Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:48
Reakce na jinx:

Gratuluju, tomu říkám nákup . Doufám, že nás budete průběžně zásobovat nějakou inspirací. Váš vkus (oblečení) se mi líbí, což se jistě promítne i do rekontrukce bytu. 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:50
Reakce na moora:

Krásné brýle. Kdybych měla nosit dioptrické brýle, tak by mě to zruinovalo. 

jinx super, gratuluji.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:51
Reakce na RoSa:

Ty šaty vypadají zajímavě. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 02. února 2017 11:52
Reakce na Torrah:

Gratuluji ke koupi vozu. A co barva, jde Vám k pleti? 

Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 02. února 2017 12:06
Reakce na Potrefenáhusa:

Jakou jsi objednala velikost? (Už jsem nahlodaná...)

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 02. února 2017 12:18
Reakce na Sweet Potato:

36, píšou, že velikosti sedí, někdo tam v recenzi píše, že mu pnul přes ramena, ale s tím já problém nemívám.

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 02. února 2017 12:21
Reakce na Sweet Potato:

jo a jako kabát do zimy to myslim asi fakt uplně nebude, ale to by si dneska člověk musel asi fakt koupit leda tu péřovku, nebo kabát o dost dražší.

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 02. února 2017 12:26
Reakce na 711990:

Gratuluju k nakupu a preju hodne sil k rekonstrukci!:)

Ja tim prosla ted v zari a vsichni strasili, ale probehlo to rychle, bezbolestne a v terminu a hlavne podle mych predstav, takze to same verim, ze bude i v Tvem pripade! ;-) 

Jak jste to dokázala? Já jsem zahájila rekonstrukci "jen" interiéru v létě a mám jen krb a jednu toaletu... záchod jsme vybourali začátkem srpna a byl hotový před Vánocemi. V září objednaný nábytek, nemám ještě nic... svítidla, nemám všechny... mám zadané nové zábradlí ke schodišti, čekám... v prosinci jsem zadala vzorek rolety s japonským motivem na schodiště, viděla jsem ho minulý týden...teď řeším kuchyň a doufám, že ji zvládnu v červenci... další toaletu a koupelnu jsem zadala architektovi, projekt ještě nemám, ale tam je omluva, to je poměrně čerstvé, asi dva týdny... na moji (ne)trpělivost je to strašná zkouška!

Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 02. února 2017 12:29
Reakce na Potrefenáhusa:

Dik. Tak asi bych zkusila 38. Že by byl do zimy, s tím opravdu nepočítám.

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 02. února 2017 12:35
Reakce na Victoria:

:D mela jsem remeslniky z Pardubic a pracovali v Praze. Prijeli na mesic a chteli se co nejdriv vratit za rodinami:) zaroven mi jeden koordinoval pritomnost tech ostatnich, takze kdyz se zpozdil napr s obkladem koupelny, musel si sam vyresit, ze elektrikar a jeho 8 pomocniku prijedou jindy. Tim, ze vsichni dojizdeli tech 100 km, se vyresilo hodne veci - napr. elektrika v celem byte se byla na dve navstevy. To same topenar. Vschni se mezi sebou znali, protoze spolu casto spolupracuji a ja nemusela delat vubec nic:)

Obcas mi zavolali, jednou za dna dny jsem se prisla podivat, jak jim to jde a jeste mi radili s drobnostma, u kterych jsem nevedela jak rozhodnout...a dvakrat jsem s nimi jela na sberny dvur kvuli moji obcance. Vsechno bylo hotove tak, jak jsme se domluvili. Jediny problem jsem mela s dodanim dveri, ty jsem objednavala od "normalni" firmy a tam se protahl termin dodani...ale bez dveri(interierovych) se bydlet dalo, takze za me vazne parada:) 

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 02. února 2017 12:41
Reakce na 711990:

No, tak to jste měla opravdu skvěle zorganizované. A to, že se vzájemně znali hodně pomohlo. Gratuluji:-)

Já to mám takové komplikované - dost věcí je na míru a každý kus dělají jiní lidé, všichni jsou hrozně vytížení, pro architekta je týden, no spíš měsíc, žádný čas (ale je fajn, proto s ním spolupracuji), obchod s mnou objednaným nábytkem krachnul... Nechci skoro žádné spáry (dlaždičky a tak, toho se zbavuju) a ukázalo se, že to je dost náročné realizovat...

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 02. února 2017 13:22

dostala som strašnú chuť kúpiť si byt. Prosím, prosím, už tu dávajte len svetre a topánky, tie si aspoň možem dovoliť

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 02. února 2017 13:38
Reakce na betsey:

Mě teda ty slevy a zdejší tipy už stály pěkný prachy 

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 02. února 2017 13:55

Mňa tie nákupy už tiež stáli veľké sebazaprenie. Ale dcera teraz dokončuje rekonštrukciu nového bytu a vidím toľko pekných inšpirácií. Ešte že ich nemám kde realizovať, tak aspon im do toho sem tam kecám .  

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 02. února 2017 14:03

ještě jsem si minulej tejden koupila v Orsay puntíkovaný kalhoty, asi už se těším na jaro. Maj je na produktový fotce trochu natáhnutý, jsem malá a mám je ke kotníkům.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 02. února 2017 14:11
Reakce na jinx:

Peknej nakup 

Koupila jsi starej kvartyr nebo jen jetou novostavbu? No to je jedno - jak jsem vysmirovala na tvych fotkach  mas dobrej vkus, takze rekonstrukce i zarizovani dopadne urcite krasne!

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 02. února 2017 16:26
Reakce na moora:

brýle dobrý, líbí se mi.... mně bohužel větší brýle nesluší, jinak bych do nějakých větších výrazných šla hned... 

jinx o bytu samozřejmě vím, ale i tak gratuluju a mám radost s tebou... 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 02. února 2017 18:02
Reakce na Potrefenáhusa:

Kalhoty jsou pěkný 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 02. února 2017 19:02
Reakce na Potrefenáhusa:

já teď toho oblečení moc nemám, já se před asi třema rokama zmenšila o několik konfekčních velikostí a musela jsem obnovit fakt úplně celej šatník, tak třeba na ten kabát došlo až teď (mám teda jeden slušnej, ale krátkej, chtěla jsem teď ke kolenům).

A já jsem teď teda strašně zvědavá, jak se vám podařilo zhubnout několik velikostí? A evidentně máte dlouhodobý úspěch. Tak se s tím koukejte hezky podělit - inspirace není nikdy dost .

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 02. února 2017 19:10

Objednány šaty z Espritu. Koukala jsem po nich už dýl a když dnes přišel email o 20% slevě, tak jsem neodolala. Ty horní cípy by se měly dát vázat různými způsoby, na což jsem docela zvědavá.