Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 01. února 2017 10:23
Reakce na Lilly_Ku:

Jé, souvislost mezi salsou a šalší mě nikdy nenapadla, díky.

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 01. února 2017 11:23

Väčšiu lopatu na sneh do auta , metličku na sneh, a premýšlam nad tou snehovou frezou. Dúfam, že kým pojdem domov, niekto aspon trochu cestu prejazdí predo mnou. Ráno som si dpslova vykopala auto spod snehu a prerazila cestu . To mám za to, že vstávam prvá. 

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 01. února 2017 11:29

Před chvílí dorazily svetry z Woolovers. Objednáno 23.1. před půlnocí, 25.1. přišel mail, že odesílají a dnes balíček přišel. Doručoval GLS, ráno přišla sms s časovým rozmezím a opravdu čas dodrželi. Uff, po těch stížnostech tady se mi docela ulevilo, měla jsem toho víc a dost by mě štvalo, kdyby se to někde ztratilo. Svetry jsou moc pěkné, velikosti jsem trefila, takže jsem spokojená 

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 01. února 2017 11:42
Reakce na Pavlena:

ustali, cca po pul roce:-) idealni pro me byla jakakoliv mekka pruzna. a v te pocatecni dobe resit kojeni v satku apod je celkem zbytecny, na to je novorozenec maly. pozdej uz se da nakoupit podle ptreby.

49352 příspěvků moje polička 01. února 2017 11:44
Reakce na AmelieM:

taky mi prave ted dorazil:-) objednany teda myslim 17.

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 01. února 2017 11:56

tak jsem jsem byla rada, ze sveho novorozence poradne prilozim v sede nebo v leze, ale kazdopadne v poradne kojici poloze. takove to kojeni v nejakem pokroucenem stavu jsme davaly tak pol pul roce (to prosim neni matersky plural, podstatnejsi totiz je, aby se to naucilo to dite).

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 01. února 2017 11:57

svetr z WL dorazil vcera. je hezky, ale musim vyndat zehlicku. snad zitra ho oblecu.

49352 příspěvků moje polička 01. února 2017 12:13
Reakce na continuity:

jj presne. a zezacatku fakt na holym tele, nejaky trika s otvurkama by mi na nic nebyly:-)

ono to fakt žluťásek resis zbytecne brzy, pac nez budes ty i dite ve stavu pouzivat vselijaky tyhle vymyslenosti, tak budes i schopna nakupovat podle aktualni potreby a postavy. tim nechci rict nekupovat nic, ale fakt jen pro dobu prvniho mesice-dvou, dal ne. jestli nechces jit tyden po porodu do prace/zlezat hory jak nektere hrdinky, tak fakt o nic nejde

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 01. února 2017 12:21
Reakce na žluťásek:

Hlavně si kupte vložky do podprsenky, ty budou důležitější než všechny podprsenky a trička dohromady. 

49352 příspěvků moje polička 01. února 2017 12:42
Reakce na Emerald:

za meho mladi se do ni davala plinka:-) tudiz nejak resit velikost bylo celkem bezpredmetny:P

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 01. února 2017 12:45

Plenka do podprsenky? Celá? 

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 01. února 2017 12:51
Reakce na Emerald:

celá, pěkně podélně složit a zašoupnout podélně přes prsa 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 01. února 2017 12:53
Reakce na Janulik03:

Chtěla jsem ti poradit, ať si pořídíš odhrnovač, ale krátce po udělání téhle fotky řidič nastartoval a chtěl odjet, ale ta malá kolečka začala prokluzovat a nemohl se hnout. Takže ideální řešení to taky nebude.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 01. února 2017 12:55
Reakce na Jehelníček:

To musel být mimořádně estetický zážitek.  

Offline Lamicka
14186 příspěvků moje polička 01. února 2017 12:56
Reakce na žluťásek:

Když každý se snaží co nejlépe poradit . Já radím pořídit levnou obyč podprsenku na prvních 14 dní, pak se rozšoupnout a koupit si krásnou podprsenku. Jestli se pohybujete v Dejvicích, tak krásné a kvalitní prodávají v Jaselské ulici. Na to HM pozor, ta vsadka se rozjížděla, takže jsem je hodila do koše. Kamarádka si pochvalovala trička z Jožánka. 

49352 příspěvků moje polička 01. února 2017 13:00
Reakce na Emerald:

to asi byl, ale v sestinedeli mi to bylo uprimne jedno:-) dite bylo rijnovy takze ven jsem chodila stejne v bunde:P a kdyz nadesel cas se trochu predvadet byly uz tyhle mlecny zalezitosti v cajku:-)

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 01. února 2017 13:01
Reakce na Emerald:

Děkuji, už mám krásné bavlněné s krajkou od Aventu. (Očekávám minimálně jeden příspěvek, že by mi stačil rozstříhanej ručník a kupuju zbytečnosti, jestli nepřijde, budu hluboce zklamaná )

Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 01. února 2017 13:04

Látkové pleny mají všelikajé využití. Jedna příbuzná je dává détem místo kapesníků. Představte si teenagera, jak vytáhne z báglu nebo kapsy umolousanou plenu a mocně do ní zatroubí. To je teprve estetický zážitek!

49352 příspěvků moje polička 01. února 2017 13:04
Reakce na Lamicka:

no prave. ja bych se treba nerozsupovala, protoze podprsenky a trika jsem prala denne s plinkama, jelikoz byly pocintany, pozvraceny... a jezto dite je kazdy jiny lepsi fakt resit to podle situace. samozrejme dopredu si kazda predstavujem usmevavy cistounky vonavy detatko... nekterym to vyjde;-)

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 01. února 2017 13:06
Reakce na žluťásek:

Já teda měla bez krajky, ale taky bavlněné, a bohužel propouštěly... ( a taky se hodně rýsovaly pod tričky ). Jednorázové z DM mně vyhovovaly mnohem víc. A taky ještě můžete zkusit tu složenou plenu.