kocoureksuggy první je Cos, kabát Mango.
Všechno ve slevách. ![]()
kocoureksuggy první je Cos, kabát Mango.
Všechno ve slevách. ![]()
Dadoo
Děkuju. Ten kabát bych fakt chtěla.
bram já se toho všeho malinko děsím ![]()
continuity my jsme dostali seznam přímo od učitelky, takže předpokládám, že s tím opravdu budou pracovat.
marieu bram seznam bych brala s rezervou. U nás ho vyráběla škola a učitelka si stejně řekla o něco jiného. Průser je, že pak jsou ty papírnictví zas narvané, ale některé věci jsem vyhodila úplně nepoužité.
mne rikala kolegyne, ze jejich ucitelka vybrala penize a nakoupila to detem sama. To mi prijde jako znacka ideal. Jinak ja budu urcite za rok taky remcat nad tim, co je vsechno potreba, ale ve skutecnosti se na to taky tesim. Jen doufam, ze se situace zklidni a nechaji male deti zit, bez tlaku na ockovani a voseru s neprijemnymi a blbe dostupnymi testy pred vstupem do bazenu nebo kamkoli. To bych si hned sla koupit, takovou vyhlidku pro ne![]()
Jinak ja dnes ruzne drobne darky - prirodni mydlo, co vypada jako krystal , a sesit s nalepkami vlajek. Oboji ma velky potencial zaujmout:) Sobe sukni v sekaci, presne takovou, jakou jsem chtela a jaka je tak desne out, ze se neda jinde koupit.
marieu jeeeee
nákupy do 1.třídy...hned bych šla s tebou...já miluju papírnictví od dětství...a že tenkrát nebylo z čeho vybírat..
Gatita Takhle to má starší, jeho paní učitelka vybere osm stovek a je pokoj. V pololetí dostaneme papír, kde jsou rozepsané položky za co peníze utratila a kolik zbývá.
marieu Seznam od paní učitelky není zárukou, že dítě ty věci využije. To je pro změnu případ mladšího, poměrně velkou část obvykle nepotřebuje nebo ji dostanou ve škole.
Mimochodem kluci chodí do stejné školy, ale přístup třídních je diametrálně odlišný.
brrr mě by to přišlo nejrozumnější. Jedná učitelka nám posílala odkazy na eshopy. V dnešní době, kdy to všechno dovezou až pod nos, mi to přijde asi jenom tisíckrát jednodušší objednat centrálně .a kolik obalů na knížky divných formátu jsem nakoupila a ono to nesedělo. ![]()
Dadoo ma ten kabat i zip?
continuity No a ona taky obvykle má množstevní slevy, atd. Je to fakt hrozna pohoda, teda pro rodiče.
continuity brrr u nás to tak je na celé škole, podepíše se souhlas, vyberou se peníze a koupi se to hromadně. Nemůžu si takový systém vynachválit, ušetří to čas, běhání, shánění i peníze.
Ono to nakonec ušetří nervy i učitelce. U nás chodí emaily typu: zkusili jste něco narýsovat kružítkem, které má vaše dítě?
Znám matky, které ty kružítka koupily postupně čtyři. ![]()
marieu já taky, ale těším se zároveň :)
continuity nám seznam poslala přímo paní učitelka. Ale i tak je toho teda moc.
U nás má dobrou službu papírnictví naproti školy, pošleš jim seznam a oni ti to nachystají. Nicméně teď v první třídě si to hodlám užít, pak už mě to asi bude otravovat jako všechny ostatní :)
Dadoo nepotřebuju ten kabát, nepotřebuju ten kabát...
Catherinne jako za litr si ho můžeš koupit i když ho nepotřebuješ ![]()
Gatita drobné, ale pěkné nákupy ![]()
brrr continuity u nás se snad vkládají peníze do virtuální pokladny a různé ty sešity a knihy kupuje škola. Náš seznam od učitelky opravdu zahrnuje jen psací pomůcky, desky na písmenka, výtvarku a tělocvik. Maureen Já mám papírnictví taky moc ráda.
letenky do Italie, podzimni Piemonte ![]()
Děkuju!
Kabát dnes dorazil a je úplně BOŽÍ. ![]()
A za ty peníze..
Takže neváhejte. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.