Dadoo diiik tie nohavice su takto na fotke pre mna asi ze nie, nevuem si to predstavit.
Ale tu koselu asi skusim

A prihodim top

Dadoo diiik tie nohavice su takto na fotke pre mna asi ze nie, nevuem si to predstavit.
Ale tu koselu asi skusim

A prihodim top

Janulik03 ja bych si ty kalhoty taky nikdy podle produktovky nekoupila,,ale na zivo je to o necem jinem.Jestli chces videt jak vypadaji na zene tak v dnesnim outfitu je fotka.:-)
Janulik03 ta kosela jsou spíš šaty.
Měli je tam v takové tmavě béžové. Ta barva mi vůbec nesluší, tak jsem je přešla. V bílé to vypadá super!
Top je dost zajímavý.
No, budu hlídat slevy.
Moc se mi tam líbily šaty do A, vepředu se zipem. Tam jsem měla velké cukani. https://www.cosstores.com/en_eur/women/womenswear/dresses/product.oversized-a-line-shirt-dress-black.1000085001.html
A ještě moc pěkné tyhle https://www.cosstores.com/en_eur/women/womenswear/dresses/product.drawstring-dress-white.0986032004.html
Jak se mi líbilo všechno. Nevěděla jsem co dřív, tak nic. Až Teda ty kalhoty. ![]()
Ale už nekupuju NIC, NIC, NIC!! ![]()
Dadoo ja som schytala vela pochval na scuba saty.
Zarinya a jakou máš velikost kalhot. Moc Ti slusi
clothilde k té velikosti kalhot, třeba to pomůže. Mám dámskou velikost 42 a tyhle kalhoty jsem koupila M a je to přesný.
Tak som tie gate objednala
top a saty nie
top a saty nie
top a saty nie
clothilde ja mam xs
Kokoska zrovna je tam, ale jen 44
Dadoo jo vlastne o tom uz jsme se bavily, ze 44 by mi asi byla velka az moc. Ale dik za odkaz, ulozila jsem si a budu koukat kdyby nahodou.
Kokoska vidím tam aj 42 :)
Zarinyadekuju, uz jsou na ceste. A dve pruhovany trika ....
Mrakoplas objednano, moc dekuju!
Kokoska kdybys ji nechtěla, koupím ji.
ale myslím, že si ji necháš.
Dadoo dam vedet!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.