Ja viem okrem svojho čísla mobilu už len mamine, pretože aj to kedysi bolo moje ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu Já teda nevím, pyžamu ta žehlicka chybět bude asi.I když nevím, co je to za material, třeba se tak žvanit v denním režimu nebude,ale jestli jo, tak to nebude to pravé.
A kampak je 56109?
slniecko s pohybovou pamäťou to môže byť spojené, to nerozporujem, ale prvé číslo domov som určite nevytacala nijak často, skôr som ho rôzne diktovala a pamatam si ho doteraz, na rozdiel od svojho prvého mobilného čísla, kde bol režim úplne rovnaký. To isté mám s číslom muža, vlastne si musím pamätať len šesť cifier, tiež ho výhradne vytacam z pamäti telefónu.
Na PINy pozor, mám to s tou pamäťou podobne. A PIN k bankovníctvu zadávam na rôznych klávesniciach a raz som si ho už takmer kvôli tomu zablokovala. ![]()
continuity ty jsou hezký, odkud je máš?
Ounz oboje z about you. Pokud myslíš plavky, tak je to Lascana, mají fakt moc hezké ženské střihy. poslali mi kód do jejich eshopu ( můžu poslat), ale ten má příšerné recenze, co se týče kvality dodání a komunikace. Ty plavky samotné vypadaji dobře, resp. normálně plavkovite, jak dobře budou schnout nebo se odirat ještě uvidíme.
continuity plavky taky hezký moc, ale já sem asi velikostně mimo..ty boty mě zaujaly!
continuity ja nie takmer ![]()
continuity Krásné plavky.
viktorka_od splavu Pyžamo tě spolklo.
Ounz ty boty jsou Apple od Eden, taky about you.
Na plavky se koukni, delaji je do velikosti 48 a různé velikosti košíčků, navíc se mi zdají malinko větší, cca tak půl čísla.
Sweet Potato jo trochu jo, doufam ze az nebudu semleta po celym dni ale cerstva po ranu;-)) bude to lepsi:-P
continuity děkuju :)
continuity Ty plavky jsou krásné.
Děkuji vsem.
U mě taky tak. První dojem byl, že je to moc silné.
Kolektivní cedrat.
Ani už nevím, kolik nás je.
Mha Se úplně dmu pýchou, že jsem tu zažehla kolektivní věc ![]()
Dnes mám cedrát na sobě a moc se mi líbí. Včera byla pánská Acqua, ta mám dojem, že moc nedrží, ale je opravdu lehká a průzračná.
Jen se dmi, máš proč. Krásná vůně![]()
Já teď mám Viktorinox od Swiss army, kupuju si jejich nože a tak jsem to vzala i s parfémem. Měla jsem pochybnosti, ale je opravdu krásný a dlouho vydrží. Nejvíc mi připomíná Kenzo Flower in the Air, ale má takový chladně ostrý podtón, no spíš ostří ![]()
Mha Ostrý chladný parfém Victorinox ![]()
continuity plavky i boty se mi líbí a andulka01 cedrat taky zakoupen,přijde zítra.
andulka01 je nekoupila cedrat, ale ruzi s andelikou. Tak jsem zvedava....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my