Mini ne, ja si prave jednu oprasuju, aby vydrzela nejlip do konce rijna!
Co jste si dnes koupili/y?
Mha Právě jsem si vyzvedla zásilku.
Verveine Cedrat je teda hodně silná, ze začátku možná až moc (ale po viróze mám ještě rozladěné ústrojí, tak to možná vnímám jinak). Absolutně přímá vůně cedrátu, měla jsem úplně chuť na jazyku jako když kousnu do želé cedrát bonbonů co mívali v Delmartu.
Jasmine Secret velmi jemná, trochu sladší než jsem chtěla, tak spíš jako večerní.
Ještě jsem pořídila příteli pánskou Acqua a asi mu jí budu krást, je taková čerstvá. A pro zajímavost Pepe Nero - Černý pepř, velmi výrazné pánské, počkám s tím na zimu.
andulka01 Je opravdu citrrrrrrrrusová.![]()
Já mám ještě pivoňku, ta je velmi jednoduchá a nekomplikovaná. Pro syna jsem koupila a už skoro spotřeboval Olive Wood and Juniper, koukám po té Acqua, vydrží a drží se u člověka? Pepe Nero jsem ještě nenašla, kdes kupovala? Já na Notinu.
Taky jsem se tady nechala zlákat na Verveine Cedrat a teď jsem teda zvědavá, jestli tu citrusovou nálož ustojím, snad dorazí zítra.
Kokoska drzim palce !
andulka01 Mohla bych někdy očichat prosím?
Sweet Potato Jasně :)
Mini jinx ze se v zari jeste bude cestovat, ze jo???
ja doufam, ze ano. Mam letenku na Sardinii
Bile obyc.air maxy a pred chvili jsem zjistila, ze jsem si vcera objednala i bezecke leginy a kratasy. Vubec si to nepamatuji.
Tak Verveine Cedrat za mě spokojenost. Třeskutě silně citronový je na mně jen začátek, ale i ten pěkně, neuměle. Líbí se mi, jen na kůži odhaduju krátkou výdrž, ale za tu cenu na léto bude dobrá. Dovedu si ji představit i jako pánskou.
Candance jo, to se mi děje taky, samo mi to skáče do košíku a tak.. ![]()
![]()
A air maxy ukaž, se mi taky líbí..!
Pietro Filipi má finální výprodeje, zbavují se zásob. Podařilo se mi ulovit "matrix" kabát za slušnou cenu, mám radost :) Doporučuju taky návštěvu, řekla bych, že se toho dá dost vybrat a podle všeho budou zboží ještě obměňovat.

Hwi Díky za tip.
A moc pěkně jsi ulovila.
Hwi jo, tam jsem chtěla jít včera odpoledne...![]()
Kokoska no to doufám! Já si naplánovala dovolenou až na září.
Hwi moc ti slusi, hlavne ta druha verze zapnuta ke krku!
Candance To nakupujes v nějakých záchvatech:-D:-D
Karja to je mozne. Mizive si vzpominam, ze jsem byla hrozne unavena a sleva...
Doufam, ze mi prijdou i nejake kalhoty, dost by se mi hodily.
Hwi no tak dík. Já byla ve Štěrboholech a tam neměli nic moc. Váhala jsem nad jednou hedvábnou Halenkov, ale pak jsem si vzpomněla kolik s tím je s.ani. ![]()
Zato jsem vlezla do TH a mám červeny svetr a modrou proužkovanou košili.
Co je horší, tak kromě PF bude možná končit i Etam a to jsem dost zvědavá, kde budu kupovat podprsenky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my