Jo, podolek :-)
Ono asi zalezi na kosili. Mam jednu hodne dlouhou ze slaboucke bavlny, ta "lezi" dobre. Silna bavlna se asi bude krabatit.
Jo, podolek :-)
Ono asi zalezi na kosili. Mam jednu hodne dlouhou ze slaboucke bavlny, ta "lezi" dobre. Silna bavlna se asi bude krabatit.
Dnes jsem si objednala vaší parku. Vypadá úžasně. Takovou jsem potřebovala. Zima potrvá ještě dlouho.
Já mám doma ponožky happy socks také, ale ty tlumenější barvy a nosím je k celočerným modelům a k polobotkám. A na letiště samozřejmě taky. ![]()
Tak ať se dobře nosí, určitě vám to bude slušet.
Dneska by měly dorazit boty e-obuv, tak jsem zvědavá, jaká bude realita.
Tak snad taky bude sedět a bude se vám líbit. Dnes jsem ji testovala a bylo mi v ní opravdu teplo.
Ten svetr je super ![]()
Já vám tady všem až závidím, že tak rády nakupujete! Mě to nebetyčně otravuje a když už někam jdu, je mi vedro a nechce se mi nic zkoušet a přijdu domů s prázdnou. Přitom bych potřebovala tolik věcí!! Nemohla bych vám poslat svoje míry, váhy a obálku s penězi a vy byste mi to vybraly a nakoupily? :-))
Já teda v zimě nakupování taky moc nedám - venku zima, v obchodě horko, svlíkat deset vrstev, nic pro mne. Ale pro tebe bych se možná obětovala![]()
Dneska jsem se donutila jít si vybrat a vyzkoušet nějaké kojící podprsenky a když jsem se nemohla rozhodnout pro tu nejlepší velikost, poradila mi prodavačka přijít až tak dva týdny před porodem, že už mi klesne břicho a líp se bude vybírat obvod. Jako jo, super a děkuju jí za tip. Ale to znamená, že to martyrium zkoušení budu muset podstoupit ještě jednou! ![]()
A ještě jsem zjistila, že oblečení vhodné na kojení je ještě dražší než těhotenské! Jsem zvyklá mít na teplé letní období asi tak milion triček, abych je mohla střídat a prát furt pryč. Obávám se, že své počínání budu muset trochu přehodnotit, hehe.
Kliiiid. Doma a mezi svými se dá kojit v čemkoli. A nepředpokládám, že plánuješ rovnou začít kojit někde v obchoďáku nebo hospodě. A pokud na to přece dojde, záhy zjistíš, že vlastně jednodušší i decentnější je vyhrnout volné triko trochu nahoru a vše odbýt vlastně pod ním skryto, než to brát "horem".
No to je taky fakt, to mas vlastne pravdu.
Takze vlastne nic nepotrebuju a nemusim do obchodu, to je uleva, hehe. Jeste bychom se mohli zacit zivit pranou, ze bych nemusela ani do kauflandu ![]()
ja som si dnes na zoote kúpila čierne skinny džínsy so 70 % zľavou (juchú) a detinsky som k tomu prihodila aj toto tričko

Já vám tady všem až závidím, že tak rády nakupujete! Mě to nebetyčně otravuje a když už někam jdu, je mi vedro a nechce se mi nic zkoušet a přijdu domů s prázdnou. Přitom bych potřebovala tolik věcí!! Nemohla bych vám poslat svoje míry, váhy a obálku s penězi a vy byste mi to vybraly a nakoupily? :-))
Míry a váhy mám svoje, pošlete jen prachy!!! ![]()
Kruci, jsi mě předběhla!
Já dnes třička na léto v Marks & Spencer. To jedno je sice stejné, ale líbily se mi obě barvy.

přesně jak píše SP, mně se teda nahoře rozepínací věci na kojení absolutně neosvědčily. povyhrnout volnější triko a dítko trošku podstrčit dovnitř a vůbec nic není vidět a co hlavně - není zima! páč když jsem se celá rozepnula tak mi byla kosa a byla jsem jak nahá s prsem venku, to ani doma v soukromí není nic příjemnýho, natož popřípadě někdy venku.
Já jsem koukala spíš na ta trička s překříženým výstřihem a vsadkou uvnitř, ta se mi zdají docela decentní a když se mimino přicucne, tak nic moc vidět není. Na zkoušku si určitě nějaké takové pořídím, ale Sweet Potato má pravdu, že to fakt nespěchá.

mne teda nikdy ani nanapadlo nic spesl na kojeni kupovat. jediny smysl by to melo u nocnich kosil, ale ja jsem presla velice rychle na pyzama, tak to bylo jedno.
akurat som rozmyslala kedy sa mam vybrat na taky nakup. ale pokial radia az klesne brucho tak to mam este chvilu cas. ja fakt netusim aky objem budem musiet zhanat kedze hrudnik furt rastie a to tam este ziadne mlieko nemam ![]()
a v ktorych obchodoch viem taku podprsenku zohnat? ja som zatial pocula len HM ale pozriet som sa tam nebola
Mně to přijde docela praktické třeba při tom nošení v šátku, kamarádky nosící dětí tak zcela neviditelně praktikovaly kojení skoro kdekoliv. Dítě bylo schované za šátkem a triko stačilo ve výstřihu jen poodsunout, s trochou nadsázky by se tak mimino mohlo obsloužit i v tramvaji :)
Ale končím OT debatu, vrátím se sem, až si ta trička nebo podprsenky fakt koupím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.