brrr A co si nakonec vybrali? Dcera v HP šálu a hůlku Beatrix.
Co jste si dnes koupili/y?
notna Plyšové Hedviky, ale to byli kluci ještě docela malí, takže nevyžadovali nic sofistikovaného (ale i tak vyběr trval dlouho). My jsme se tam ocitli docela neplánovaně.
P. S.: Mnou navrhovaná trika s nápisem Osvoboďte domácí skřítky! odmítli.
whiskas myslíš to sérum proti padání vlasů? Hm, tak to je škoda, pokud nefungovalo. Možná déle používat, nebo ještě s něčím? Šampon a kondicionér jsem měla kdysi, tak před 15 lety. Dobrý, ale ne tak, abych ho koupila znovu. Jo, ten systém - otočit a vytlačit, tak nějak to bylo, že ![]()
.
moora děkuju moc!
brrr Takové triko bych si koupila pro sebe :-)
Mirka Já nepsala, že nefungovalo, jen jaksi nevydržím u jednoho produktu dlouhodobě. Takže, ne, nehaním ho. Jak jsem myslím psala, vlasy padaly méně + objem.. Co se týče balení šamponů, to je myslím pořád stejně nepraktické a hustý produkt na dně už je prostě nedobytný.
ionicera nemusim zkouset kazdou hovadinu. Mouka patri do chleba, ne na hlavu
Renusatko prosim a jaky tuhy sampon pouzivas?
Bagance len si nie som ista ci si ich mam nechat. Dost blbo sa do nich lezie.

Janulik03 veľmi pekne!
Janulik03 ty jsou super, co jsou zač?
Raduza zara ale link neviem
Janulik03 dobrý boty
Janulik03 vypadaji dobre.:-) jsou tezke?
Zarinya tazke nie su len sablbo obuvaju, nie som zvyknuta na taky typ ked je vrch uzky. Inak sa v nich chodi dobre, na zimu alebo jar jesen by boli super. Vaham len pre to horsie navlecenie na nohy.
Jo a budem potrebovat nejaky makky velky pulover. Kludne aj na sposob rolaku, tak by ste o niecom vedeli budem rada za tipy.
Janulik03 jsou super, možná časem povolí kolem nártu a půjde to snáz. Pěkná izolace odspodu ![]()
Janulik03 bagancata super! Mam podobny Vagabond a guma trochu povolila a cele zmekly, tak se i obouvaji lip.
razorblade Jo? A to já zas klidně každou hovadinu zkusím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my