Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 01. února 2017 20:17
Reakce na jinx:

Blahopřeju..mě to čeká..

Offline RoSa
10170 příspěvků moje polička 01. února 2017 20:19

Košilové šaty

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 01. února 2017 20:23
Reakce na Ounz:

děkuju. Neni to nakup z tech uplne beznych, takze preji, at to hladce klapne 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 01. února 2017 20:23
Reakce na jinx:

Děkuju 

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 01. února 2017 20:30
Reakce na jinx:

Gratulace! To je velky krok, preju, at jses spokojena. Budes renovovat, ci uz je vse vice mene dle tvych predstav?

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 01. února 2017 20:41
Reakce na Unnamed:

dekuji, budu renovovat, kompletne a tedy dle svych predstav, coz je narocne, ale super zaroven a ja jsem optimista, takze se i celkem tesim. Ceka me schuzka s architektem atd., jsem na zacatku. 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 01. února 2017 20:42
Reakce na jinx:

To jsou prima starosti. Přeju, ať vše klape podle představ.

Já si koupila auto. Taky je nekupuju až tak běžně, mám z něj radost.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 01. února 2017 20:43
Reakce na Torrah:

to je taky super nakup! a diky! 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 01. února 2017 20:46
Reakce na jinx:

Závidím to zařizování. My předělávali domeček před pár lety a už mi to vše připadá takové okoukané. Chtěla bych to jinak, znovu a lépe... ale není čas, vůle a hlavně by to zas stálo fůru peněz.

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 01. února 2017 20:52
Reakce na jinx:

Tak to je super. Prosla jsem si tim, byl to strasnej zahul, ale samozrejme to za to stoji. Tak si to uzij :-)

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 01. února 2017 21:03

Blahozelam vsetkym k skvelym nakupom od kabata cez cizmy,koselove saty az po auto ci byt.

jinx Rekonstrukcia a zariadovanie bytu/domu maju svoje plusy i minusy.Tak si to uzi 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 01. února 2017 21:08

jo, ja k tomu hodlam primarne pristoupit jako k necemu prijemnemu, ikdyz i nejake starosti s tim budou  no co, to k tomu asi patri

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 01. února 2017 21:09

blahopřeju Potrefenáhusa  a jinx k nákupu. doufám, že se nám dostane nějaké té dokumentace z rekonstrukce.

taky jsem dnes nakoupila, pravděpodobně pod vlivem zimy a tmy, jinak si to nedovedu úplně zdůvodnit

(nemám ráda hnědou ani zlatou a navíc i přes slevičku za poměrně nechutnou sumu)

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 01. února 2017 21:12
Reakce na moora:

Tie okuliare vyzeraju super.Uz sa tesim na fotku s nimi.Nech sa prijemne nosia 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 01. února 2017 21:12
Reakce na moora:

Teda ty jsou! Hned bych je brala..

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 01. února 2017 21:17
Reakce na jinx:

tak to je skvělý! je to sice spousta starostí, ale mě to vždycky strašně bavilo, užij si to

Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 01. února 2017 21:30
Reakce na moora:

Páni, krásné! I když na zlatou bych tě taky netipovala.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 01. února 2017 21:30
Reakce na žluťásek:

Údajně by se obvod moc neměl změnit od stavu před těhotenstvím, spíš jsou potřeba větší košíčky. Já jsem si koupila v galanterii za pár korun prodlužovátko k podprsence, abych to zkoušení trochu zjednodušila.

V HM jsem vyzkoušela zřejmě všechny jejich střihy a některé byly celkem ucházející, ale u žádného jsem neměla pocit, že by mi fakt sedla. Dneska jsem se stavovala v Kotvě v Astratexu a tam mi padla jak ulitá jedna nevyztužená podprsenka bez kostic, minimálně na doma by asi byla fakt dobrá. S vložkama do podprsenky by se nejspíš dala nosit i ven, bez nich se dost rýsovaly bradavky i přes triko. Jen si ještě nejsem moc jistá tou velikostí košíčků a obvodu, tak hodlám ještě chvilku počkat a koupit ji co možná nejpozději.

Celkem pěkné jednoduché kojící podprsenky jsem viděla ještě v M&S a Lindexu.

obvod sa asi nemeni, ale mna uz zacina tlacit brucho o spodny lem a je to nepohodlne. velkosti kosickov az to pride sa bojim najviac. kto ma ten naklad furt tahat

u nas skusim pozriet asi spencera kym ho este nezavreli a lindex a mozno nakoniec kupim jeden elasticky kus medzi ludi co pojme cokolvek a doma to asi budem flakat :D

tymto sa ospravedlnujem vsetkym co uz ukoncili debatu. ja popri praci cez den nestiham reagovat a citat vcas

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 01. února 2017 21:47
Reakce na Brioso:

Nad tím už jsem taky přemýšlela, ale co jsem tak četla, tak s hennou kadeřnice nepracují, a já s tím nemám absolutně žádnou zkušenost. Musela bych asi požádat o pomoc nějakou kamarádku, co se barví. Ale zatím jsem naštestí do té akutní fáze řešení nedošla.

Niektoré kaderníčky už áno, ja si to nakydám na vlasy sama, proste to naberám rukami a votriem do vlasov. A to ich mám dlhé a husté. Len je z toho binec vo vani a treba použiť jednorázové rukavice, aby to nezafarbilo aj ruky.

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 01. února 2017 21:51
Reakce na RoSa: