Kora vyzerajú dobre.
Co jste si dnes koupili/y?
Mením charakter svojich nákupov...

A budem potrebovať nejaké hrnce
Nie celú sadu, to nevyužijem. Nie príliš lacné, no ani extra drahé. Tipy od skúsených uvítam.
Ounz nellielovett LadyMary naprosto souhlasím, první dvě knihy jsou skvělé, "Do tmy" bylo i moc dobré čtení na pokračování na Vltavě- koupávala jsem u toho starší jako mimino... bože to je dávno!
k tématu: já si nekoupila nic.
pecka WMF, Fissler...
Jos super nakup
Jos Petera Maye mám ráda, dík za tip!
RoSa vďaka, pozriem si
pecka mám hrnce Fissler, jsem spokojená.
pecka mám WMF a spokojena nejsem. Já skoro nevarim, tak je mi to celkem jedno, ale tipuju, ze hrnce z ikea budou lepsi :)
pecka ja mam 10 let Home Profi Tescoma a spokojena jsem, varim denne.
pecka pokud netrváš na sadě a stejném designu, tak doporučuji Makro a jejich měděné hrnce/rendlíky, nejsou tak moc drahé (jako třeba Mauviel), ale jsou fakt super. Akorát to jsou jen tři velikosti. Jinak řada Tescoma Profi je myslím velmi dobrá.
jinx , naprostý souhlas! Já mám wmf, nepamatuju si, jak se ta sada jmenuje. Ale debilní poklice, tenká ucha, na dně se pořád něco přichytává a nejde to vyčistit nebo jde, ale s velkým úsilím, na to kašlu. Ten jejich lesklý povrch je věčně "otlápaný". Nesnáším ty hrnce...
Judith11 no, neshrnula bych to lepe:))
Ďakujem za tipy. Úprimne, nechce sa mi do hrncov investovať priveľa, lebo na moje varenie sú to zbytočne vyhodené peniaze. No nechcem kúpiť ani niečo, čo po pár použitiach skončí v koši.
RoSa Ta řada Lucca je asi trochu kopie Mauvielu, ale taky by mě zajímalo jaké jsou. Vypadají velmi dobře.
pecka ja mam roznu zmesku hrncov, ziadne hoch teda a najviac spokojna som s Zwilling, neviem ktora sada to je a ci sa este predava ale ma dobre uši aj pokrievky, tapance ja ale neriesim :)
RoSa někdo mi je tady doporučoval, ale nevim. Jinak po moji téměř půlroční anabázi se sháněním a vrácením hrnců bych doporučila si koupit prémiovou řadu do Tescomy a víc to neřešit. Mám je dvacet let a jsem vcelku spokojená, akorát už jim zašly ucha.
pecka s tímto požadavkem si kup tu Tescomu. Sú to dobre hrnce, rozhodne vydrží,mají sendvicove dno a dobře se v nich vaří.
Lépe se mi vaří v litinových s minerálním povrchem od Silitu, ale jsou těžké a cena za jeden hrnec je taková, jak v tescome za celou sadu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my