999 no já budu mít možná problem sehnat velikost, tak to ani nezkusim. Ale maji s kosticema i bez, tak možna ta bez mín tlaci?
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz já mám tu Panache bez kostic na běhání a taky jí nesnáším
tuhle podprsenku asi miluješ nebo nenávidíš
Ounz To asi jo. Já v té s kosticemi vůbec nemůžu dýchat. Ale zase spoustě žen tady vyhovuje, takže bys to měla vyzkoušet na sobě. Objednala bych si ona typy, přinejhorším to vrátíš.
Ounz Ona je ta panache tak zvláštně tvarovaná, přišla mi hodně na výšku a do stran a málo dopředu, mně taky vůbec nevyhovuje, měla jsem v košíčcích volný místo a k tomu žlábek pod bradou jak Halina
Klara no to nezní dobře..no nic, jestli najdu, zkusim ![]()
Klara mne prave prijde priserne dopredu, ja sem zvykla na slisovany prsa:D
711990 Ono to asi souvisí s velikostí :-).
999 no ja zadny prsa nemam, ted mi asi i bude velka, kupovala sem si ji kdyz sem jeste kojila(ne ze by to byl takovej rozdil), mam kosicky DD a nikdy sem si nepripadala tak strasne nepritazlive zformovana jako v tyhle podprsence. Uplne hrozne mi o trcelo vsecko dopredu, fakt sem se nemohla na sebe ani divat do zrcadla.
Ounz Triumph má i velká čísla a jsou pevné fest.
brrr no sportovni vždycky měli tak do e, to teda museli změnit..
Ounz Změnili, mám G.
brrr aha, no vida
711990 999 Já zas mám úplně jinej pocit. Podprsenky nosím strašně málo a zrovna tahle mi vůbec nevadí a postavu mi naopak dělá super. Jen já jí nosím jen do té posilovny, na běhání a pod tričko. Občas v tom vidím někoho cvičit bez trička a je fakt, že to je divné. Ale je to určitě o tom, že každé sedí jiný střih a každá má jiná prsa. Já zase nesnáším ten pocit rozpláclých prsou do všech stran, což mám v podprsence bez kostic. To raději nic, což do posilovny zase nejde
, to by bylo úrazů.
Renusatko Já v ní vypadám dobře, jen v ní nemůžu dýchat :-).
Ja taky hledam nejakou sportovni podprsenku pro velka a stara prsa, nejakou zvrchu vice uzavrenou a pevnou, nesnasim, jak se mi ta prsa tlaci na krk a bradu na joze
711990 jo presne, sportovni panache mi delala divna prsa, plus jsem v ni nemohla dychat.
711990 tyjo vy mě tu děsíte ![]()
Ja by som odporučila aj shock absorber.
a proč si nekoupíte větší objem tý podprsenky?
dejchání je u sportu docela důležitý...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY