continuity ty boty jsou krásný ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
continuity Na ty různé Apple of eden taky koukám! Hlavně na žluté a oranžové. Ale ještě jsem je nekoupila, mám teď takové šlapky žluté z HM, ale vyčkávám až tam bude to moje žluté číslo zlevněné;-)
Poradíte mi prosím nějaké tablety na odvodnění? Ráno se probudím a jsem oteklá jak meloun. Myslím obličej, oční víčka neexistují. Nebo co by na to pomohlo...?
Poradíte mi prosím nějaké tablety na odvodnění? Ráno se probudím a jsem oteklá jak meloun. Myslím obličej, oční víčka neexistují. Nebo co by na to pomohlo...?
martek01 nemam s tim zadnou zkusenost, ale v DM jsem si vsimla techto tablet: https://www.notino.cz/zdravi/kneipp/plus-3-bylinky-na-odvodneni/p-557518/?gclid=CjwKCAjw9aiIBhA1EiwAJ_GTSjcW43TCMFNubPkgqUGI7WRD2AyG9XG5-kFireACkdkdg8HGmWOcORoCEosQAvD_BwE
baltik jj, na ně jsem taky koukala. jen nevím, jestli to má nějaký účinnek
martek01 a u doktora jsi byla?
martek01 a u doktora jsi byla?
nebyla..... měla bych? jakože ledviny?
martek01 ja nevim co, ale urcite bych sla
edit: a pokud bude vse ok tak pred diuretiky bych jeste zkusila vysadit alkohol a cukr..
viktorka_od splavu cukr i alhohol mám na minimu....... no zkusím toho doktora
martek01 skvele odvodnuje koprivovy caj, jestli zvladnes jeho chut. Plus je po nem hezka plet. Pak navyseni pitneho rezimu, jestli malo pijes (to je treba muj problem, zapominam pit a pak telo drzi vodu) + omezit alkohol a sladke. S doktorem bych se urcite poradila.
martek01 já používám aquabalance plus teda masáže obličeje s gua sha. A pomáhá mi taky ráno kartáčování těla na sucho a studená sprcha na rozproudění.
martek01 tablety jsou na nic, kopřiva je lepší a levnější :-) dnes jdu zkusit lymfatickou masáž, tak třeba to taky trochu zabere
Lamicka mne žihlavovy čaj strašne chuti. Ale doteraz som netušila, že je aj na odvodnenie, dobre vedieť
betsey mne taky chutna ![]()
Mě se kolektivní cedrát sice zalíbil dost, bohužel mám ale pocit, že opravdu drží jen chvilku, ani na oblečení se nezdrží dlouho. Je to s ostatními vůněmi této značky podobné? Ještě by mě nějaké lákaly.
Mha Jsem čím dál tím více nadšená a dokonce jsem dostala dva kladné ohlasy
. Vůni jsem cítila i po sprše po fitku ...
martek01 Díky za nakopnutí, asi si teď dám taky kopřivovou kůru. Jeden čas jsem to pila a je to teda....no malem jsem se pocurala v tramvaji:-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my