Pinot Noir Pěkný.
Lidi, já všechno mám. já jsem z toho včera byla tak nešťastná, že jsem už doma říkala, že musim jít nakupovat nějaké zařízení domů. Že fakt nemám co si koupit, abych to nějak adekvátně užila.
Pinot Noir Pěkný.
Lidi, já všechno mám. já jsem z toho včera byla tak nešťastná, že jsem už doma říkala, že musim jít nakupovat nějaké zařízení domů. Že fakt nemám co si koupit, abych to nějak adekvátně užila.
Karja něco vyřaď![]()
Evaeva Když já jsem šetrná, abych dala něco takhle pryč:-D. ALe jako o víkendu snad jedu nakupovat do hornbachu, uplně cítím, že musim, musim!
Karja vždyť jo, já bych to taky neudělala
Karja mě to vždy poteší, když najdu důvod smysluplně utrácet, teď mi třeba došel prášek na praní a potřebuji i jiné věci z drogerie. ![]()
continuitymy tu nemáme DM, v Tetě to není ono:-D
Karja no taky tam musím autem. Teta je fakt o ničem.
Včera jsem si náhodně koupila v Lindexu tohle triko, na Chodově ho měli na výprodejovým štendru za 250, a dneska v práci už mi ho pochválili dva lidi, a přitom taková blbost... takže doporučuju. :))
edit: duplicita
Karoleena to je tou barvou! A taky ti nejspis hodne slusi;)
Ja mam takove cervene saty, byly lacine a taky tak vypadaji. A je to nejchvalenejsi kus satniku, takovy hadr. Ale cerveny![]()
Karoleena jaho mam uz tyden. V tasce.
Karja Kup něco mně!! Plavky potřebuju, třeba pro začátek...
To mám taky! A ještě i to fialové. Je super, brala bych i ty další barvy, kdybych na ně narazila.
Zájezd do Turecka. Dlouhý roky jsem se mu bránila a teď nám nějak neladily všechny preferovaný destinace, takže to tak nějak zbylo..., tak doufám, že nebudeme úplně zklamaní...myslím, že tys Kokoska tam relativně nedávno byla, byť na poznávačce?
Mermaid ja nebyla v zadne turisticke destinaci, ale jeli jsme od Trabzonu pres Erzurum k Iranu a pak kolem armenskych a gruzinskych hranic do Rize a zpatky. A vloni na podzim v Burse a Istanbulu. Ale vetsinou jsou lidi dost spokojeni i v tech letoviscich. Letos bude v Turecku levne, myslim ze uz je lira za min nez korunu, pred temi 4 lety to bylo lira za 4 Kc a vloni na podzim za 1,4 Kc, leti to strasne rychle dolu.
barbucha Víš co, můj otec vždycky říkal, i prodělat je kšeft :-). Takže je fajn, že to do slev nešlo, ale i kdyby, třeba by ti vyprodali velikost...
Takhle je to samozřejmě lepší :-).
No jasně ![]()
Hele, cosáci furt nic, co? Letos to teda fest zdržujou...
Ne že bych ještě něco chtěla, to já jen tak
Akorát milostpán právě včera vedl řeči... prej "zrovna jsem ti žehlil trička, a ty furt ti tvoji cosáci... cosáci - a dyk to nic nevydrží, všechny máš takový vojetý už!" Tak já budu muset pro trička, nedá se nic dělat! ![]()
barbucha No to budeš muset, taková ostuda...:-)
Já si tam došla zkusit tyhle šaty, ale jsou na delší trup, než mám já :-). Ale jinak hezký.

Vostuda strašná ![]()
Ty šaty... mně by se líbily bez těch křidýlek, ty mi k tomu celkem modernímu zbytku moc neseděj ![]()
Pinot Noir bude ti to sluset! Ja taky bodovala v Reserved, mam dobre padnouci bledemodre kalhoty. Jeste se tam pujdu kouknout, jestli je nemaji v nejake jine letni barve, protoze ty modre nosim prakticky denne.
A pak na Zalandu ve sleve tyhle plavky. Objednavala jsem sportovni Arena plavky do bazenu, ale byly mi strasne male, v objednavce jsem mela jeste tyto, kvuli neodolatelne cene. Ty sedely, i kdyz to byl stejny vyrobce i velikost. Nakonec si je nechavam, i kdyz jsou dost mimo ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.