Jé, souvislost mezi salsou a šalší mě nikdy nenapadla, díky.![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Väčšiu lopatu na sneh do auta , metličku na sneh, a premýšlam nad tou snehovou frezou. Dúfam, že kým pojdem domov, niekto aspon trochu cestu prejazdí predo mnou. Ráno som si dpslova vykopala auto spod snehu a prerazila cestu . To mám za to, že vstávam prvá. ![]()
Před chvílí dorazily svetry z Woolovers. Objednáno 23.1. před půlnocí, 25.1. přišel mail, že odesílají a dnes balíček přišel. Doručoval GLS, ráno přišla sms s časovým rozmezím a opravdu čas dodrželi. Uff, po těch stížnostech tady se mi docela ulevilo, měla jsem toho víc a dost by mě štvalo, kdyby se to někde ztratilo. Svetry jsou moc pěkné, velikosti jsem trefila, takže jsem spokojená ![]()
ustali, cca po pul roce:-) idealni pro me byla jakakoliv mekka pruzna. a v te pocatecni dobe resit kojeni v satku apod je celkem zbytecny, na to je novorozenec maly. pozdej uz se da nakoupit podle ptreby.
taky mi prave ted dorazil:-) objednany teda myslim 17.
tak jsem jsem byla rada, ze sveho novorozence poradne prilozim v sede nebo v leze, ale kazdopadne v poradne kojici poloze. takove to kojeni v nejakem pokroucenem stavu jsme davaly tak pol pul roce (to prosim neni matersky plural, podstatnejsi totiz je, aby se to naucilo to dite).
svetr z WL dorazil vcera. je hezky, ale musim vyndat zehlicku. snad zitra ho oblecu.
jj presne. a zezacatku fakt na holym tele, nejaky trika s otvurkama by mi na nic nebyly:-)
ono to fakt žluťásek resis zbytecne brzy, pac nez budes ty i dite ve stavu pouzivat vselijaky tyhle vymyslenosti, tak budes i schopna nakupovat podle aktualni potreby a postavy. tim nechci rict nekupovat nic, ale fakt jen pro dobu prvniho mesice-dvou, dal ne. jestli nechces jit tyden po porodu do prace/zlezat hory jak nektere hrdinky, tak fakt o nic nejde
Hlavně si kupte vložky do podprsenky, ty budou důležitější než všechny podprsenky a trička dohromady. ![]()
za meho mladi se do ni davala plinka:-) tudiz nejak resit velikost bylo celkem bezpredmetny:P
Plenka do podprsenky? Celá? ![]()
celá, pěkně podélně složit a zašoupnout podélně přes prsa ![]()
Chtěla jsem ti poradit, ať si pořídíš odhrnovač, ale krátce po udělání téhle fotky řidič nastartoval a chtěl odjet, ale ta malá kolečka začala prokluzovat a nemohl se hnout. Takže ideální řešení to taky nebude. ![]()

To musel být mimořádně estetický zážitek.
Když každý se snaží co nejlépe poradit
. Já radím pořídit levnou obyč podprsenku na prvních 14 dní, pak se rozšoupnout a koupit si krásnou podprsenku. Jestli se pohybujete v Dejvicích, tak krásné a kvalitní prodávají v Jaselské ulici. Na to HM pozor, ta vsadka se rozjížděla, takže jsem je hodila do koše. Kamarádka si pochvalovala trička z Jožánka.
to asi byl, ale v sestinedeli mi to bylo uprimne jedno:-) dite bylo rijnovy takze ven jsem chodila stejne v bunde:P a kdyz nadesel cas se trochu predvadet byly uz tyhle mlecny zalezitosti v cajku:-)
Děkuji, už mám krásné bavlněné s krajkou od Aventu. (Očekávám minimálně jeden příspěvek, že by mi stačil rozstříhanej ručník a kupuju zbytečnosti, jestli nepřijde, budu hluboce zklamaná
)
Látkové pleny mají všelikajé využití. Jedna příbuzná je dává détem místo kapesníků. Představte si teenagera, jak vytáhne z báglu nebo kapsy umolousanou plenu a mocně do ní zatroubí. To je teprve estetický zážitek!![]()
no prave. ja bych se treba nerozsupovala, protoze podprsenky a trika jsem prala denne s plinkama, jelikoz byly pocintany, pozvraceny... a jezto dite je kazdy jiny lepsi fakt resit to podle situace. samozrejme dopredu si kazda predstavujem usmevavy cistounky vonavy detatko... nekterym to vyjde;-)
Já teda měla bez krajky, ale taky bavlněné, a bohužel propouštěly... ( a taky se hodně rýsovaly pod tričky ). Jednorázové z DM mně vyhovovaly mnohem víc. A taky ještě můžete zkusit tu složenou plenu.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.