pecka
a co ty hrnce/pánve od Fabini? vypadá to dobře, má s tim někdo zkušenost?
Vypadaj moc hezky, ale za dva hrnce 4 a půl litru?
barbucha tak třeba je to nádobí, který se dědí z generace na generaci ![]()
... a čtyřiapůl za bundu Ti moc nepřipadá, co?
RoSa bunda je radost, hrnce jsou opruz a povinnost ![]()
pecka já taky pro tento účel (měla jsem o hrncích stejnou představu) můžu doporučit Tescomu...nějakou "lepší" řadu. Mám dobrou pánev a relativně kvalitní wok, ale hrnce "na polívku" mám dva, malý a velký, Tescomu Vision a nemůžu proti nim říct ani popel.
Hele já mam nějakou nerez sadu už dvacet let, pět hrnců, rendlik a pánev... nemohlo to stát víc jak ty dva hrnce... kupovala to matka ani nevim kde. Držej furt, nepřipalujou a dobře se mejou... taky maj nějak upravený ucha, že je můžeš vzít rovnou ze sporáku holou rukou, zůstávaj studený... hlavně jsem tehdy trvala na tom že chci skleněný poklice anžto mě těší pohled na bublající pokrm
a tyhle nový průhledný poklice většinou nemaj...
Ovšem úplně nejlíp se mi vaří ve zděděnejch litinovejch se smaltem ![]()
Judith11 přidávám se. Mám od wmf function 4 hrnce a za tu cenu bych si představovala lepší kvalitu...
pecka ja mam par hrncu od tescomy a prijdou mi dobre. Jeden jsem dokonce zdedila po babicce, tak asi i vydrzi. Maji ruzne rady, je to nejaka ta lepsi.
RoSa Litinové a měděné hrnce mě 100% přežijou, bude dědit neteř, počítám. Ty Fabini mi přijdou taky několikagenerační.
Mám směs nádobí co jsem za život vyzkoušela a probrala se k tomu, co nejvíc využiju. Třeba ze sady od Tescomy bych používala tak třetinu. Mám i úplně obyčejný plechový smaltovaný hrnec z Tesca, na vaření brambor úplně super (a ještě v něm ta bramborová kaše skvěle vypadá). Měděný zas jediný dokáže přežít tvorbu kdoulového želé a může na dlouho do trouby.
No a mě čeká nákup žehlícího prkna a to jsem taky koukala, kolik takový heblo nenáviděný stojí..!![]()
pecka taky můžu doporučit tescomu Vision řadu
continuity Jo, ty modročerné, nesmrtelné hrnce Belis, kuchyně mého dětství. Ostatně, tem oválný největší, na kuře, mám v plánu pořídit (jsem ho omylem nechala v ex-domě).
Fabini doporucuje Kucharka pro dceru - https://www.kucharkaprodceru.cz/jak-vybrat-nadobi/ - ale clanek je obecne dobre voditko.
continuity jo, ty modrocerny mám od svatby, tj. skoro 36 let a držej, někdy v nich peču chleba, nebo dělám guláš v troubě, jsou super.
Tak další pokus s Martenama Pascal asi opět nevyšel, jsou mi úzký a dost tlačí na nártu, tam jak je přišitý jazyk. Povolí to??? Větší velikost, tedy 42 bych asi měla už dost velkou na délku
JankaM nešla bych do bot, které tlačí shora. Nárt je hodně citlivý. Teda já už neakceptuju žádné "je to kůže, to povolí". proto taky můj nákup viz výše. Do Martenů se nevejdu, takže Birkeny, i když nevypadají tak stylově.
pecka tiež som spokojná s tescomou. Ja mam teda od nich aj nože a s tými som tiež veľmi spokojná
Ešte raz všetkým ďakujem za tipy, rady, skúsenosti.
A kúpte si už niektorá niečo, nech tu nie sú len moje hrnce :) ja ešte posledný prehrešok- mikinu, ako bolestné po návšteve zubára. A nie je čierna :)

Taky jsem doplnila čtení a pak lněné kimono na příští léto.-)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.