chtěla zůstat, jenže mi přijde, že je to většinou na těch nabarvených zrzkách poznat, že jsou barvené. A já prostě chci svoji přirozenou barvu.

Trafiť správny odtieň henny?

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 21:38
Reakce na Unnamed:

Ten svetr je super, ten by mi byl doma pochválen.

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 21:48
Reakce na nellielovett:

Tak to se jeste priznam, ze mam doma ponozky Happy Socks - nosim je jen na doma. Mam ale i cerny par s bilymi roboty (uplne nahodou vypadaji skoro presne jak ten svetr) a budu je nosit ven se svetrem. Ty ponozky samozrejme nejsou videt, ale docela se tesim, az budu sundavat boty na letisti - at se kontrola pobavi.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 21:49
Reakce na Unnamed:

ten svetr by mě zajímal oblečený. 

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 21:51
Reakce na whiskas:

Budu ho nosit pres bilou kosili, ktera dole vycuhuje. K tomu cerne kalhoty. Infantilni - absolutne. Ale ja mam obcas vystrelky rada.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 21:56
Reakce na Unnamed:

Takže "podolek" ? To se mi tak líbí, ale mně se košile pod svetry vždy tak podivně hrnou, že zůstávám jen obdivovatelkou těch, které to s podolky umí. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 21:58
Reakce na Unnamed:

Ten svetr je fakt skvělý. Tak mě napadá, jak málokdy vídám černé svetry doplněné o nějakou další barvu/vzor a je to škoda.