Blahopřeju..mě to čeká..
Co jste si dnes koupili/y?
Košilové šaty

děkuju. Neni to nakup z tech uplne beznych, takze preji, at to hladce klapne ![]()
Děkuju ![]()
Gratulace! To je velky krok, preju, at jses spokojena. Budes renovovat, ci uz je vse vice mene dle tvych predstav?
dekuji, budu renovovat, kompletne a tedy dle svych predstav, coz je narocne, ale super zaroven a ja jsem optimista, takze se i celkem tesim. Ceka me schuzka s architektem atd., jsem na zacatku.
To jsou prima starosti. Přeju, ať vše klape podle představ.
Já si koupila auto. Taky je nekupuju až tak běžně, mám z něj radost.
to je taky super nakup! a diky!
Závidím to zařizování. My předělávali domeček před pár lety a už mi to vše připadá takové okoukané. Chtěla bych to jinak, znovu a lépe... ale není čas, vůle a hlavně by to zas stálo fůru peněz.
Tak to je super. Prosla jsem si tim, byl to strasnej zahul, ale samozrejme to za to stoji. Tak si to uzij :-)
Blahozelam vsetkym k skvelym nakupom od kabata cez cizmy,koselove saty az po auto ci byt.
jinx Rekonstrukcia a zariadovanie bytu/domu maju svoje plusy i minusy.Tak si to uzi ![]()
jo, ja k tomu hodlam primarne pristoupit jako k necemu prijemnemu, ikdyz i nejake starosti s tim budou
no co, to k tomu asi patri
blahopřeju Potrefenáhusa a jinx k nákupu. doufám, že se nám dostane nějaké té dokumentace z rekonstrukce.
taky jsem dnes nakoupila, pravděpodobně pod vlivem zimy a tmy, jinak si to nedovedu úplně zdůvodnit
(nemám ráda hnědou ani zlatou a navíc i přes slevičku za poměrně nechutnou sumu)

Tie okuliare vyzeraju super.Uz sa tesim na fotku s nimi.Nech sa prijemne nosia ![]()
Teda ty jsou! Hned bych je brala..
tak to je skvělý! je to sice spousta starostí, ale mě to vždycky strašně bavilo, užij si to
Páni, krásné! I když na zlatou bych tě taky netipovala.
Údajně by se obvod moc neměl změnit od stavu před těhotenstvím, spíš jsou potřeba větší košíčky. Já jsem si koupila v galanterii za pár korun prodlužovátko k podprsence, abych to zkoušení trochu zjednodušila.
V HM jsem vyzkoušela zřejmě všechny jejich střihy a některé byly celkem ucházející, ale u žádného jsem neměla pocit, že by mi fakt sedla. Dneska jsem se stavovala v Kotvě v Astratexu a tam mi padla jak ulitá jedna nevyztužená podprsenka bez kostic, minimálně na doma by asi byla fakt dobrá. S vložkama do podprsenky by se nejspíš dala nosit i ven, bez nich se dost rýsovaly bradavky i přes triko. Jen si ještě nejsem moc jistá tou velikostí košíčků a obvodu, tak hodlám ještě chvilku počkat a koupit ji co možná nejpozději.
Celkem pěkné jednoduché kojící podprsenky jsem viděla ještě v M&S a Lindexu.
obvod sa asi nemeni, ale mna uz zacina tlacit brucho o spodny lem a je to nepohodlne. velkosti kosickov az to pride sa bojim najviac. kto ma ten naklad furt tahat ![]()
u nas skusim pozriet asi spencera kym ho este nezavreli a lindex a mozno nakoniec kupim jeden elasticky kus medzi ludi co pojme cokolvek a doma to asi budem flakat :D
tymto sa ospravedlnujem vsetkym co uz ukoncili debatu. ja popri praci cez den nestiham reagovat a citat vcas ![]()
Nad tím už jsem taky přemýšlela, ale co jsem tak četla, tak s hennou kadeřnice nepracují, a já s tím nemám absolutně žádnou zkušenost. Musela bych asi požádat o pomoc nějakou kamarádku, co se barví. Ale zatím jsem naštestí do té akutní fáze řešení nedošla.
Niektoré kaderníčky už áno, ja si to nakydám na vlasy sama, proste to naberám rukami a votriem do vlasov. A to ich mám dlhé a husté. Len je z toho binec vo vani a treba použiť jednorázové rukavice, aby to nezafarbilo aj ruky.
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.