Dekuju, ja verim, ze budu ta stastna ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Par drobnosti cestou z obeda

a k bytu tez gratuluji.:-)
My od srpna rekonstruujem dum v Recku.Ja vymyslim ,muz reprodukuje remeslnikum recky.:-DA beda jak to neni dle mych predstav.
Koupila jsem si na zkoušku nový make up a jsem hodně nadšená. Celodenní výdrž jsem za necelý čtyři stovky fakt nečekala ![]()

Já Vás taky uklidním, naše rokunstrukce podkroví v domě, který je z poloviny ze 14. st. a začátku 19. st. ( takže žádná sranda z mnoha důvodů ) byla víceméně bezproblémová, termín dodržen, nějaké drobnosti by se našly, ale nic, co by mě rozčilovalo ( většinou samozřejmě souvisely s tím, že je dům památkově chráněný ). Držím palce!
zázrak nečekejte, normálně se STOBem, zapisovala jsem a všechno vážila, bylo to pomalý, cca 2 kila za měsíc, ale v souhrnu to dalo docela dost a je to celkem trvalý, když si dáte pozor. Vlastně jsem se to docela naučila, i když to neni úplně bezbolestný. Jinak já jsem obecně docela disciplinovanej strávník, ale přirozeně bych jedla hodně sacharidů (rýže, chleba, těstoviny) a málo tuků a bílkovin, takže mi vlastně stačilo díky tomu zapisování a doporučený tabulce upravit ten poměr ve prospěch bílkovin a tuků. Jako vopruz to je, to fakt ne že ne, ale na mně to bylo funkční, tak já to doporučuju, když se někdo točí v kruhu, jí málo nebo se vrhá do nových a nových diet.
Takze myslite, ze teoreticky by to mohlo fungovat i na nekoho, kdo cvici 6x tydne, neji sacharidy (protoze uz nevi co by) a porad se nic moc nedeje? ![]()
Nejíte naopak málo, myslím vzhledem k tomu, jak často cvičíte? Přijímáte nějaké tuky? A sacharidy zase nejsou takové zlo, záleží na druhu a množství.
Moc pěkný nákup v mé oblíbené barvě
.
Tuky jim, prave dost. Misto tech sacharidu. Ale jedla jsem i normalne s cvicenim a nic...Zpevnila jsem se hodne, to jo, ale jsem furt stejna, jen vypracovanejsi. Posledni tuk se drzi v nohach, jinak oblicej a od pasu nahoru to bych zhubla nerada, to uz by se me lidi bali.
No, ja jako vim, ze si nemuzu vybrat.KDE zhubnout, ale prece jen aspon trosku, jen abych nevypadala ve vsech kalhotech jak v leginach...![]()
no, u mě třeba cvičení vyloženě na zhubnutí moc nefunguje, samozřejmě na kondici, zpevnění a vzhled jako super, ale v poměru ke stravě je to tak 20 : 80, strava je u mě zásadní.
Na druhou stranu každej máme tu postavu nějakou a třeba jste fakt už na svým ideálu a dál by to bylo o zdraví a třeba už to ani nejde. Nebo za cenu naprosto šílenýho úsilí, který se nevyrovná výslednýmu efektu.
No, mozna jo...Vlastne jsem zhubla jen jednou, diky tehotenske nevolnosti, kdy jsem prijimala denne pul rohliku a decku coca coly, jinak slo vsechno ven, po dobu 8 tydnu. Takze cire peklo. A zhubla jsem snad jen 2-3 kila. Takze asi nejakej limit mit budu. Se s tim asi zacnu smirovat.
A abych jen nepindala offtopic, tak jsem si koupila kozacky:
Jsou krasny, ale netusim, kam si je vezmu. :) Ja a podpatky, konec sveta!!!
jinak teda ještě taková úvaha, která s váma vůbec nijak nesouvisí a fakt se omlouvám za OT - spíš to souvisí s tím, že každýmu bylo naděleno nějak - tak jsem si teď při sledování ME v krasobruslení přesně říkala, jak to asi fakt není žádná sranda přemoct nějakej svůj danej somatotyp - Rakušani mají teď svoji nejlepší krasobruslařku, fakt je ve skvělý kondici, myslim je to dost velkej úspěch se dostat na ty různý mistrovství, olympiádu atd. a rozhodně teda nezapadá do nějaký běžný představy o krasobruslařkách, gymnastkách atp.

ty boty jsou moc pěkný, to jsou vagabondy?
"Nebo za cenu naprosto šílenýho úsilí, který se nevyrovná výslednýmu efektu."
To je ono. V mém věku se mi už nedaří hubnout tak lehce jako třeba kolem 40, spíš vůbec, i když se hodně držím a snažím se hýbat. Tak jsem se rozhodla, že už budu jen udržovat současný stav bez toho, že bych si odříkala většinu toho, co mám ráda. Občas kilo dvě shodím, pak zas naberu, ale pořád obleču pouzdrovky z předpředloňska, tak dobrý :)
Neznám Vás, ale z toho co píšete, se zdá, že máte větší množství svalové hmoty a zřejmě tedy není moc co hubnout. Mám to podobně, což mě vždy štvalo. Na druhou stranu, lepší objemnější stehno, než stehno rozkydlé, které se sice vměstná do užších kalhot, ale když se to rozbalí, tak už to tak pozitvní není. Občas je fajn posilování spodní části těla zmírnit, respektive změnit, snížit zátěž a dát si místo toho do těla na běhacím pásu (tedy pokud Vás to baví - mě nikoli). Špatná není ani obyčejná chůze atp. Jeden trenér v bývalém fitku radil systém "přetrénování", tedy naopak nohy cvičit co nejčastěji, tedy v podstatě bez možnosti regenerace, což údajně vede ke zmenšení objemu a naopak pouze ke zvýšení denzity procvičovaných svalů. Dobré je sem tam zařadit např. cvičení Pilates, kruhový trénink bez zátěže atp.
Myslím, že změnín názor na kozačky. Ty Vaše se mi moc líbí. ![]()
no a já si myslím (nechci se vás teda vůbec nijak dotknout), že od určitýho věku je mnohem důležitější, jak to funguje než jak to vypadá, hlavně ve smyslu nějaký kondice, protože si nedělám iluze, že by to dejme tomu po šedesátce, sedmdesátce byla s budováním svalů nějaká extra velká sranda a je to prostě důležitý se třeba sám zvednout ze země, když upadnu, předklonit se a zavázat si boty, vstát sám ze židle atd. Navrch mám taky dojem, že někdy se tuková rezerva pár kilo navíc docela hodí, když se nedej bože něco semele, a to se může stát v každým věku.
jojo, vagabond. Nemela jsem absolutne zadne zimni boty k satum. A krasne schovaji ty sprintersky lytka.![]()
"od určitýho věku je mnohem důležitější, jak to funguje než jak to vypadá"
To každopádně! Není k zahození udělat ve 90-ti vzpor na bradlech nebo stojku na hlavě. ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.