Lamicka Ty birkeny Gizeh big buckle sedí úplně stejně jako klasika.
Co jste si dnes koupili/y?
pecka jo, kdyz bryle dobre sednou, je to pecka :)) mne se strasne moc libi tyto, presne vim, co bych k nim nosila za obleceni a uces, ale bohuzel mi byl male.
@999 kovove by me taky nenapadly, ale potkala jsem ty, ktere nosi taste of prague, nebo velmi podobne, taky ysl a byly dost dobre. Ty pruhledne obroucky mi prekvapive slusely a az budu mit zpet svuj uces, byly by super.
pecka tyhle to byly, skoda, skoda.

jinx tyjo to taky musi byt desny, vybirat bryle ted, kdyz ma clovek nedobrovolnej uces na hlave! Vybrala jsi krasne:)
711990 dekuju! no, ja to stahla do culiku, coz bych udelala stejne, abych fakt dobre videla, jak sednou na obliceji, takze to mi az tak nevadilo. A na chvilku jsem si sundala respirator a prodavac mi z peti metru rikal svuj nezaujaty nazor :) Ale ty Prady me teda stvou, jsou tak italske! Presne bryle k mikadu, loafers a saku se stojackem a ja mam asi velkou hlavu nebo co :)) a jeste jsou ve vyprodeji!
jinx No to ke nejhorsi, kdyz uz presne vis, jak bys je nosila a nesedi:( skoda, ze se nedelaj ve vic velikostech.
711990 mozna i delaji? ale v cr asi stejne nesehnatelne a na Italii si jeste budu muset pockat :(
A po nejakych problemech s dorucenim prijel slon ![]()

jinx a Bu to na něm moc slušelo (viděla jsem na insta) :-)
Černá kočka dekuji :)
jinx
už včera jsem se na něj chtěla poptat. Ale Bu stejně vede (byť to není jen pouhá dekorace
).
jinx A za mě tedy vedou brýle YSL, líbí se mi více než ty Prada.
jinx brýle boží, slon boží, kočky boží, byt boží....![]()
jinx Já bych brala ty první, ale bohužel mi tento tvar nesluší, tak se mohu kochat jen pohledem na druhé.
A trochu od věci: vždy se mi moc líbí tvůj interiér (a styl jako takový). Jak ráda bych byla minimalistkou a kupovala (a nechávala si
) jen ty věci, které se mi hodí/sluší/vyhovují. Ale jsem špatný třídič.
tina Viď? To mě přesně napadlo
. Vše je tak oku lahodící.
jinx
To bych ti neudělala. Myslím, že by tě ranila mrtvice
. Ale zní to lákavě.
whiskas mne to dela dobre, fakt :D hromada kramu je pro me to nejhorsi, co bych doma mohla mit.
jinx Děkuju za nabídku
. Už jsem pročítala systém Marie Kondo a jsem odhodlaná udělat "předčistku". A beru tě za slovo
. Předpokládám, že bys volila systém "všechno vylejt" a začít z gruntu znova.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí