Mha Díky, tak to je škoda, to ty ostatní radši ani nebudu zkoušet, ale Verveine Cedrat je za tu cenu ještě fajn na krátké trasy.
Co jste si dnes koupili/y?
tarra Na mě teda Cedrát drží dost, i po rychlé sprše jsem ho cítila. A na oblečení i víc. Přesně ale splňuje mé požadavky, nekomplikonavá, ultracitrusová, kdy si přes den udělám radost doplněním vůně.
Já mám těch "běhů na krátkou trať" víc, takže dopředu trochu varuju před Ateliér Cologne, hodně čajových vůní od E. Arden nevydrží dlouho a můj favorit je nejkrásnější sprinter Pink Grep od Bodyshopu.
Ale zrovna teď na tohle téma hovoří povolanější a zkušenější v Blbych parfemovych dotazech, tak se koukni, je tam hodně tipů.
andulka01 Tak ještě je samozřejmě varianta, že ho na sobě necítím jenom já, zkusím zjistit nějak nenápadně![]()
Kolektivní hadříky mi většinou nesedí, tak alespoň s vůní jsem se chytla
. A taky už pravidelně kupuji prací prášek/gel Jelen a
.
Jen škrobenka u mě byla propadák
.
Mha Co to čtu? Ateliér Cologne nedrží? V Notinu jsem zálibně obhlížela stojan a pak jsem se ještě zasekla u stojanu Replica a taky bych si vybrala. Ale dám si spíše pauzu (možná).
Já potichu šeptam, že se mi některé kolektivní ani nelíbí (COS)
Mýdlo s jelenem jsem koupila dětem na tábory, aby si tam mohly oprat. To bylo nejstaršímu asi 13. Uběhlo mnoho let, mýdlo s jelenem absolvovalo spoustu táborů, občas si s ním někdo roztrzity umyl vlasy, ale vlastne ho moc neubývá.
Škrobenku jsem měla jednou. S podobnou trvanlivostí.
No ale teď vypadám jako hrozné čuně![]()
Ty citrusovo čajové kousky jsou tak do 2 hodin pryč. ![]()
Mha MhaTuhý Jelen mě nezaujal, ale gel na jemné prádlo, to je prostě jiný kus
.
Co se týče citrusů, takže vítězem se stává Verveine Cédrat
, protože ten na mě fakt drží.
Měla jsem v merku Atelier Cologne Orange Sanguine, ale po tvém upozornění si nechám zajít chuť.
Jestli by nebylo vhodné se předzásobit VC, než zmizí
.
Na ten krvavý pomeranč koukám už delší dobu, máme stejný vkus.
Tak se nenech odradit, možná je to jen mnou a na tobě bude držet jako přibitý.
jdu najít kopřivovej čaj! díky všem!
a jsem typický nepič, tedy že nemám nikdy žízeň a dokážu přežít den na 2dcl vody
martek01 Tak to jsi na cestě do pekel.![]()
martek01 to tim muze byt, ja si privodila nepitim zbytecne komplikace. Ted se dost hlidam. Nemivam pocit zizne, uplne chapu, ze vydrzis na takhle malem mnozstvi vody za den.
tarra ja mam ruzi a andelikou a celkem drzi
Potom, co jsem videla tuhle fotku, jsem si koupila ty tenisky. A nazivo se mi libi jeste vic nez na obrazku.
Zapomnela jsem dodat, ze jsou castecne reflexni, coz je uplne nejvic :D

Lilly_Ku hustý
Lilly_Ku mela sis to koupit komplet cele, je to super:)
jinx to je fakt :D taky se mi to moc libi, ale jedu ted trochu jinej styl, neuzila bych :(
Lilly_Ku sakra, ja bych to uzila:)
Ten Atelier Cologne je tak vôňa od vône, asi ako všade. Od citrusovky sa nedá čakať neviemaký zázrak, ale Orange Sanguine by bolo škoda aspoň neskúsiť.
Jo a ozaj, v zozname pre agentku to nemám, ale ešte ma napadla k celkom únosne držiacim citrusovkám Paradiso od Pigmentaria.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my