Evaevatak to musis koupit ty pro. Normalni okoli uplne neodclonuji![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Miru Miru neposlouchej ji, je to dobrá a hlavně kvalitní značka. Udělala jsi pěkný nákup a ať se ti dobře nosí.
razorblade a které to jsou, das prosím tip? Zrovna manželovi sluchátka rozkousaly kocky. Už bohužel podruhé....
razorblade
mně stačí jen ztlumit, zase aby se tu nepozabíjeli
rockyvzala jsem si airpody 2. generace s tim, ze kdyz budu hodne spokojena, tak si za rok koupim ty lepsi
na to moje obcasny poslouchani nebo telefonovani ale zatim zlaty svaty. Hlavni je pro me to jednoduchy propojeni s veskerou moji technikou
JankaM ty šaty jsou moc pěkné
JankaM ty jsou krásný
moc jsem tomu neverila, ale fakt to funguje
https://www.dyson.cz/nastavec-proti-poletavym-vlasum-dyson-supersonic-seda
viktorka_od splavu co to je, to je na fen? A ten musis mit taky dyson? Ja mam vlasy strasne krepate, mam kolem hlavy neustale svatozar, myslela jsem, ze se s tim neda nic moc delat![]()
Gatita jo je to nastavec na dyson, ten uz mam dlouho a tohle na me vyskocilo v nejakem videu. koupila jsem to teda rozbaleny za pulku:-)
viktorka_od splavu a na jakém principu to funguje? ![]()
SunEclipse vim ja
kdybych to umela foukat pres kartac tak udelatko nepotrebuju, ale tohle je pro gramlavy ideal:-P ono to ten luft soustredi do male skviry ktera fouka podel vlasu, tak jak by se melo spravne foukat
Kalhoty, krátký - jen jsem chtěla vyzkouśet, jak to bude vypadat a docela se mi to líbilo. Už jsem ustřihla všechny cedulky, tak mi radši nepište, že blbý ![]()

stojim blbě, snažila jsem se to nějak zachytit, že jsou nad kotníky no..
Ounz to je super, slusi ti to. Nezhubla jsi? Vypadas skvele !
Ounz Ha, tak tady se pripichnu s dotazem! Potřebuji kalhoty do práce, já jim říkám tzv.celorocky. jenže normalni dlouhé kalhoty se už nedělají snad...Můžu tohle považovat za dlouhé kalhoty nebo je to divná délka a je mi to kratky? Ještě to můžu tak o 2 cm popustit. Fanda takovejch těch holejch kotníku nejsem, jakože kotník v zimě v létě venku, to vůbec, navíc na něm mám ekzém:D takže kratší nenutit

Ounz tvoje jsou dobrý, to jsou prostě 7/8!
Ta špinavá zeď na fotce je prostě špinavá.
Ounz mne to prijde super!
Ounz dobry!
Ounz Super to je :-).
Karja za dlouhe bych je nepovazovala, proste bych je brala jako kalhoty nad kotniky - k balerinam, pantoflim, teniskam, oxfordkam treba s cernou silonovou podkolenkou. Ke kotnikovym bys je musela vyzkouset. Spis bych je nepopoustela.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY