jinx Dokonalé a ty vlasy, super celé
.
Co jste si dnes koupili/y?
Mirka To sérum na vlasy od Alterny jsem měla (společně se šamponem ze stejné řady) a dobrý. Jen tedy nevím, jestli podpořilo růst vlasů :-D. Ale podpořilo určitě objem vlasů a zdálo se mi, že vlasy méně padaly. A krásně voní. Ten šampon byl taky fajn, ale já Alterna šampony/kondicionéry nesnáším kvůli balení. Nemám nervy na dolování produktu, zvláště, když spěchám.
viktorka_od splavu když tam čtu ty psenicne proteiny, přemýšlím, že ta paní na MP, co si myla vlasy moukou to měla asi levnější.
Kolikpak nás to tenkrát zloušelo? Já jo. ![]()
ionicera Já tenkrát řešila ucpanou kanalizaci i bez kil žitné mouky ve sprše, takže ani náhodou.
Sweet Potato ja si zas predstavila co za hruzu udela mouka s houbickou na nadobi tak ani nahodou.![]()
jinak dalsi tip,kolegyne v praci si pry meje vlasy jarem.![]()
![]()
viktorka_od splavu nešly by ty první trochu zapošít ve výstřihu? Moc se mi na tobě líbí.
Zarinya Uf. Inspirovala ji nějaká ta reklama s hebkýma rukama a obláčky?![]()
Ounz prislo mi, ze svetry zatim malo, na druhou stranu, ja je malo nosim a ani ted to nebylo zrovna to, po cem bych se divala. Ten z odkazu je hezky.
whiskas dekuji :)
Sweet Potato děti ve čtvrtek pekly. Skončilo to hydroxidem sodným v odpadu.
ionicera já jsem teda za každou kravinu, ale vlasy mám naštěstí kvalitní i bez těchto pokusů.
Sweet Potato fakt nevim jak k tomu prisla.![]()
jinx díky za info :)
Tabea no nešly, už tady nad tím hodnou dobu lkám:-/ ani to tílko ne, děsběs
viktorka_od splavu ja si myslim,ze by to chtelo neco takoveho(nevim jak se to jmenuje a lepsi obrazek jsem nenasla)Rekla bych,ze na tom cosim obrazku ma neco takoveho.

viktorka_od splavu tilko urcite ne.
Zarinya návlek na prsa, to je pro ty které nepotřebujou podprdu:-) ne vůbec, vypadá to debilně s čímkoliv viditelným. myslím, že by to šlo spíš bez podprsenky uplně, tomu kdo spadá do té výše popsané kategorie:-P
Dneska byli nakupovat kluci a bylo to hodně těžké vybírání

Ounz ten svetr, myslim, meli, zkousela jsem ho v ty lososovy a pak na stendru videla i tmave modrej.
brrr To muselo být štěstí a utrpení v jednom :-) Dcera takhle "trpěla" v obchodě ve WB studiích Harryho Pottera.
notna Hlavně mladší se nikdy nedokáže rozhodnout, tomu se málem zavařila hlava. Dceru chápu, v HP obchodě jsme byli jen na Kings Cross a ač je docela malý, tak to bylo taky na dlouho (a dvě plyšové Hedviky).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my