Pinot Noir no ale kde kde kde? ta je boží a určitě ji potřebujeme taky. na rozšíření psacích kapacit na chalupě
Truhlářství Rillich.
Pinot Noir no ale kde kde kde? ta je boží a určitě ji potřebujeme taky. na rozšíření psacích kapacit na chalupě
Truhlářství Rillich.
Pinot Noir děkuji moc
Koženou bundu. Nic horšího, než že ji vrátím, se stát nemůže. Tak uvidíme..

Pinot Noir Mámee na chalupě tu klasickou, ta má otvírací okna a stejně tam bývá v létě mírně na chcípnutí. Proto jsem se ptala, nechci nějak kazit tadost z koupě.
Pinot Noir to je v bukovanech?
O vikendu jsem vezla otce na okruzni jizdu z olomouce k tesikovske kyselce, zpatky pres jivovou, vesku, dolany a bystrovany. Krajina meho detstvi ![]()
brrr tak mně to je jasné, ale to je jen na přespání, myslím, že v deset večer už to jakžtakž vyvětráš. A pokud by bylo extrémní vedro, tak bychom se stejně k nikomu na víkend nehrnuli, my máme klimatizovaný dům a vedra trávíme nejradši v něm ;)
Lilly_Ku jako ten tiny house? Ne, ten je zatím tady někde v Čechách, cesta na Moravu ho teprve čeká.
Dva moje milovane produkty:)

jinx ten Chanel krem je moc prijemny, taky jsem ho zkusila.
Pinot Noir Ta je fakt krásná! To prosklení se mi právě líbí, že to nebude tak stísněné když byste tam některé dny byly více. Na léto je to podle mě jedno, všichni v létě jsou stejně venku;-) a na noc to už vyvětraš, na venkově moc tropických noci nebyva. Fakt krásná, takhle prosklenou jsem nikdy neviděla.
Co jsem nekoupila... zatim. V cosu me nadchla teplakova sukne, jen v modre barve, kterou na netu nevidim. Mam pocit, ze mi i slusela. Jen jsem se nedokazala rozhodnout, jestli bych ji vubec nosila, protoze teplaky... (v ty tmave modry je teplakovejsi nez na tyhle fotce)
Co jsem nekoupila... zatim. V cosu me nadchla teplakova sukne, jen v modre barve, kterou na netu nevidim. Mam pocit, ze mi i slusela. Jen jsem se nedokazala rozhodnout, jestli bych ji vubec nosila, protoze teplaky... (v ty tmave modry je teplakovejsi nez na tyhle fotce)
razorblade No a proč ji nechceš v černé? Ta se mi líbí! Ta modrá těžko soudit no, to se asi fakt musí vidět nazivo;-)
Karja cernou jsem tam nevidela
a ja vlastne ani nevim, jestli bych nosila cernou. Za par tydnu se navliknu do kalhot a sundam je az v kvetnu
v zime sukne nosit neumim
Kokoska je a krasne jemne voni
razorblade já si zas včera nekoupila ty kolektivní pánské kalhoty. Nejsou špatné, ale docela letní. Možná si je objednám ve slevách, stejně bych je teď oblékla max jednou.
razorblade Aha, mně k tobě černá jde, a materiál je asi trochu tužší, takže by na podzim šla. No tak uvidíš, třeba to někdo naživo viděl a poradí;-)
jinx ja stejne vzdycky skoncim u toho Diora Capture totale, ted uz verze rich, ale obcas zkusim neco jinyho a Chanel je v oblibenosti hned No.2
Kokoska ja ted uz nejakou dobu serum nepouzivam, ale toto je fakt dobre. A Dior ma dobre i jedno takove lehke hydratacni na leto, prusvitny flakon a svetle modre serum. A na zimu je super la mere ta hutnejsi verze, ten mi vyhovuje velice
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.