jinx jsi kočka, krásné všechno, moc ti to sluší! Na tobě to je mnohem lepší vidět, než na produktovkach. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
jinx prosím jakou to máš velikost šatů, s nebo xs
zlatahouba mam s, nechtela jsem, at jsou uplne prilehave.
Miru diky, ja jsem ted s vlasy moc spokojena, je to sesty tyden, co jsem byla u kadernice, nemusim s nimi delat prakticky nic, jedine, co pouzivam je sea salt spray a proste to drzi a to mam vlasy celkem jemne.
a dekuji vsem!
...fakt pěkné!. Takové, jak u malé holky - hebké, živé... Barva i střih super
jinx všechno moc pěkný a máš super vlasy. Takhle blond už jsi byla dřív, nebo jsi přidala?
jinx Vsechno super!
A na podobny uces se fakt strasne tesim, lepsi proste neexistuje![]()
jinx ta druha fotka v satech a brylich je super,moc me prekvapilo,ze jsi sla do uplne blond.![]()
Hwi Moc ti sluší :-).
jinx Hezky sis nakoupila :-).
...mám na cestě -
(jsem zvědavá...)

999 diky! bez tam taky, jsme to tady pohejtily, neco tam na tebe urcite ceka :)
jinx To by mohlo vyjít :-).
jinx pekný nákup a super vlasy
jinx ty saty jsou na tobe perfektni!
Tak- po 4 letech jsem si zajela ke kadernici do Prahy. A byly z toho i nakupy - kabat max mara, boty hogl, kalhoty cambio, saty marc cain, svetr boss, teplaky TH a kúra na padání vlasů.
Zjistila jsem, že jsem ten blbej covid asi prodělala a řídnou mi vlasy. Už jsem si hledala i transplataci a vyjíždí na mě jen klinika v Turecku. Tam nejedu.
jinx hezky nakup a super vlasy :)
ionicera to vypada na slusny nakupovaci abstak
. Ja ted kdyz jdu nekam, kde jsou lidi a obchody, jsem taky jak utrzena. Mam porad dojem, ze musim dohnat ten rok a pul prosedeny doma. Akorat jaksi zapominam, ze jsem utopila i tak dost penez v online shoppingu.
A ty vlasy mi ted hodne padaji taky, ale ani me nenapadlo, ze bych to mohla svadet na nepovsimnuty kovid. Mne touhle dobou padaji dost vzdycky a prejde to tak pred vanoci.
A abych nebyla off topic, chystam se objednat vlnenou tartanovou salu, nejakou cervenou bych chtela.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my