Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 28. března 2021 17:40

continuity :-) jj, je delší, akorát jsou to nějaké centimetry a ne metry, takže uplně fuk (daleko větší vliv bude mít stav auta, vozovky a především - pozornost a reakce řidiče)

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 28. března 2021 17:55

viktorka_od splavu samozřejmě, že jo. Ale když budeš mít vhodne boty, že těch stejných podmínek bude ta brzdná dráha kratší. A je potřeba to počítat v procentech a ne v cm. Boty můžu ovlivnit, kluzkou silnici ne a ten půl metr může být rozdíl ve výsledku. ( Mmch. na boso je to ještě víc). 

To je asi tak vsechno, co k tomu mám. Ono, když uvážíme jaké procento uživatelek tady považuje za normální bat se odbočit doleva, asi už radši nic. 

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 28. března 2021 18:11
Reakce na continuity:

Fiction vypadají krásně, jak se nich chodí? Já se trochu bojím, že bych je "ztrácela" z nohy. Mám jinou značku, podobné a nám křeč v noze než dojdu za roh na zahrádku. Nikam dál v nich nemůžu.

​Madrid Big Buckle se mi líbí nejvíc, ale právě se mi v nich nechodilo nejlíp. Zkoušela jsem v nich rychlejší chůzi a vyzouvaly se i když jsem je utáhla na max, takže mám smůlu. Zase mi sedí Gizeh a v těch bez problémů chodím i delší trasy rychlou chůzí.

Edit: Asi jsem ti nepomohla, to bude spíš nohama než botama to vyzouvání.

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 28. března 2021 18:14

Koupila jsem si tyto.

Offline Antje
příspěvků moje polička 28. března 2021 18:31

Černá kočka ty jsou krasne, kde?

Online Kokoska
35032 příspěvků moje polička 28. března 2021 18:31

continuity podpatek se v aute pod koberec nechytne, koberec je delsi. Ale uz jsem ho kdysi skoro prodrela, kdyz jsem ty podpatky nosivala. Mne naopak podpatky pomahaly, noha mela lepsi sklon, nebyla tak zalomena v kotniku. Ale uz jsem si zvykla i na tenisky.

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 28. března 2021 18:35

tina To je dobrá cena !

Catherinne moje bílé "sejry" děkují

continuity no nevím, pokud se ti v obdobné obuvi od jiné značky nechodí optimálně, tak si myslím, že v birkenech to bude obdobné. Na dlouhé pochody si z Birkenů volím model Arizona.

Kokoska to řízení jsem chtěla taky zmínit. Na řízení je používám, ale s ne úplně dobrým pocitem, bojím se, abych je neprošlápla/nezlomila - to je ale asi nepravděpodobné. A vzhledem k tomu, že mám automat a používám jen P nohu, mi připadá, že bych si mohla tu pravou zadní hranu i víc opotřebit tím zapřením o podlahu a ty boty potom nebudou symetrický

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 28. března 2021 18:39

Antje Kupovala jsem na Answear, tam měli podle číselného kódu ty pro normální nohu, na Eobuv je mají taky, ale verzi pro úzkou nohu.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 28. března 2021 18:40

Černá kočka jak se sirka pozna podle ciselneho kodu?

Offline Antje
příspěvků moje polička 28. března 2021 18:41

Černá kočka dekuji, jsou krasne.

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 28. března 2021 18:44

Pavlena Včera mi to tady poradila Makara. Podívám se na stránky Birkenstock, zvolím model a variantu, kterou chci, tam se ukáže jaké to má číslo (unikátní číslo pro kombinaci modelu a šířky) a potom se podívám jaké číslo uvádí prodejce kde je budu objednávat.

Na fotkách jsou většinou vyfocené i ty piktogramy, ale nevěděla jsem jestli se dá věřit tomu, že přijde to co je na fotce, tak jsem to pro jistotu ověřovala i takhle.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 28. března 2021 18:53

Černá kočka mám Madrid na doma (plast verzi) a ty se vyzouvají úplně moc. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 28. března 2021 19:26

Fiction díky moc, no zvážim to. 

Offline pecka
6199 příspěvků moje polička 28. března 2021 20:34

Černá kočka tie tež vyzerajú super. 

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 28. března 2021 20:53

Černá kočka a nemas nahodou srovnani s klasikou? Jestli sedi stejne. Jsou moc pekne.

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 28. března 2021 23:03
Reakce na continuity:

Ono, když uvážíme jaké procento uživatelek tady považuje za normální bat se odbočit doleva, asi už radši nic. 

​to měla být vtipná historka ze života začátečníka. Moje chyba, že jsem si nechala rozmluvit kondiční jízdy. Ale vzhledem k tomu, že to s autem nejde jako s manželem blahé paměti cestou z hospody, kdy s ním stačilo otočit třikrát do prava, musela jsem se to naučit :)

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 28. března 2021 23:07

OliveOyl to jsem brala jako historku. co mě prekvapilo, kolik žen tu řeklo, že to přece normální. V kombinaci s těmi podpatky mě to teda prilis neuklidnuje, i když se utěšuji tím, že to snad alespoň nejsou ty samé.  

Offline Antje
příspěvků moje polička 28. března 2021 23:21

continuity ja s tebou ve vsem souhlasim a pripada mi to strasny. 
Sambova maminka je ta co se ji zapichl kdysi jehlovy podpatek do podlazky a rozmlatila drahe BMW o zed nekde na Andelu, stesti  ze prezila.

Sambo i jeho taginek si z ni delaji legraci, mama  ma v aute automokasiny ( nejaky spesl jejich nazev ), v aute se prezouva.

No ale ona ridit umi, jezdi urcite 40 let, ma Porsche , ale porad se boji prejet Prahu ke svagrove, proste neberevto na lehkou vahu. Nikdy by nejela v Birkenech, to jsem chtela rict. 

Online Kokoska
35032 příspěvků moje polička 29. března 2021 01:10

continuity normální to je, když se začíná úplně nebo po dlouhé době. Najet do křižovatky s pocitem, že tě něco z protisměru smete, člověk ještě nemá ten odhad, někdy jsou ostatní řidiči dost nervní. Když proti mně taky odbočuje auto doleva a řidič se buď tlačí na mě nebo gestikuluje, ať popojedu, přičemž z obou protisměrů frčí auta a uhnout není kam a on stejně nemůže jet, to nemám ráda ani teď. Jen už jsem si zvykla neřešit ty vzteklouny okolo. 

Jinak stačí maximálně tak měsíc samostatného ježdění, člověk se zklidní a zvykne si.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 29. března 2021 07:56

Kokoska no a to je právě to, v čem se neshodneme. A to jsem doted myslela, že vadí odbočovat doleva z vedlejší.