Vodu ze studny ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Akras ty mini vecicky jsou uzasny.![]()
andulka01 Prosimte, kde jsi koupila tu prvni, maji i Neroli, tu bych zkusila, ale nemuzu je nikde najit. Diky!!
Prosímvas, vy kdo máte světle scuba saty, v jakém počasí je nosíte, nebo hodláte nosit? Tesila jsem se, jaké budu mít krásné šaty na léto, a i mi myslím docela sluší, ale ta látka je strašně tlustá!![]()
0zero7 fragonito.cz, ti asi do Kanady posílat nebudou. Značka je Jeanne en Provence, ale tváří se to jako jen tuzemský (cz). Možná zrovna tohle stáčejí pod značkou pro cz?
ankou já mám scuba černé a s dlouhým rukávem a i v zimě je mi v nich občas vedro...letní verzi bych nedala,ale pokukovala jsem a ten materiál mě na léto odradil..
ankou ja bych si je byvala vzala i do Recka,na vecer bych je snesla v pohode,ale jak jsou tlusty tak to zabralo pul kufru tak jsou doma.
A mam tedy cerny s kratkym rukavem.Kdyz v nich nebudu postavat na slunci tak vlastne kdykoliv.
Já mám dokonce černý a nosím je do práce. Konečně mi není zima od klimatizace.
..koupila jsem si tohle triko...no...triko..mám ho pod zadek a S je mi jako XL...ale jako dárek dobrý a moc hezky zabalený![]()

andulka01 Diky, mrknu. Nasla jsem ofiko stranky (asi) ale posilaji jen do par zemi v Evrope plus je vsechno na 0 Eu, tak mozna ani nemaj nic. Podivam se na tu od Tebe :)
slniecko diky! tu stranku jsem nasla. Skoda, ze neposilaj. Ta Neroli me zajima.
#ankou jo a jeste jsem si vzpomnela,ze me ta latka i celkem studi.Ale ja jsem jinej gang....ja potrebuju k zivotu teplo.![]()
Mha máme tam v nejbližších dnech namířeno a tohle je skvělý tip, děkuju hezky!
Prosím, rádo se stalo![]()
A když už jsem tu jako reklamní agent Luhačovic, tak mám ještě jeden tip, ale pro dospělé. Kousek od nádraží, poblíž Alberta je taverna Lotos, kde mají všelijaké pro děti jedovaté ryby a mořské potvory i v salatech a pizze. ![]()
Mha nezpochybnuju,ze dobre vari,ale "taverna Lotos v Luhacovicich"me tedy pobavilo.![]()
Mha ryby a mořské potvory jsou pro děti jedovaté? Ptám se ze zvědavosti, jak nejsem dětná, tak to fakt nevím. Takže si představím nanejvýš toho čtverzubce ![]()
Zarinya Hele, já si nedávno v italské restauraci dala chilli burger a sangrii. Fusion prostě.![]()

Sweet Potato ty kraso, co to je? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my