Gratuluji ke koupi bytu. Nepsala jste, že plánujete koupit starý dům? Máme velmi starý dům, který jsme zrekonstruovali ve stylu fotek, které jste ve vedlejším foru postovala. tak jsem se těšila, že časem nás potěšíte vlastním zajímavým domem. Omlouvám se, pokud si vás pletu.
Co jste si dnes koupili/y?
Vůbec nestíhá! Krásný kabát Potrefenáhusa, doufám, že bude sedět. Dadoo, boty se mi líbí moc.
jinx Super nákup, závidím to plánování, to mě strašně baví!
Sweet Potato Myslím, že čočka bude na polévku s lilkem nebo něco podobného (viz. Jehelníček ) ![]()
Gratuluji ke koupi auta a bytu. To by mě ale taaaak bavilo, plánovat, zařizovat.. Těším se na fotky ;-)
tak to držím palce, nachystej si hodně oblíbeného alkoholu nebo čokolády, abys měla pak čím uklidňovat nervy, až ti osadí dveře obráceně, zmrší návaznost kachliček v koupelně nebo podobné radosti rekonstrukcí
pěkný nákup.
to se nesmi stat - dobre fererence, smlouva, stavebni dozor, bic a prinasrana jinx ... to by mohlo dopadnout ok ![]()
to jsem nebyla ja
ale ne, ze by se mi krasne zrekostruovany stary dum nelibil. co to byly za fotky? uz si nevzpominam.
Dobrá příprava
. At' to probíhá bez chybičky,gratuluji.
Super a držím palce! Přijde mi, že největší problém jsou dneska ty koncový řemeslnický firmy, jako těch podivuhodných historek jsem slyšela už docela dost (žiju s ing.arch.)
Presne, ty koncove firmy .... (bratr je ing.arch a otec "jen" ing. projektant
Nechcete nekdo zalozit tema o detech? Neni to mireno na Zlutaska, ona nemuze za to, ze se na to tema casto strhne debata na nekolik stranek. Je to evidentne neco, o cem ma hodne tady co rict ci poradit. Temata jako vybava ci nemoci se pak klidne muzou resit tam. Mne jen moc nebavi to preskakovani (protoze ty prispevky vzdy musim zacit cist, abych vedela o cem jsou).
Timto diky Potrefenáhusa, uz jsem myslela, ze z tech podprsenek nevyjdem ![]()
To je asi úkol pro mě, žejo?
Poté, co jsem sklidila vlnu nevole s podobným tématem na Módním pekle jsem se už neodvažovala něco takového založit i tady a ptám se tu už výhradně jen na věci těhotenské a mateřské, které souvisejí s módou a oblékáním ![]()
Tak jdu na to, snad se mi podaří. Do Tlachárny s ním? Vše o těhotenství a dětech
Dekuju ![]()
Super nákup.
Taky bych si zazařizovala, kdybych měla co. ![]()
Já měla z nového auta větší radost než z nových bot.
Tak hlavně ať dobře slouží. ![]()
Pěkné brýle. Už se těším na fotku. ![]()
Gratulujem, to je krásny nákup. Nech sa ti dobre býva.
gratuluju a tesim se na fotky vysledku, budes-li ochotna se o neco podelit :)
Aj ja sa pridám ku gratulácii. A bola by som rada ak by si sa podelila s nápadmi a inšpiráciami. Máš veľmi dobrý vkus. ![]()
Ten kabát je pěknej! Krásnej..
já dnes byla v Bioo, ehm ![]()
A co jste si koupila? ![]()
v tom Espritu maj těch kabátů víc, já chtěla s tím velkým límcem a krom toho mýho jich tam měli ještě několik, navrch jsou na ně 30-50% slevy. Jsem na něj zvědavá, kabáz s vázačkou v pase jsem ještě neměla. A kabát z Espritu už jsem měla a byla jsem s ním spokojená. Zvažovala jsem ten černej ještě.

Ten černej se mi líbí ze všech nejmíň, vypadá tak obyčejně, narozdíl od šedého a hnědého, na těch ten střih lépe vynikne se mi zdá. Ten, co sis vybrala, je super krásnej!
Ten černej není špatnej, ale hnědej je nejlepší..
já koupila dva kremy jeden ten nobilis a jeden nat siberica a neutrální olej od Saloos na odlíčení..měla jsem jen pět minut jinak by to asi bylo ještě horší snad ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.