Sweet Potato no ale dobry to bylo :)
Co jste si dnes koupili/y?
Sweet Potato tak proti rozmanitosti jidel nic nemam,ale proc takovy hrozny nazev a spojeni.I kdyz vynecham Luhacovice tak uz taverna Lotos je priserny.![]()
Sweet Potato maji recht,taky to nechapu.![]()
Sweet Potato Tak tady dostává pojem fusion nové netušené rozměry
kde to je, prosím?
Isca Jablonné nad Orlicí. A bylo tam dobře.
Na Slovensku je zas Valašsko-Karibsko-Tahitsky šenk :)
Mha aha, docvaklo![]()
A jinak to teda máme. Olivy se kupovaly pro přítelovu pětiletou dceru ve velkém. Lentilky jsou oblíbené napříč generacemi. Ale zcela chápu, pro některé je třeba zelenina jedovatá celoživotně.
Mrakoplas a donesu ti tam hriato a zároveň drink s dazdnickom?
andulka01 pro mou dceru je toxicke cokoliv zeleneho. Vyjimku maji jen kysele zizalky... ![]()
Pavlena u nas je výjimkou ze zelených jidel okurka.
Moje máma ji na začátku nabízela, že si může říct jedno jídlo a ona to nikdy neuvari. Tak to je jednoduché: cokoliv zelené. A to tak, ze například kvetak miluje a romanesco sice ochutnala, ale NE.
Ryby ji obě, naštěstí. Mladší potvory spíše jenom ochutnává, ale jídlo kvůli tomu rozhodně nevrátí.
continuity no podľa webu ponúkajú dokonca zájazdy a i nejaký ten dutnik predávajú :)
Já dnes zavinovací top od cosáků. Byla jsem docela přesvědčená, že budu vracet, ale vypadá dobře (při rychlém zkoušení v práci). Mám radost.
Bazenový pantofle. A teď budu potřebovat novej lak ![]()

Sweet Potato jů, tam jsem byla v 9. třídě poprvé "večer" v hospodě na dospělém večírku, kamarádky tatínek nás vezl hrozně pozdě ve 22.30 domů (na východě jsme poněkud opoždění) ![]()
A líbilo se ti u nás na východě?
zelene.oko jé, ten se mi taky líbí, jak sedí velikost? Normálně mám vršek minimálně 42, stačilo by L? Děkuju
JankaM No jestli! Nebyla jsem tam poprvé a určitě ani naposled.

zelene.oko jé, ten se mi taky líbí, jak sedí velikost? Normálně mám vršek minimálně 42, stačilo by L? Děkuju
Já mám vršek 42/44 a L sedí dobře.
zelene.oko děkuju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY