Ounz ocni nepouzivam, na me to nema sebemensi efekt. Zkousela jsem neco od Vichy proti otokum a kruhum pod ocima, ale nejlepsi je, kdyz se mi povede dobre vyspat.
Co jste si dnes koupili/y?
jinx ten La mere je tonovany, ze? To bych potrebovala nejake vzorky, vyzkouset. Mne sedi spis odstiny do zluta, ale ne moc svetly. Dost problem vzdycky najit a kdyz najdu, tak ho prestanou delat :)
Kokoska no..to vyspání se nepodaří většinou. Já tam mam tu kůži hrozně jemnou, takže mam pak kruhy jako blázen, když nic nemažu, ale zároveň mi ledaco nesedí. Ostatní péčimam aesop, ale ten jejich oční mi vůbec nesedí. Tak hledam jinde. Šla bych se na ten chanel kouknout, ale nenašla jsem, že by ho sephora či douglas měli
Ounz to bohuzel neporadim, nepouzivam to.
Kokoska ne ne, je to uplne klasicky krem. Konzistenci a vuni je skoro k nerozeznani od nivei :) ale je hutny a to mam do zimniho sychraveho pocasi rada.
jinx diky za odpověď :)
Koupila jsem trička do v v COS, bílé a růžové očekávám celoživotní výdrž ![]()
nellielovett děkuju moc za tip, kouknu na něj :)
JankaM Do nejbližší rajčatové omáčky ![]()
![]()
Ounz v sephore mivali, ja jsem ho pak objednavala na notinu ve vire, ze to neni fejk
jinx no to by bylo sikovny, do zimy je neco hutnejsiho dobry a jestli to ma SPF20, tim lip. Kdes to prosim koupila?
JankaM jsme se dnes v cosu asi minuly :((
Kokoska díky :)
nakonec jsem objednala tedy krém, co doporučila nellielovett , v sephoře ho mají jen online a zjevně o dost dražší, zajímavý. A spolu s krémem ještě dva obrazy a asi si udělám výlet do Brna! Panč tam toho mají moc pěknýho. I mýho oblíbence Kinteru, akorát zrovna ne to, co bych chtěla..
razorblade určitě ne, já byla v Praze v úterý ![]()
JankaM tak to jsme se tam minuly my dvě, taky jsem byla v cos v úterý :)
bram já tam byla kolem 18.hod, snad bych si tě všimla. A pořídila jsi?
JankaM to jsem tam byla o dvě hodiny dřív. Asi bych si tě jinak všimla, vždycky se v cos rozhlížím, jestli tam není někdo známý. Jednou jsem tam potakal barbuchu, ale to jsme se ještě neznaly. Jo a pořídila jsem, koupila jsem si tu pruhovanou mikinu, co se v ní v outfitech fotila LadyMary :)
Kokoska ten creme de la mere myslis? Ja ho koupila na letisti, ale myslim, ze LM prodava Douglas na prikopech.
jinx dik! Na letisti bych mela byt za mesic, doufam, ze budu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my