Kokoska nevim, kam letis, ale la mere se myslim prodava jen na T1, tedy lety mimo schengen, teda aspon to tak byvalo. Drzim palce, taky mame za mesic letet, to klapne, musi :)
Co jste si dnes koupili/y?
jinx Portugalsko, takze spis T2. Krem tam ozelim, hlavne aby se letelo.
Ted jsem byla v cos a musim dat za pravdu damam ve stezovacim vlakne.:-(
Ale ty oranzovy saty si musim na eschopu pohlidat ,u nas uz je nemaji,ale zkousela jsem cerny a ty tedy jsou uplne bozi.Ale Tabea jestli je jeste chces tak beru zpet tu 38,potrebuju 36,ale nejsou obri jako jine,prave bych rekla,ze velikost odpovida.
Zarinya super, díky! Zkusím se tam vypravit a zkusit, abych pak případně on-line šla najisto. Jestli děti budou svolný tam jít. Doufám, že děti nepotrebujou do obchodu test
.
Zarinya Ta oranžová ti fakt slušela, tak hlídej bedlivě. Oranžová mi přijde taková fakt zvláštní, sedne málokomu, ale tobě tak šla!
Karja no,doufam,ze mi neuniknou,aktualizuju kazdy den.![]()
A ted po vyzkouseni,sice cernych musim rict neskromne,ze mi hodne slusi.![]()
Jen je velka skoda,ze letos uz je opravdu neobliknu a stve me,ze jsem se jich nevsimla pred dovolenou.to by mi ani cena nevadila ted uz trochu jo.
Pavlena a další: šaty už jsou doma a jsou super, jen ten materiál je hodně neprodyšný a ne až tak příjemný na těle, snad se trochu zjemní praním (měl by, je to bavlna). Velikost jsem trefila, mám 34 a přijde mi akorát, někdo drobnější už by se v nich ale asi dost topil. Jestli váháte, jděte do nich. :) (Za to pomačkání se omlouvám, nechtělo se mi je žehlit).

Hwi to jsou krasny saty! Jen uz je ted asi jaksi neunosis, kdyz se divam na predpoved :(
Hwi bozacky jsou a slusi ti..!! Jeste ze uz mam svy na ceste.. ![]()
razorblade Děkuju! Ani mi to nepřipomínej, jsem z toho v depresi. :( Teď naštěstí jedu na dovolenou do Řecka, tak se torchu ohřeju, ale ten návrat bude hodně nepříjemný.
Pavlena Díky, dobře jsi udělala. :) Těším se na fotku.
Hwi tak aspon na dovoleny je unosis! Ja simprave nerada na konci leta kupuju letni veci, pac je mi lito, ze se s nima pak trictvrte roku neuvidim![]()
razorblade To chápu, ale zase to potěšení, když je pak člověk za těch X měsíců konečně vytáhne ![]()
Dnes dorazili nohavice ajasom sarozhupala a konecne obliekla nieco ine. Este som nebola sni v praci cely tyzden chodim lrn tak bez ciela. Dnes som uz upratala boli dme vyplatit pohreb a muz ma vzal na obed. Potom kurier priviezol balik. Uz viem preco si ich Zarinya a Dadoo oblubili.
Len narychlo vyskusane.

Jo a nechty uz tiez presli upravou
Hwi tie saty su na teba site
uplne uzasna si
Janulik03 Moc děkuju :) Ty Tvoje kalhoty jsou super a líbí se mi i boty, všechno dohromady Ti moc sluší.
Janulik03 no super! ![]()
Top v COS a moc peknou bilou kosili v Pietro F. Stale doskladnuji a v zari maji prijit kabaty.

To je ještě ta lepší varianta...mě se nejednou stalo, že jsem uložila do skříně a pak další rok s údivem vytáhla, protože jsem mezitím zapomněla, že jsem si to koupila
(historku se semišovými kozačkami ti můžu někdy vyprávět
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my