@Karja jsou světle hnědé. Právě se mi k dětem zdají fajn, vypadají slušně, ale není na tom vidět každé smítko jako na černých.
Co jste si dnes koupili/y?
Pinot Noir Sluší ti to a máš i pekne boty;-)
Karja díky. Měli ty kalhoty i žluté a než jsem se rozhoupala, už nebyly. Škoda, brala bych ještě jedny.
Pinot Noir Ta druhá fotka je vtipná, mas na ni náhradní nohy, kdyby se ti ty tvoje zamotaly po víně ![]()
eM Jasně, ty si na víno beru vždycky s sebou! Dvě jsou pak málo. ![]()
Garfie Je :-). A co je teda zvlášťní, že mi ta knížka nějak unikla, nevěděla jsem, že existuje :-).
999 Taky ji vidím poprvé! :-)
Nákupy z minulého týdne....+ úzké černé kalhoty v COS, ty jsem na netu nenašla.

LadyMary všechno super, knihu jdu objednat
tina
Je nádherná! Měla jsem z ní velkou radost....
LadyMary Tak to je nadherne vydani!!! ![]()
Tak jsem se dneska stavila za odměnu v COS, vyzkoušela čtyři věci, které bych si z fleku odnesla, jak se mi líbily. Ale udržela jsem se, protože mi L bylo skoro už velké. Takže ještě chvíli a budu kupovat M jako Moje ![]()
A pak jsem se podívala na ty samé kalhoty, co si v panskem koupila Zarinya a... mám je taky. Jsou fakt dobrý! ![]()
Dadoonezkousela jsi ty oranzovy saty?
Dvě basic trička a ještě šaty. Odmítám připustit, že léto už skončilo!

Zarinya ne, vidíš, ty mi nějak úplně unikly.
ale zkoušela jsem si toto. Moc hezká barva.

vanilka Sakraprace, podobný šaty z Reserved mám, teď uz jsou jety a nosím je doma místo županu v létě, ale všichni mi je chválej. Teď zas budu večer sjíždět Reserved, ale potřebuji ideálně jiný vzor;-)
Karja
No já hlavně nevím, jak v nich budu vypadat. Takhle na obrázku se mi líbí moc. Tipuju, že se zítra nebo pozítří vyskytnu ve vlákně Poradna s dotazem, jestli nechat nebo vrátit
.
Dadoo a ktore ze nohavice si si kupila? Nejako som prehliadla. A ta biela koselaje uzasna co mas, ja som podobnu pozerala v dlzke pod kolena a vaham ze v bielom to nebude vyzerat dobre
Janulik03 ty kalhoty jsou asi tyto Kalhoty
Ta košile je fakt skvělá. Ještěže má na nějakou takkvou barbucha navedla. A pak se zázračně objevil jeden kus, když už byla nějakou dobu vyprodaná. A já měla prostě kliku, že jsem ji čapla. ![]()
Tu košili určitě koupit zkus. Nic horšího se stát nemůže, než že ji pošleš zpátky ![]()
Košile dobrá, co? A sedí ti... Sama bych si ji byla koupila, ale já pro košile nemam moc využití, ve všední dny vůbec, tak ji nemám (a když ji tak vidím tak mě to štve
).
Kalhoty taky pěkný - líběj se mi dost i ty světle šedivý!
P.S.
A nebála bych se tu košili vzít i k těm novejm kalhotám, možná to bude mít i větší šmrnc než s těma trubkama (zvlášť jak jsi zhubla) ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my