Dievčatá, a nevedeli by ste mi poradiť?
Chcem kúpiť klavír, elektronický teda, dcére na narodeniny. Je to jediná vec, ktorú si praje do nového bytu (teda totálnej pidigarsónky). Ako...ja sa v tom absolútne nevyznám, v mladosti som mala presne to klasické pianíno Petroff a teraz keď som potrebovala na nejaké účely, tak som si kúpila v Lidli za stovku...no ja viem
, ale mne to teraz stačilo...
...akože na takéto luxusné sa nezmôžem momentálne finančne...
...čo pozerať, ak chcem pre úplnú začiatočníčku, naviac samouka - v podnájme, kde je teraz, je klavír a začala sa na ňom učiť hrať - aby ma to aj nestálo majetok, obzvlášť, pokiaľ ju to trebárs po nejakom čase prejde, ale zároveň aby to nebol šunt, na ktorom sa bude hrať tak zle, že ju to odradí od ďalšieho hrania?
ako pôvodne som rátala tak 400€, no ako to pozerám, tak neviem, neviem...pozerala som, že to, čo má v podnájme stálo asi 1400€....lenže zase jeho majiteľ má za sebou komplet ZUŠku a jeho babička je učiteľka hudby, tak tam si na to potrpeli...
Manžel ešte dokonca uvažuje vziať z druhej ruky...že radšej lepšie, ale po niekom...dá sa to pre laikov takto, aby sme neprehliadli nejaké problémy...navyše na diaľku, cez nejaký inzerát? Lebo behať po Amsterdame a skúšať klavíre v cudzích domácnostiach, to celkom nevidím...navrch to už môžem tie prachy vraziť do nového.
A Lamicka všetko najlepšie k narodeninám ![]()
![]()
!!!