stes ovečky na hrnku nebo zvoneček?? Má spoustu pěkných věcí.
Co jste si dnes koupili/y?
marieu zvoneček...to má tedy
barbucha prosím tě, zkracuješ si to sama nebo bys měla tip na nějakej podnik, kde to udělají pěkně? Koupila jsem si letní šaty s dlouhejma ( no vážně) rukávama a chtěla bych z nich krátký s manžetou. Něco jsem si vygooglila, ale nevím, jak jsou zruční..
edit blbé čtu, přehlídla jsem tu poslední větu, pardon :)
Asi pozdě a možná ne vhodný pro tebe (kvůli adrese) - já mám hned vedle ve vchodu "úpravy oděvů", tak to nosím tam. Paní je v pohodě, ani vlastně nevím jestli to dělá sama nebo má lidi, asi jak kdy. Ale zjevně tomu rozumí...
barbucha jasný, díky moc za odpověď :)
Ounz chodím do Kotvy, vždy vše v naprostém pořádku
Mini děkuju moc!
Tak jsem si místo barevnejch conversek koupila růžový veja, ať jsem taky in
Mám už bílobéžový a nejlíp se mi v nich chodí, pročež jsem dostala strach že tenhle typ skončí a já budu v háji...
A na cestě mam lněný šaty (až nastanou ty ukrutný vedra) a bílej kabátek (až se ochladí). Nic mě nezaskočí! ![]()
barbucha Teda ty sis hezky zanakupovala :-). Ten bílej kabátek je parádní.
Já si koupila plavky :-). 
999 teda ty jsou!!
bram Díky :-). Jsou fakt moc hezký a navíc ty kytky jdou lehce odepnout, takže žádnej problém s tím, že by se nacucaly vodou :-).
Dík! A ty tvoje plavky jsou luxusní!!! Budou ti slušet ![]()
999 pěkný!
k těm jen pak uvázat nějakej hadřík kolem pasu, a můžeš na plážovej candrbál
999 Ty jo, ty ti budou fakt slušet!
Karja Díky, mám z nich radost :-).
Ha, a den po nákupu mi přišla výzva z Arketu že jako ten VIP sale - tak tam lezu že se mrknu o kolik jsem přišla tím předčasným nákupem
a vono nic, ve výprodeji ty moje kousky vůbec nejsou! Tak všechno dobře dopadlo ![]()
Musím se pochválit, jela jsem pro tmavé tenisky a dovezla tmavé tenisky. I když jsem měla chvilku zatmění a valila k pokladně s bílýma! ![]()
A dvě sukně v Reserved.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY