Karja A tyhle jsou nový nebo ze zásob?
Co jste si dnes koupili/y?
Lamicka Co jsou kotníkové boty? Jako myslíš takový ty kovbojky, chelsea nebo jak se tomu říká? Tak ty ani nenosím.
999 nový, ale s cedulkou ještě. Ony na fotce nevypadají, že moc sedí, stojim blbe kvuli te delcd, ale jsou dobrý právě, sedej, dobrej materiál, příjemný. Jen ta délka mi nějak nevoni
Karja jj, takove. Bez tech ja si neumim predstavit podzim, zimu a jaro :))
Karja jj, takove. Bez tech ja si neumim predstavit podzim, zimu a jaro :))
Mně to hrizne zkrivi nohy, tak je nenosím, většinou už obuju kanady:-)
Karja ted koukam, ze na te druhe fotce ta delka jinak, ted teda se mi to moc nezda :)
Karja mně délka přijde v pohodě k botám pod kotník, je kanadám ne. Takže spíš takové jaro - podzim
Ale teď se začínají zase dělat dlouhé, takže na podzim bys mohla sehnat i takové.
Lamicka Jojo, já bych řekla, že právě v reálu je to něco mezi no. Ani tak ani tak....
Evaeva Jo, ono ke kanadam stejně musíš mít buď úzké a narvat je do nich nebo mnohem víc širší nohavici.
Karja ano. Ještě jsem tam dopsala, že teď se začínají dělat delší, takže na podzim určitě seženeš takové.
To nakupování hadrů do práce ti závidím, to je asi jediná věc, na kterou jsem se těšila už dlouho, až vyházím půl šatníku ![]()
Evaeva Jen aby to nebyly zvonace! Tak asi uvidím, co nachysta podzim, ale tyhle staly v nějakém výprodeji 500,- tak je asi nechám i tak:D Neboj, mě se to netýká, budu hodně z domu a chodit máme spíš normálně;-). Ale minule jsem vyjela do Prahy ve své oblíbené mamaparce, tak to i sambo říkal, že si snad dělám srandu, tak mám na cestě dva trenčkoty:D
Ounz to je super, i takhle s tou kosili a birkenama
Karja u nás se taky chodí normálně, ale pak džegíny vyhodím a koupím košili ![]()
Kalhoty si nech, podle mě jsou dobré.
Karja Tak za 500,- si je nech.
Karja Mně připadají krátký, ale ty si taky zkusíš kalhoty bez bot a chceš názor? Ts-ts-ts. ![]()
Evaeva Jo, mně chybí spíš jako svrchní obleceni. Ale nevím, nechci nic moc plánovat:D. Zkušebku mám do listopadu:D
Karja Mně připadají krátký, ale ty si taky zkusíš kalhoty bez bot a chceš názor? Ts-ts-ts.
Víš co, já mám tak čistou podlahu, nechtěla jsem to špinit:D:D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY