Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline notna
9447 příspěvků moje polička 01. února 2017 22:12
Reakce na jinx:

Gratuluji ke koupi bytu. Nepsala jste, že plánujete koupit starý dům? Máme velmi starý dům, který jsme zrekonstruovali ve stylu fotek, které jste ve vedlejším foru postovala. tak jsem se těšila, že časem nás potěšíte vlastním zajímavým domem. Omlouvám se, pokud si vás pletu.

Offline Garfie
28558 příspěvků moje polička 01. února 2017 22:26

Vůbec nestíhá! Krásný kabát Potrefenáhusa, doufám, že bude sedět. Dadoo, boty se mi líbí moc. 

jinx Super nákup, závidím to plánování, to mě strašně baví!

Sweet Potato Myslím, že čočka bude na polévku s lilkem nebo něco podobného (viz. Jehelníček ) 

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 01. února 2017 23:09

Gratuluji ke koupi auta a bytu. To by mě ale taaaak bavilo, plánovat, zařizovat.. Těším se na fotky ;-)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. února 2017 00:19
Reakce na jinx:

tak to držím palce, nachystej si hodně oblíbeného alkoholu nebo čokolády, abys měla pak čím uklidňovat nervy, až ti osadí dveře obráceně, zmrší návaznost kachliček v koupelně nebo podobné radosti rekonstrukcí  

pěkný nákup.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 02. února 2017 05:32
Reakce na Jiná Realita:

to se nesmi stat - dobre fererence, smlouva, stavebni dozor, bic a prinasrana jinx ... to by mohlo dopadnout ok 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 02. února 2017 05:33
Reakce na notna:

to jsem nebyla ja  ale ne, ze by se mi krasne zrekostruovany stary dum nelibil. co to byly za fotky? uz si nevzpominam. 

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 02. února 2017 07:58
Reakce na jinx:

Dobrá příprava . At' to probíhá bez chybičky,gratuluji.

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 02. února 2017 08:05
Reakce na jinx:

Super a držím palce! Přijde mi, že největší problém jsou dneska ty koncový řemeslnický firmy, jako těch podivuhodných historek jsem slyšela už docela dost (žiju s ing.arch.)

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 02. února 2017 08:23
Reakce na Potrefenáhusa:

Presne,  ty koncove firmy .... (bratr je ing.arch a otec "jen" ing. projektant

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 02. února 2017 08:40
Reakce na Unnamed:

Nechcete nekdo zalozit tema o detech? Neni to mireno na Zlutaska, ona nemuze za to, ze se na to tema casto strhne debata na nekolik stranek. Je to evidentne neco, o cem ma hodne tady co rict ci poradit. Temata jako vybava ci nemoci se pak klidne muzou resit tam. Mne jen moc nebavi to preskakovani (protoze ty prispevky vzdy musim zacit cist, abych vedela o cem jsou). 

Timto diky Potrefenáhusa, uz jsem myslela, ze z tech podprsenek nevyjdem 

To je asi úkol pro mě, žejo? Poté, co jsem sklidila vlnu nevole s podobným tématem na Módním pekle jsem se už neodvažovala něco takového založit i tady a ptám se tu už výhradně jen na věci těhotenské a mateřské, které souvisejí s módou a oblékáním

Tak jdu na to, snad se mi podaří. Do Tlachárny s ním? Vše o těhotenství a dětech

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 02. února 2017 08:43
Reakce na Potrefenáhusa:

Dekuju 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 02. února 2017 08:48
Reakce na jinx:

Super nákup.  Taky bych si zazařizovala, kdybych měla co. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 02. února 2017 08:50
Reakce na Torrah:

Já měla z nového auta větší radost než z nových bot.  Tak hlavně ať dobře slouží.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 02. února 2017 08:52
Reakce na moora:

Pěkné brýle. Už se těším na fotku.

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 02. února 2017 09:26
Reakce na jinx:

Gratulujem, to je krásny nákup. Nech sa ti dobre býva.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 02. února 2017 09:54
Reakce na jinx:

gratuluju a tesim se na fotky vysledku, budes-li ochotna se o neco podelit :)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. února 2017 10:16
Reakce na jinx:

Aj ja sa pridám ku gratulácii. A bola by som rada ak by si sa podelila s nápadmi a inšpiráciami. Máš veľmi dobrý vkus. 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:04
Reakce na Ounz:

Ten kabát je pěknej! Krásnej..

já dnes byla v Bioo, ehm 

A co jste si koupila?

v tom Espritu maj těch kabátů víc, já chtěla s tím velkým límcem a krom toho mýho jich tam měli ještě několik, navrch jsou na ně 30-50% slevy. Jsem na něj zvědavá, kabáz s vázačkou v pase jsem ještě neměla. A kabát z Espritu už jsem měla a byla jsem s ním spokojená. Zvažovala jsem ten černej ještě.

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:07
Reakce na Potrefenáhusa:

Ten černej se mi líbí ze všech nejmíň, vypadá tak obyčejně, narozdíl od šedého a hnědého, na těch ten střih lépe vynikne se mi zdá. Ten, co sis vybrala, je super krásnej!

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:16
Reakce na Potrefenáhusa:

Ten černej není špatnej, ale hnědej je nejlepší.. 

já koupila dva kremy jeden ten nobilis a jeden nat siberica a neutrální olej od Saloos na odlíčení..měla jsem jen pět minut jinak by to asi bylo ještě horší snad