Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 03. února 2017 14:55
Reakce na Kokoska:

Jak jako "jen udržovat", tady paní to asi vidí jinak . A tyhle dámy taky dobrý . No jo, já vím ... 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 03. února 2017 14:55
Reakce na Emerald:

tahle pani je skvělá a když jsem viděla video, normálně jsem se u toho rozbrečela! Ale rozhodně nezačala v těch devadesáti :-D

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 03. února 2017 14:56
Reakce na Emerald:

Byla jste rychlejší .

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 03. února 2017 14:57
Reakce na Emerald:

Pche.. tohle dokážu taky! A nepotřebuju k tomu ani tu kladinu, stačí trocha náledí..

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 03. února 2017 14:57
Reakce na Potrefenáhusa:

To ne, cvičila od dětství, ovšem pak měla pauzu a tuším, že se do toho zase obula až po 50.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 03. února 2017 15:01
Reakce na Potrefenáhusa:

To sice ne, ale řada těch, co začaly jako ona, udělají v těch 90-ti maximálně stoj spatný ( pokud se ještě udrží na nohou ). Když si vzpomenu na "sestry" v sokole na Újezdě - na jednu stranu klobouk dolů, že ještě mají ten elán, ale sotva vidí, sotva slyší, záda už nenarovnají...

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 03. února 2017 15:02
Reakce na Dadoo:

Na náledí stojku na hlavě?  Jste dobrá!!! 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 03. února 2017 15:03
Reakce na whiskas:

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 03. února 2017 15:11

A tato dáma, pro tu nemám dost slov obdivu. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 03. února 2017 15:12
Reakce na Potrefenáhusa:

Ta rakouská bruslařka je příkladem kombinace krátkých končetin a "silového typu". Nevypadá to úplně fantasticky, ale zase jí to přináší výhody při skocích. Obecně mi ale vždycky přišlo, že krasobruslařky mají snad nejhezčí postavy, v rámci sportovkyň. 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 03. února 2017 15:28
Reakce na domenica:

Ja to myslela spis tak,ze ani vrcholová sportovkyně v zátěži nemusí byt uplne stihla,i kdyz urcite maka fest.

mne se vzdycky strasne moc líbila Suzanna Poikyo,taky mela trosku kratší nohy,ale přišlo mi to takovy vyloženě ženský. A ted jsem si teda rikala,kam se všichni hrabou na carolinu Kostner, ta vypada na tom ledě uplne fantasticky!!!ty rusky jsou proti ni jak maly deti.

p.s. Jdu si zrovna do Datartu koupit obal na ctecku!!!

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 03. února 2017 15:55
Reakce na Potrefenáhusa:

A co že si ho neupletete? S nějakým pěkným norským vzorem třeba 

Offline Luna
10866 příspěvků moje polička 03. února 2017 15:55
Reakce na whiskas:

Jo, svalove hmoty mam urcite dost. Jinak jsem dcera byvaleho zavodniho sprintera, takze co bych taky chtela...  A ja, nez se ze me stal pankac, jsem taky delala atletiku.  A bohuzel jsem zdedila i takovou tu sirokou kostru. Tuk skoro nikde, ale kycle jsou od sebe vzdaleny asi kilometr. Jinak behani mi nejak zvlast nezabralo, to teda ted vypadam lip, aspon se to zpevnilo. Chuze je fajn, to delam denne s mladsim ditetem v kocaru. A zacala jsem plavat, to me moc bavi.

Mimochodem, at zas nejsme uplne off, tak si chci koupit plavky.

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 03. února 2017 16:03
Reakce na Jehelníček:

když já bych ráda nějakej fakt pevnější, přece jen to nosím sebou v tašce a tak, už mi i spadla z postele, chtěla jsem s takovou tou skořepinou, do který se čtečka zacvakne, ale měli jenom růžovej, tak jsem nekoupila nic.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 03. února 2017 16:18
Reakce na Potrefenáhusa:

Jj, já to tak pochopila. Má prostě tendenci k tvorbě svalové hmoty. Až moc. Ona vypadá zvláštně /silně/ na tom ledě, vedle ostatních. Ale zase stačí ji vidět v civilu, a je docela drobná a i štíhlá. 

Dnes jsem si konečně koupila diář, svůj milovaný Siegel Conceptum, letos modrý. Nejvyšší čas, v únoru.   Ale když on je tak špatně sehnatelný - v normálních obchodech už tuhle značku zrušili - a pro mě  naprosto dokonalý. Tak mě zachránil eshop.

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 03. února 2017 18:18

Abych to shrnula:

Heslo "je důležitější, jak to funguje, než jak to vypadá" si beru za své, díky!

Prostocviky, které předvádějí postované dámy, jsem nedělala ani jako mladá. Na gymplu ze mě měla tělocvikářka záchvat, když jsem měla na bradlech udělat přešvih přes horní žerď (či jak se to odborně jmenuje). Zůstala jsem přehnutá přes tu horní tyč, viděla jsem tu propast pode mnou a odmítla se přešvihnout, protože jsem věděla, že bych spadla na krovky a bylo by po mně.

Pohyb mě nikdy moc nebavil, radši jsem někam zalezla s knížkou. Trochu jezdím na kole, trochu lyžuju, trochu chodíme na výlety, žádné zázraky. 

Doufám, že trochu pomůžou geny, pokud vím, všichni předci několik generací dozadu byli soběstační až do konce. Kromě druhé babičky, ta upadla na náledí a po zlomenině, která se celkem dobře zahojila, se odmítala pohnout, protože by ji to mohlo bolet. 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 04. února 2017 08:14

Bolestné po návšteve zubára 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 04. února 2017 08:41
Reakce na pecka:

Jsou moc pěkný!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. února 2017 09:36
Reakce na pecka:

Veľmi pekné bolestné :D

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 04. února 2017 10:28

2 trička a jedny džíny v Betty Barclay. Mají 70% slevy, nekup to...