Ounz To je skvělý nákup :-).
Co jste si dnes koupili/y?
711990 díky moc :)
999 díky :)
Děkuji!.
Mám velikou radost! Materiál tepláků super(už mám zkušenost, kupovala jsem Boss, jiny design, mikinu), vzala jsem Mko, je lehce oversized = ta vysoká guma padne na boky, takže to ještě zeštíhluje(resp. kdybych měla Sko, obejme to zadek a udělá prdel)
No a boty jsou luxusní!
Přesně jak na obrázku - vysoce kvalitní kůže, lesklá, pevná. Jsou poměrně úzké, což mi vyhovuje, sedí perfektně na noze(něco jak boty Jordan), moje velikost 40 také bezva - mám ve špičce ten minimální volný prostor, aby bota netlačila, ale současně ten "prostor" není zbytečně velký.
![]()
Miru Ty boty
. A nenapadlo by mě, že Boss bude mít i super tepláky
.
díky![]()
Miru Boty od HB jsou tedy užší? Již jsem byla nahlodána koncem minulé zimní sezóny jedny objednat, ale nebyla jsem si jista velikostí a nevím, kde u nás HB zkusit.
...jsou. Oproti jiným botám jo.
ruply mi nervy se sluchatkama na snurce a sla jsem si po praci koupit airpody (nejakou starsi verzi) a nechapu, jak jsem bez nich mohla zit :D
Letošní první šaty, leze mi z nich kousek bůčku ![]()

razorblade jo,tak to mám stejný...nechápu,jak jsem bez airpodů mohla žít???
Já z těch bezdrátových sluchátek úplně rostu. K počítači to neumím připojit, protože mě to vždy napadne v práci, kde mi najde deset no name bezdrátových zařízení, ani srnka netuší, které je to moje.
V telefonu by to bylo fajn, kdyby ausgerechnet teamsy neodmítali s těmi sluchátky spolupracovat, takže všechno mi jde do sluchátek, pak zavolá kolega a jedeme přes mikrofon.
Nemám na to nervy a vybírám si něco s kabelem.
continuity ono to s tim pocitacem nekdy blbne, asi si primo v Teamsech pri hovoru zkousela prepnout zvuk na ty sluchatka? To mi zabralo, ale obcas se mi to stejne vrati zase na ten reprak....
Maureen kolega, se kterym jsem to vcera resila, to mel stejne. prej laska behem prvni pul hodiny :D
continuity ja jak mam vsechno od jedny znacky, tak se mi to paruje velmi dobre. vlastne v praci se mi stalo jen jednou v zivote, ze se mi chtel laptop pripojovat na sluchatka kolem prochazejiciho kolegy. jinak si v praci do zeli nelezeme a kazdymu se jeho veci pripojujou k jeho vecem :)
Peetra1 no jakože vůbec, na počítači v minulé práci jsem to zvládla, ale na telefonu ne a to jsou oba gerety od Samsungu.
razorblade v minulé práci byla možnost mít Macbook, ale jak na to není pořádně připravena ta zbyla windows infrastruktura, blbly zas jiné věci. Nejvíc problémů řešila kolegyně, která nebyla úplně počítačová zdatná a poručila si Maca. Zlatej kabel.
continuity tak u vas je to asi slozitejsi. My jedeme na macach vsichni, ale mame to jen jako psaci stroj, pripadne na strizeni videjka. A prave je fajn, ze to mame propojeny s mobilama
razorblade já o nich teď dost uvažuju, že by odclonili ten hluk od dětí. U počítače mám drátové a funguje to na to dobře, ale občas bych ráda slyšela vlastní myšlenky i jinde![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY