Mha Olivy dám na stůl a zmizí ještě než všichni zasedneme. Dcery v nich jedou cca od 5?, mladší na barvě nezáleží /beztak ty levnější černé jsou barvené, což jsem do nedávna netušila/. Starší zatím vynechává aspoň kalamata s peckou
Místo dortu si k narozeninám pravidelně přejou sushi. Ale aspoň lentilky už nemusím.
Co jste si dnes koupili/y?
Sweet Potato Taky se chci na východ vrátit![]()
Mha Řepa a lilek a spousta dalších dobrot čekaj na pubertu![]()
Jo! Lilek mám svůj vlastní, takže oceňuji, že přestali musaku pitvat.![]()
Já dnes zavinovací top od cosáků. Byla jsem docela přesvědčená, že budu vracet, ale vypadá dobře (při rychlém zkoušení v práci). Mám radost.
zelene.oko Já si ten top objenala taky, mám ho doma. Ale nevím, jak ho nakombinovat. Asi si budu muset pořídit podobné kalhoty jako má modelka. Máš prosím nějaký nápad, jak ho nosit? Zkoušela jsem úzké bílé kalhoty a není to ono.
Peggy Nápad zatím nemám, ale vsázela jsem na úzké džíny. Kalhoty jako má modelka mám doma, zkusím, ale mám pocit, že ta kombinace v mojí velikosti nemůže vypadat dobře.
Sweet Potato Tak tady dostává pojem fusion nové netušené rozměry
kde to je, prosím?
A potom že Tatry nemajú žiadne atrakcie...toto sú žabaři!!!
Kedy ste mali naposledy pizzu hawaii podávanú s nastrúhaným oštiepkom (lebo "ten syr čo mávame strúhaný" - už som si odvykla klásť otázku aký..) sa minul...he?

A navíc ještě..

Dadoo Svetr, kabát - no jo, moje oblíbená barva ![]()
. A ten "doplňkový" nákup taky chválím. Asi toho pomocníka také navrhnu, protože kočičky ...
Dadoo hezky kabat, barva super
Pizzu, na které je ananas, může oštiepok leda vylepšit.
V Amsterodamu dostalo dítě slanou palačinku se šunkou posypaniu něčím bílým. Přesvědčovali jsme ho, že to je určitě parmezán. Nedala se a měla pravdu - byl to cukr.
marieu ale houbeles lak na nehty...nový plavky potřebuješ![]()
marieu nákupy do první třídy
TTo nás teď taky čeká. Seznam je to teda neuvěřitelnej, ale těším se na to.
Pěkný nákup, obojí by se mi hodilo. Co je to zač?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my