SSten naprosto souhlasím s milacka , mám asi 3 měsíce titanovou Woll a jsem nadšená, plánuju ještě jednu na soté. Značku mi tady před časem poradila 711990 , čímž ještě jednou děkuju ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
marieu to jsem rada, ze jsi spokojena!
marieu aj syn kúpil Woll. Sú parádne, že?
marieu Mám titanovou Woll snad deset let a jsem s ni spokojena pořád. Jen bohužel není na indukci.
whiskas Ted už ano. Tehdy buď nebyly, nebo si aspoň nepamatuju. Ségra si ji kupovala asi dva roky po mě a na indukci je.
whiskas Ha, díky za odkaz, čtu si tu o zázračných pánvích, už už bystřím, že ji určitě taky potřebujeme a teď koukám, že už jednu máme (koupila jsem ji muži k Vánocům na vajíčka) ![]()
tak uz na ty panvicky koukam taky, moc bych uzila tu velkou na sote marieu :-) ale - ony nemaji poklice? nebo jen blbe koukam?
viktorka_od splavu poklice niektoré majú, Woll má, ale ja som si vygooglila extra poklicu s otvorom na unikanie pary a objednala.
děkuji moc všem za tip na panev, je to u nás víc bez aktuální
viktorka_od splavu Ty jo, ty seš ve formě, že si tě dám normálně snad na ledničku nebo spíš na skříň s houskama!
Já jdu objednat vlněné fusekle pro celou rodinu, u nás nějak přitahuje.
Karja kecko, videla sem te na fotkach!![]()
viktorka_od splavu ty jsi hubená jak nudle! Moc ti to sluší. Pokličky k pánvím se, myslím, kupujou zvlášť, ale viděla jsem snad i komplet- už ale nevím, kde...
viktorka_od splavu Tak bylo líp! Celou dobu jsem se bála, že mi rupnou kalhoty!
viktorka_od splavu to sa utráca pri takejto postavičke![]()
Potrebujem poradiť. Ktoré mám kúpiť? 
Alebo tieto nižšie?
Tak som si objednala top. Dufam ze bude taky ako si predstavujem

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my