Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 29. března 2021 08:02

continuity no to je jeste vyssi level

Je nevim, ze ti prijde tak divne, ze zacatecnik se muze citit nejiste. Ze to neni bezpecne vuci okoli, o tom zadna, ale vzdyt jsou snad i zeme, kde s cerstvym ridicakem muzes samostatne jezdit bez dozoru nekoho zkuseneho az po ujeti nejakych km? Dokonce mam dojem, ze se o tom uvazovalo kdysi i u nas.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 29. března 2021 08:12

Černá kočka tak to je super hack, dekuju! To ze na webshopech fota neodpovidaji je docela casty..

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 29. března 2021 11:27

Kokoska mě nepřijde divné, že začátečník se v některých situacích neciti. Divné mi přijde, že člověk, který nemá zvládnuté úplně základní dopravní situace, (mezi které odbočení do leva počítám) si sám sedne do auta, v tom horsim případě naloží i děti, a jede. U nás v rodině se to takto nepraktikovalo, ja sama jsem učila řídit dvě mladší kolegyne a plánuji to naučit i deti. 

Mě podobná paní, která mela ocividne stres ze všeho, protože ji zcela vyvedla z míry sanitka v protisměru, přivodila doživotní následky v podobě migrén.

Takže ano, pokud se někdo necítí, jsou na místě kondiční jízdy, nebo doprovod někoho zkušenějšího. Na těch silnicích fakt jde o život. 

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 29. března 2021 11:34

continuity tak neslo o uplne nezvladnuti, jen treba mne osobne to bylo neprijemne a na rusnejsi krizovatku jsem si troufla bez obav az zhruba po tech trech tydnech. Coz neznamena, ze clovek nedokaze odbocit doleva, proboha. Asi kazdy neni tak perfektni jako zrejme ty, ze po absolvovani ridicaku ma vsechno v maliku a jede jak grof, bez zavahani a bez zadrhele.

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 29. března 2021 11:40

continuity Tak já celou dobu taky myslela, že se řešilo odboční z vedlejší doleva na hlavní. :-) A i když to pochopitelně zvládám, ráda to nemám a pokud si můžu vybrat, jedu jinudy. Ale z hlavní nebo na světlech to je snad ok pro každého, kromě úplných začátečníků teda.  

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 29. března 2021 11:43

Kokoska mne je teda mnohem milejsi potkat na silnici nekoho kdo se uplne neciti, a tak si dava vetsi pozor/jede jinudy nez nektere suverenky, kterym zrejme ridicak zakoupil pritel spolu s vozem (potkavam celkem casto, velke auto+blondyna+velky telefon v ruce+naprosto otresne chovani v provozu. mozna brnensky fenomen, nevim)

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 29. března 2021 12:20

Garfie ja jsem prave mela neoblibenou krizovatku, kde to je dost uzky a to najeti do krizovatky, i kdyz na hlavni, bylo pro me tenkrat takovy s pocitem, ze do me nekdo vrazi. Ale ono fakt staci si to parkrat zkusit a clovek si zvykne.

viktorka_od splavu no, tak nejak. Jenze to zas kolikrat nesnaseli suvereni okolo, ze mohli byt nekde o 5 minut driv, kdyby jim tam neprekazela ta zenska za volantem. Ted uz se nevzrusuju a je mi fuk, kdyz si nekdo za mnou zatroubi.

49376 příspěvků moje polička 29. března 2021 12:37

Kokoska troubeni me nevzrusuje vubec, i kdyz je fajn kdyz se clovek snazi aspon nezavazet. obvykle toho spechala dojedu na dalsi krizovatce:-)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 30. března 2021 10:51

Uz se na ne tesim! 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 30. března 2021 11:18

viktorka_od splavu Myslíš "kousačky krajíce chleba za volantem"? Taky vídám a popis sedí .

Offline tina
6320 příspěvků moje polička 30. března 2021 11:27

jinx Ty jsou krásný:)

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 30. března 2021 11:28

continuity myslim ze to ted docela prehanis. Pokud si pamatuju, diskuze byla spis ve srande o tom, ze nekdo(ano, i ja) nerad odbocuje doleva. A v nadsazce!!! jsem psala, ze radsi objedu pul mesta abych se tomu vyhnula. Ale ze z tohodle soudis, ze jsme tu banda neschopnych ridicek, ktery ohrozujou svoje deti a tebe na silnicich, to mi prijde prehnany. 

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 30. března 2021 11:34

711990 no, myslím, že ten, kdo objede půl města, aby se vyhnul nějakému úseku, je nebezpečný maximálně plechům, nikoliv životům, ale současně si myslím, že řídit v papučích nebo podpatcích nebezpečné je, a můžete mě tu ujistit stokrát, že tak jezdíte už spoustu let v pohodě, budu si dál myslet, že to není správné.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 30. března 2021 11:57

Pinot Noir Jo, nevhodná obuv a mobil v ručce, to mi také přijde poměrně riskantní. Ale možná je to tím, že mě se v podpatcích řídí blbě (čímž se přiznávám, že jsem to zkusila), takže jsem to rovnou škrtla. 

49376 příspěvků moje polička 30. března 2021 12:09
Reakce na whiskas:

viktorka_od splavu Myslíš "kousačky krajíce chleba za volantem"? Taky vídám a popis sedí .

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 30. března 2021 12:20

Pinot Noir tak to nikdo nerozporoval, ne? I kdyz teda vhodna obuv je fakt asi subjektivni

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. března 2021 12:57

711990 ja som to tiež nejako nepobrala. Hlásim sa k tým, čo neradi na rušných cestách odbacaju z vedľajšej doľava, občas si  vyberiem inú cestu. Ale to neznamená, že to nezvladnem keď iná možnosť nie je. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 30. března 2021 13:00

jinx na ty bych se těšila taky. Krásné!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 30. března 2021 13:04

tina marieu dekuji! Ja mela vyhlidnute jedny prady, ktere ale ve skutecnosti nebyly nic moc, tak budu mit zmenu

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 30. března 2021 14:28

jinx Krásný jsou . A to mi připomíná, že už minimálně čtvrt roku odkládám návštěvu optiky .