Na labneh jedině legendární ikea utěrky ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Chtělo by to kauzu: "Koupila jsem si kojící podprsenku a ona nekojí"
(taky mě to pojmenování irituje).
![]()
Na doma bavlněné kojící podprsenky z Globusu
A do "společnosti" byly úplně perfektní podprsenky Anita. Jsou fakt pěkné a vydrží dlouho. Odepínání košíčku bylo taky jednoduché, šlo obsluhovat jednou rukou.
Kdyz ja za to nemuzu, ze tu neco jen zminim a rozjede se dvoustrankova debata :-) koupit si jednu kojici podprsenku a triko s vystrihem jeste pred porodem mi nepripada jako moc velkej rozmar ani zbytecne reseni. Zadnou specialni tehotenskou podprsenku jsem si nekupovala, nejakou vhodnou na kojeni potrebovat budu at se mi to libi nebo ne.
Fakt netravim cele dny jen premitanim, co miminku oblect do fusaku nebo kolik kabatu si koupit k nositku ![]()
Nie, to nie je v zlom. To je o tom, že to máme za sebou a máme chuť pomôcť. Nie preto, že by sme si mysleli, že to preháňate, alebo že si vymýšľate rozmary, ale už akurát vieme, čo sa zišlo a čo boli vyhodené peniaze.
Mne sa osvedčila na kojenie obyčajná podprsenka bez kostíc a čo sa týka tričiek, tak buď elastické s väčším výstrihom, alebo ak Vám to esteticky nevadí, tak topy so špagetovými ranienkami. Len tam je potom problém s ramienkami od podprsenky, no.
Nie, to nie je v zlom. To je o tom, že to máme za sebou a máme chuť pomôcť. Nie preto, že by sme si mysleli, že to preháňate, alebo že si vymýšľate rozmary, ale už akurát vieme, čo sa zišlo a čo boli vyhodené peniaze.
Mne sa osvedčila na kojenie obyčajná podprsenka bez kostíc a čo sa týka tričiek, tak buď elastické s väčším výstrihom, alebo ak Vám to esteticky nevadí, tak topy so špagetovými ranienkami. Len tam je potom problém s ramienkami od podprsenky, no.
Je to tak, nic ve zlém
A zrovna ten zmíněný kabát k nosítku je náhodou hodně důležitý pokud chcete nosit hodně (neodvažuji se napsat nosící kabát
), ale je opravdu fajn, když má speciální nosící vsadku. Užila byste ho i teď na konec těhotenství a potom je prima, že se dítě v šátku či nosítku vejde pod něj, je mu dost teplo a vy se můžete svléknout v místnosti i když dítě spí a případně ho odložit do postýlky (nebo neodlozit) a není ani jednomu z vás vedro. Hezké mají třeba na Angel wings, nebo se dá koupit z druhé ruky na nosenideti.cz. Za mě velmi smysluplný výdaj,jeden z fakt praktických.
Já jsem tu právě před pár týdny rozpoutala úplnou bouři, když jsem se po nějakém takovém kabátku v jiném diskuzním vlákně sháněla. Přesně z těch důvodů, které uvádíte. Většině se to sice zdálo jako zbytečný výdaj, ale padlo pár tipů na značky, které jsem do té doby neznala, takže už budu tušit, kterým směrem se pak při případném nákupu vydat. Nicméně bych tu diskuzi už nerada vytahovala znovu ![]()
koupila jsem si kabát v Espritu, online, teprv dorazí

Nechcete nekdo zalozit tema o detech? Neni to mireno na Zlutaska, ona nemuze za to, ze se na to tema casto strhne debata na nekolik stranek. Je to evidentne neco, o cem ma hodne tady co rict ci poradit. Temata jako vybava ci nemoci se pak klidne muzou resit tam. Mne jen moc nebavi to preskakovani (protoze ty prispevky vzdy musim zacit cist, abych vedela o cem jsou).
Timto diky Potrefenáhusa, uz jsem myslela, ze z tech podprsenek nevyjdem ![]()
Dělám v ní labneh. Miluju! Je to čerstvý sýr z řeckého jogurtu. Nechá se vykapat v pleně. Kdybys chtěla vědět víc, můžu dát recept. :-)
Tak jsem se vybičovala a sjela autem k silnici pro boty. Výlet ani ne na deset minut a já jsem, jak kdybych složila vagon uhlí..
Ale boty.. boty.. boty jsou LUXUSNÍ!!! Mám děsnou radost!

Tak jste konečně vybrala? Moc hezký!
Dadoo Boty vypadaj dobře, jsem zvědavá na foto.
Unnamed díky, napsala jste to za mě.
Kabat je hezky, myslim, ze bude vypadat skvele s cernym rolakem ![]()
Dadoo boty vypadaji dobre.
no já furt koukala na to Mango a ten váš je nenávratně vyprodanej, až dneska mě napadlo podívat se na Esprit a tam jich mají hned několik pěknejch, i černej, ale tenhle se mi nakonec zdál nějak lepší, tak uvidím, až přijde.
jj, přesně ten černej rolák :-D
Ale zrovna jsem se dočetla, že hrušky bez ramen můžou ![]()
Recept chci, pokud při výrobě budu moc zůstat oblečená.![]()
Já si dnes konečně koupila tu slavnou čočku Bonduelle, byla v akci, tak rovnou dvě. Akorát už si nepamatuju, na co jsem ji sháněla![]()
A pozor - konečně jsem si koupila kozačky! Sice mi nahoře trochu odstávají, jako skoro každé, ale jinak celkem slušné a hlavně ta cena... Ach ty slevy...
Nad tím už jsem taky přemýšlela, ale co jsem tak četla, tak s hennou kadeřnice nepracují, a já s tím nemám absolutně žádnou zkušenost. Musela bych asi požádat o pomoc nějakou kamarádku, co se barví. Ale zatím jsem naštestí do té akutní fáze řešení nedošla.
Nechcete nekdo zalozit tema o detech? Neni to mireno na Zlutaska, ona nemuze za to, ze se na to tema casto strhne debata na nekolik stranek. Je to evidentne neco, o cem ma hodne tady co rict ci poradit. Temata jako vybava ci nemoci se pak klidne muzou resit tam. Mne jen moc nebavi to preskakovani (protoze ty prispevky vzdy musim zacit cist, abych vedela o cem jsou).
Timto diky Potrefenáhusa, uz jsem myslela, ze z tech podprsenek nevyjdem ![]()
ANO!
koupila jsem si byt.
Pěkné boty ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.