Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:16
Reakce na žluťásek:

jako jo, když já černej kabát momentálně žádnej nemám a přišel mi takovej zcela univerzální a nutnej. Ale ten šedej myslim taky dobrej a univerzální, nakonec se mi líbil víc (a nemusely by na něm bejt tak moc vidět kočičí chlupy jako na tom černým.)

Vlastně skoro každý ráno vymejšlim vynález, na kterým bych určitě zbohatla - lepící váleček na chlupy pro single majitelky koček nebo pro ty, co odcházejí z domova poslední, něco jako takovej kartáč s dlouhou rukojetí na mytí zad ve vaně nebo obří mucholapku.....

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:17

jo a vzhledem k tomu, že jsem objednala včera, tak dneska mají v eshopu Espritu dodatečnou 20% slevu na vše.....

Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:19
Reakce na Potrefenáhusa:

Sakryš, ten tvůj se mi moc líbí, včera jsem si ho zakázala, že vůbec netuším, jaký může být materiál. Říkáš 20%?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:20
Reakce na Potrefenáhusa:

Ten čo si kúpila sa mi páči najviac. Ale vybrala by som si ich na eshope viac. A dnes majú ešte 20% aj na zlavnené veci. Ach jo.  Ja už ale nemôžem, od Vianoc už som minula za oblečenie viac ako za celý miunlý rok. A to som toho veľa nekúpila. Tak nič. 

A na COS majú tiež dodatočných 20% na zľavnené veci. 

Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:20
Reakce na Potrefenáhusa:

Do futer kartáče jako v automyčce. Ale lepivé. A chci podíl!

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:30
Reakce na paktofonika:

já teď toho oblečení moc nemám, já se před asi třema rokama zmenšila o několik konfekčních velikostí a musela jsem obnovit fakt úplně celej šatník, tak třeba na ten kabát došlo až teď (mám teda jeden slušnej, ale krátkej, chtěla jsem teď ke kolenům).

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:31
Reakce na Sweet Potato:

kartáče do futer jsou skvělej nápad, necháme si to patentovat!

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:31
Reakce na Unnamed:

Kabat je hezky, myslim, ze bude vypadat skvele s cernym rolakem 

Dadoo boty vypadaji dobre.

. A připojuji se, kabát ke skvělý!

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:32
Reakce na Potrefenáhusa:

Můžete objednat ještě jednou a ten první pak vrátit.... 

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:33
Reakce na jinx:

Gratuluju k nakupu a preju hodne sil k rekonstrukci!:)

Ja tim prosla ted v zari a vsichni strasili, ale probehlo to rychle, bezbolestne a v terminu a hlavne podle mych predstav, takze to same verim, ze bude i v Tvem pripade! ;-) 

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:35
Reakce na jinx:

Gratuluju ke koupi bytu a moje rada zní: buď stále ve střehu a kontroluj a kontroluj... Ty to platíš, tudíž jsi šéf. Mě nakonec všichni nenáviděli, nechávala jsem to předělávat do té doby, než to bylo přesně podle mého zadání...

Reference jsou fajn, ale výborní řemeslníci jsou zavaleni prací, nestíhají a pak lžou... Nechávala jsem si dělat do interiéru dubové dveře, nesmělo se to opozdit, další řemeslníci stáli v řadě... Průběžně jsem telefonovala truhláři, říkal mi, už mám dřevo, už je to nařezaný, už to dělám, už jen povrchovka... Moje kontrolka v hlavě mě donutila sednout do auta a jet se 100 km podívat, jak to probíhá. Stav byl - mám dřevo. Když mě viděl mezi dveřmi, málem dostal infarkt. Ale výsledek je nádherný, v celém bytě mám dokonalé dveře.

A o tom, jak si neváží práce jiných, se ani nebudu rozepisovat. Na masivní dubové parapety napuštěné včelím voskem si postavili mokré hrnky s kafem, takže ihned vznikly černé kroužky...A takových příběhů mám spoustu.

Takže hodně sil 

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:36
Reakce na Potrefenáhusa:

A nešlo by ten kabát oválečkovat ještě na věšáku, než si ho vezmeš na sebe? Nebo mám naivní představy o soužití s kočkou a než se oblečeš, třikrát se o tebe otře a veškerá práce by byla v háji? Mám kamaráda s dvěma kocourama, na kterým jsem nikdy neviděla jedinej kočičí chloupek, na druhou stranu znám i takové, co chodí obalení tak, že po sesbírání by z toho šlo sestavit malé kotě

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:36
Reakce na Emerald:

já vim, no, zvažuju to, tak ne že mi ho všichni vykoupíte, než se rozhodnu!!!!

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:40
Reakce na žluťásek:

velmi prej pomůže sušička, kterou zatím nemáme. Oválečkovat pomůže, ale musíš oválečkovat všechno, včetně džínů, ponožek, vnitřku kozaček a okamžitě vypadnout z bytu.

Ten svetr, co válečkuješ, musíš na něco položit, takže nejdřív oválečkovat to místo.....je snazší, když tě tím válečkem někdo objede ze všech stran při odchodu :-D

na tu sušičku se teda dost těším :-D

Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:42
Reakce na žluťásek:

Malé kotě říkáš? Muhehe

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:42
Reakce na Potrefenáhusa:

Wau tak to je super. 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:42
Reakce na žluťásek:

a některý kočky vypadaj, že fakt plněj nějakou misi - jako čerstvě oblečený černý kalhoty jsou jak magnet, to fakt někdy vypadá, že se jde o ty nohy otřít úplně s gustem a ještě ocasem domalovat osmičku a člověk to ne vždycky čeká :-D

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:46
Reakce na Potrefenáhusa:

A pak že je mimino pohroma a nemá cenu kupovat hezký oblečení. Houby, majitelé psů a koček taky klidně můžou chodit v teplákách a manželově triku, když je s tou údržbou takovýho crcání

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:46
Reakce na Potrefenáhusa:

Najlepšie sa obliekať až na chodbe pred bytom :D 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:48
Reakce na žluťásek:

mno, je to minimálně dobrej trénink na řešení různejch nechuťáren :-D