Co jste si dnes koupili/y?
barbucha Mně by se právě líbily i s těma křidýlkama, ale prostě mi pár cm chybí :-).
999 já jsem si myslela, že se ti budou líbit, škoda, že ti nesedí, jsou hezký :)
bram Pro mě je ta délka od pasu k ramenům často v Cos problém, ale většinou mi to švadlena vyřeší. Ale tady je problém ta ažura v pase :-(.
Akorát milostpán právě včera vedl řeči... prej "zrovna jsem ti žehlil trička, a ty furt ti tvoji cosáci... cosáci - a dyk to nic nevydrží, všechny máš takový vojetý už!"
Jen aby to nebylo chybnou technologií žehlení - měla bys na něj dohlídnout![]()
999 mne se teda taky libej
Tak jsem si místo barevnejch conversek koupila růžový veja, ať jsem taky in
![]()
Jejej ty jsou hezký! Tak kdyby ti zase nebyly, tak víš, kam s nimi.. Mileráda odpomůžu. ![]()
![]()
Včera přijel dárek ![]()

Lamicka
krásný dárek
Lamicka To je spíš dar než dárek...zato moc pěkný dar![]()
Lamicka to je ale veliká krása!!
Pantofle na zahradu a na doma

Lamicka wow!!!
Lamicka ach! To je dárek, jak se patří. A já měla flashback ke svýmu starýmu pianinku. Petrof 1953, nízké, malé... kolik hodin a dní jsem u něj strávila. Doufám, že se k němu jednou vrátím.
marieu az prijde spravny cas ![]()
ve triceti jsem rikala, ze budu chtit ke ctyricetinam diamantove nausnice, ve 40 jsem si prala piano. Dela mi dobre na dusi a je zajimave, jak si hlava i ruce postupne vzpominaji. Nehraju dobre, ja chodila na kytaru, na piano jsem se ucila od segry, ale i tak je to skvely.
Tak Betty ty prvni jsou skvely :)
Lamicka to je ale paráda! Ať ti dělá radost... a tedy vše nejlepší..? Nikdy nemám čas pročítat vlákna detailně, tak se omlouvám, že jsem mimo.
marieu děkuju
už je to pár dní zpět, jen se to tu někde mihlo, ani už nevím v jaké souvislosti ![]()
Lamicka super!
Já dostala klavír ve třiceti, ale jak se narodil mladší syn, přestala jsem hrát a od té doby na to nesáhla. Teď už bych nic nezahrála, jak jsem se začala učit takhle pozdě, už se to v mozku správně nepřipojili, na rozdíl od flétny, kterou vezmu do ruky jednou za pár let, ale pořád to tam je.
Ale plánuju se k tomu vrátit. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY